• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral 100 mg ve Xanax 0.5 mg verdi doktorum.Daha önce kullanan var mı?

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Her iki ilacın da propektüsünü okudum,biri uykusuzluk yapıyormuş diğeri de aşırı uyku.Kızlar bu ilacı kullandıysanız sizdeki etkileri ne oldu?Lustral'i yarın sabah kullanmaya başlayacağım,Xanax uyku ve halsizlik yaptığı için sınavlarım bittiğinde kullanmaya başlayacağım ama içimde bi korku oluştu etkileri konusunda.

lustral kullandım ben.ne uyku ne uykusuzluk bende yaptığı tek yan etki aşırı derecede midemi bulandırması.bir yemek yedirmedi gönül rahatlığıyla.annem mantı yaptı,ne olursa olsun yicem diye tıktım ağzıma hepsini 3 dk sonra çıkardım.çok afedersin midemin içine etti lustral.sadece birşeyler içebiliyordum o da çorba falan da değil,su veya meyve suyu.4 gün kullanabildim ve bu sürede 3 kilo vermiştim.belki sende farklı yan etki gösterir ama bir daha kullanmak istemem lustral:ssz::ssz::ssz:

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum,3 kilo verdim.
Uykusuzluk yaptı Lustral,aşırı derecede mide bulantısı yapıyor bir de.
Ama rahat hissediyorum kendimi.
Bir de şu iki lokma yemek yerken lokmalar ağzımda büyümese.

Merhaba superherogirl, kullandığın ilaçların yan etkilerinin sona ermesi ve beklenen değişimi yapması için en az 3 haftalık düzenli kullanım gerekir. Bu nedenle DR'nun önerdiği şekilde kullanmaktan kaçınma. Ayrıca bu tedaviyi ( ki ne amaçla olduğunu kesin bilmesem de) terapiyle desteklemen sanıyorum çok faydalı olacaktır. Sevgilerimle

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun.bana da doktorum(psikiyatr) lustral ve xanax vermişti.xanax çok uyuşturuyordu başlarda.başım dönüyordu ve şuursuzlaşıyordum sanki.ruh gibi yaptı başlarda.sonradan alıştım sanırım o etkiler azaldı.çok da uyudum o süreçte ki normalde uyumam.o arada psikoloğa geçtim çünkü terapisiz ilaç çözüm olmadı.yeni doktorum çok uyumam sebebiyle çeyreğe kadar düşürdü ve xanaxı olabildiğince bıraktırmaya azaltmaya çalıştı.çünkü beyne aşırı zarar veriyormuş.1,5 ay kadar sonra onu kademeli bıraktırdı.lustrali 8 ay kadar kullandım ve biraz uykusuzluk yaptı evet ve en çok ihtiyacım olan şey umursamazlık yaptı :)

Son düzenleme:
lustrali birakirken asama asama birakmalisin azaltarak yani...Yoksa basini duvarlara vurasin gelir ve aliskanlik yapar.Goguste kitlelere sebep olabilir ama en pozitif yonu en hafif antidepresandir.Ilactan ziyade hipnoz kendi kendine telkin hatta su sesiyle gizli telkin cd'si internetten mailine ucretsiz yolluyorlar arastirip uygula cok muhtesem sonuclar alacaksin.Gecmis olsun .Sevgiyle kal...

Son düzenleme:
benimde 4.günüm lustral da 50 mg. ama uyku yok:( iştah sorunumda var, 45 kiloyurm iice düşürür mü kilomu, doktor 15 gün sonra etkisini görürsün demişti.

Fikriniz var mı??

Ben Lustralı tam 2 sene kullandım, psikolojim aşırı derecede kötüydü başlarken. İyi ki kullanmışım diyorum, Allah'a şükür ruhumu kıvrandıran bütün o acılar geride kaldı ve aradan 4 sene geçti. Başta 6 ay kadar çok zayıfladım çünkü metabolizmamı hızlandırdı aşırı derecede. Ne yesem anında sindiriyordum ve yeniden acıkıyordum, böylece kilo verdim. Ama sonra tüm yan etkiler geçti, güneş yeniden parlamaya başladı, hayata adapte oldum.

Kesinlikle uyku ve ağırlık yapmadı, üniversitedeydim ve derslerime daha iyi odaklanmaya başladım ve zihnim berraklaşıp açıldı. Çok net odaklanmamı sağladı bu ilaç, diğer antidepresanların aksine o ruh gibi hale hiç büründürmedi.

2 yıl kullanıp kademeli olarak bıraktım, önceleri korkuyordum ilacı bırakınca eskiye döner miyim diye ama çok şükür hiçbirşey olmadı.

Yalnız şunu belirtmeliyim, bu ilaçtan mı yoksa çektiğim acılardan mı bilmiyorum ama hafızamda hasar meydana geldi. Şu an acı çektiğim dönemleri hiç hatırlamıyorum, üniversitemin son 2 yılı ve ondan önceki 2-3 yıl tamamen yok gibi. Hatta daha öncelerini de hatırlamakta zorlanıyorum ve şu an isimleri, zamanı vb şeyleri aklımda pek tutamıyorum. Çok da şikayetçi değilim aslında, yaşamımı pek etkilemiyor.

Geçmiş olsun dileklerimle..

xanax kullanmanızı tavsiye etmem bağımlılık yapan bi sakinleştirici cok zararlı uyusturucu gibi bişey. lustral 50 mg kullanıyorum 6 aydır ama ilk basladığımda mahfoldum mide felci geciriyorum sandım hiçbişey yiyemiyodum berbattım kilo verdm sonra doktorum gecelri yatmadan almayı dene dedi faydası oldu bulantı yapmadı şimdi baya alıştım iştahım açıldı çok yiyorum ama tabiki nereye kadar kullanıcam ki bırakmama lazım. bırakırken de zor oluyomuş öle duydum o yüzden midem konusunda çok hassas olduğum için azaltarak bırakmayı düşünüyorum ben

lustral kullandım ben uykusuzluk yapıyo ama tavsiye etmiyorum pek ilk haftalarda işe yarıyo ama ilacı bıraktığında kötü şeyler olabiliyor kendimden biliyorum

Back