• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral için yardım lütfen!!!

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
Selam arkadaşlar dün nefes darlığı,göğüs sıkışması ve el ayak uyuşukluğu için göğüs hastalıkları acile gittim astımım var astım atağı geçirdiğimi sanmıştım dr muayene ettikten sonra bu hafta canını sıkan birşey yaşadınmı dedi bende eşimle aramızın biraz kötü oldugunu söyledim ve benim şuan bir travma yaşadığımı astım atağı olmadığını söyleyip lustral verdi bugün ilk içtim ilacı ama aşırı derece el ayak titremesi ve heyecan yaptı kalbim kuş gibi çarpıo acaba kullanıp bu yan etkileri yaşayan varmı acil yardım edin lütfen

Selam arkadaşlar dün nefes darlığı,göğüs sıkışması ve el ayak uyuşukluğu için göğüs hastalıkları acile gittim astımım var astım atağı geçirdiğimi sanmıştım dr muayene ettikten sonra bu hafta canını sıkan birşey yaşadınmı dedi bende eşimle aramızın biraz kötü oldugunu söyledim ve benim şuan bir travma yaşadığımı astım atağı olmadığını söyleyip lustral verdi bugün ilk içtim ilacı ama aşırı derece el ayak titremesi ve heyecan yaptı kalbim kuş gibi çarpıo acaba kullanıp bu yan etkileri yaşayan varmı acil yardım edin lütfen
canım doktor dozunu ayarlamıştır sana göre onun dışına çıkma bu gruptan ilaçlar başta ağır gelebilir ama birkaç kullanıma alışır vücudun eğer her hangi başka bi problemin yoksa

Araliklarla yillarca lustral Ictim.her baslayista cene ve el titremesi yapti ve zamanla azaldi.

annem kullanıyor, çok memnun. 54 yaşında ve panik atak için kullanıyordu. sanırım yaş ve hastalığa göre değişir etkileri.
Hastalık olarak teşhis konmadı veren dr göğüs hastalıkları uzmanıydı o an sinir krizi geçiriomuşum o yüzden antidepresan vericem mecburen dedi eğer ilaç fayda etmezse psikiyatr la görüşün dedi o yüzden tam teşhis olmadan aldım
inş. bendede işe yarar

Back