Ben Lustralı tam 2 sene kullandım, psikolojim aşırı derecede kötüydü başlarken. İyi ki kullanmışım diyorum, Allah'a şükür ruhumu kıvrandıran bütün o acılar geride kaldı ve aradan 4 sene geçti. Başta 6 ay kadar çok zayıfladım çünkü metabolizmamı hızlandırdı aşırı derecede. Ne yesem anında sindiriyordum ve yeniden acıkıyordum, böylece kilo verdim. Ama sonra tüm yan etkiler geçti, güneş yeniden parlamaya başladı, hayata adapte oldum.
Kesinlikle uyku ve ağırlık yapmadı, üniversitedeydim ve derslerime daha iyi odaklanmaya başladım ve zihnim berraklaşıp açıldı. Çok net odaklanmamı sağladı bu ilaç, diğer antidepresanların aksine o ruh gibi hale hiç büründürmedi.
2 yıl kullanıp kademeli olarak bıraktım, önceleri korkuyordum ilacı bırakınca eskiye döner miyim diye ama çok şükür hiçbirşey olmadı.
Yalnız şunu belirtmeliyim, bu ilaçtan mı yoksa çektiğim acılardan mı bilmiyorum ama hafızamda hasar meydana geldi. Şu an acı çektiğim dönemleri hiç hatırlamıyorum, üniversitemin son 2 yılı ve ondan önceki 2-3 yıl tamamen yok gibi. Hatta daha öncelerini de hatırlamakta zorlanıyorum ve şu an isimleri, zamanı vb şeyleri aklımda pek tutamıyorum. Çok da şikayetçi değilim aslında, yaşamımı pek etkilemiyor.
Geçmiş olsun dileklerimle..