• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral ve laroxyl kullanan varmı

Nazar etme noluur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
612
292
18
Selam herkese arkadaşlar doktor bana bu iki hapi verdi birini gece aliyorm lustrali sabah aldım ama hiçbi etki göstermedi kullanan varsa yardım edermisiniz lütfen konuyu kaldırmayın editorlere selam olsn:halay:

Selam herkese arkadaşlar doktor bana bu iki hapi verdi birini gece aliyorm lustrali sabah aldım ama hiçbi etki göstermedi kullanan varsa yardım edermisiniz lütfen konuyu kaldırmayın editorlere selam olsn:halay:
Hiç kullanmadım. Ama bildiğim kadarıyla o tür ilaçlar belli bir zaman kullandıktan sonra etki etmeye başlıyor. Doktor kontrolunde olun ve kafanıza takılan herşeyi kendisine mutlaka sorun.

Lustral kullandım. Ilk günler yarım içildiği için bende bişey anlamamıştım ama sonrasında iyi geliyor. Sadece tavsiyem bu ilaçları kullanırken hayatınızla alakalı önemli kararlar almayın.

Laroxyl kullanıyorum. Gece içiyorum günde 1 tane 3 haftadır kullanıyorum.
İlk zamanlar çok yıprattı beni,kendimi metrobusun önüne atma kurtulma isteği duyuyordum,yada parcalanmis şekilde öldüğümü düşünüp haz duyuyordum. O süreç geçti,bana tek iyi yanı uyku içtikten 2 saat sonra hemen uyuyorum. Başka türlü bir fayda göremedim

Ooo ağır ilaçlar bunlar. Doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği, ayrıca Lustral, Cipralex, Xanax vs. türevleri hemen anında etki etmez minimum onbeş gün kullanmanız gerekiyor. Ama sanıyorum Laroxly daha erken etki eder, anti depresan değil de rahatlatıcı bir ilaç gibi hatırlıyorum.

Lustral en az iki ay sonra maximun etkiye ulaşır.yani öyle bir hafta on günde değişim olmaz.larxy daha erken etki eder ama tam iyileşme için ilaçlarınızı düzenli kullanın ve sabredin.çok ağır ilaçlar değil.sakın öyle düşünmeyin.

Uyutmasını bekleme, sinirlerin çok gereginse yaş yavaş yumuşatır.geçmiş olsun

migrenim icin laroxyl kullanmistim. uyumak, uyumak uyumak istedim. birde istahimi acti hic kilom yokmus gibi 5 kiloda o katti hayatima. yemek konusunda dikkatli olmaya calisin derim ben. bu tarz ilaclarin etki suresi uzundur. boyle ilaclarla ilgili kararlari sadece doktorunuz verebilir. sabirli olun.

Laroxyl'i uyku için vermiştir, içince etki göstermesi gerekir.
Lustral ise 2-3 hafta sonra etki göstermeye başlar, ağrı kesici gibi içtim hemen etki gösterdi diye bir durum söz konusu değil.

Lustrali yaklasik 10 sene once kullanmistim ilk anda oyle hemen bir etki beklemeyin.
Uyku duzensizligim (geceleri uykum gelmiyordu/yarasa gibiydim) icin laroxyl kullanmistim, kahvaltidan sonra iciyordum, bebekler gibi uyuyordum geceleri, ancak cok kilo aldim hala veremiyorum yaklasik 1bucuk yil once kullanmistim.

Lustral kullandım bi kaç sene evvel. İlk zamanlar anlamazsın dozaji arttıkça düzenli kullandıkça faydasını görürsün.

Ama çok yüksek dozda kullanmamaya çalış doktorun hemen yükselmesin mümkünse tabi onun bileceği iş ama bırakması çok zor oluyor. Ben baya zorlanmıştım bırakırken.

Bende obsesif olduğum için 1 sene kullandım ılk zamanlar bunye alıssın dıye yarım içiyordum sonra butun ıcmeye basladım sonradan etkısını gosterıyor.İnsan kendını daha ıyı hıssedıyor ama bayağ kilo almıştım :KK49:

Lustral 1 ayda etki gösterir.
Mide sorunu ve uyku yapabilir. Ben uzun bir süre kullandım ama hiçbir yan etki yaşamadım.

merhaba.ne gibi bi etkisi olabiliyo ilacın neden böyle dediniz acaba öğrenebilir miyim?
Genel olarak antidepresanlar düşünce zincirini etkiler normalde çok kızacağınız bişeye hafifçe bi Kaş çatarsınız belki. Biraz daha umursamaz rahat oluyor insan. Bu nedenle çok ciddi kararlar alırken dikkatli olun dedim

Genel olarak antidepresanlar düşünce zincirini etkiler normalde çok kızacağınız bişeye hafifçe bi Kaş çatarsınız belki. Biraz daha umursamaz rahat oluyor insan. Bu nedenle çok ciddi kararlar alırken dikkatli olun dedim
anladım.karar verme sürecini mi etkiliyo acaba diye düşündüm de ben.çok teşekkür ederim.

merhaba.ne gibi bi etkisi olabiliyo ilacın neden böyle dediniz acaba öğrenebilir miyim?
Ben cevap vereyim deneyimlediğim kadarıyla. Aslında ben bu tür antidepresan etkili ilaçların insanın karakterinde değişiklik yapmaz dolayısıula kararların yine senin alacağın kararlar olur. Hatta duygusallıktan ve karamsarlıktan uzakta karar alacağın için daha iyi karar alabilirsin.
Ama bazen insanı mutluluk duygusundan bile uzaklaştırıyor lustral. Mutluluğu neşeyi bile tam hissedemiyorsun. Bazen ne hissettiğine karar veremiyorsun. Bundan dolayı da karar almak tehlikeli olabilir.

anladım.karar verme sürecini mi etkiliyo acaba diye düşündüm de ben.çok teşekkür ederim.
Tabiki karar alma sürecini de etkiler burda Bahsettiğim gerçekten ciddi meseleler. Mesela biriyle tanıştınız evlenmeye karar veriyorsunuz. Bu ilaçlar herşeyi toz pembe de gösterebilir. Sorun şu ki her ilaç her insanda başka bi yan etki yapıyor. Mesela bi ilaç vardı adını vermeyeyim gündüz çok iyiydim ama her gece kabus görürdüm. Hemde gerçekten olmasından Korktuğum ne varsa sabaha kadar rüyamda olmuş gibi acı çekerdim. Aynı ilacı kullanıp hiç rüya görmeyenlerde oldu etrafımda. Bu Yüzden kesin böyle diyemeyiz ama dikkatli olmakta fayda var

Back