Hep yan etkiler ve etkisini yavaş göstermesi bu gün ben de gideceğim doktora inşallah ilacım değişmez yeni ilaca başlamak alışmak etkisini göstermesi insanı mahvediyorBende prozac ıcıyorum bugun kontrolum var şeker hastası gıbı su içiyorum tuvalete gıdıyorum devamlı agzım ıcım yanıyor hıc gecmıyor. Ilk hafta yan etkidir gecer dedım sabredeyım dedım ama bır ay oldu sıkıntılar bıtmedı bugun soylıcem bakalım. Ilac degısmeyede korkuyorum ıyımı kötümü ediyoruz bende anlamadım
İlacı kullandıkça yan etkiler bitecek arkadaşım. Ben de 16 aydır kullanıyorum ( muadili selectra )Dün akşam rahattım bir rahat oluyorum Bir kötü iyileşme sürecinde böyle mi oluyor acaba iş yerinde ağırlık batma titreme carpintim oluyor akşam evde geçiyor daha rahat oluyorum anlamadim
Doktora sordum normal dedi alışma süreci olur dedi bu gün 8. Gün akşamları iyi ama sabahları titreme ve uyuşukluk batma oluyor ama hafifliyor yavaş yavaş sabredecegim artıkİlacın yan etkilerinin geçmesi ve tam etki etmesi iki üç ayı bulur. Ama doz aşımını fazla buluyorsanız doktorunuza söyleyin tekrar düşürsün dozunuzu. İçinizde şüphe oldukça şifası da eksik olur
Maalesef alışması gerekiyor vücudun. Umarım kısa zamanda geçer yan etkileri tamamenDoktora sordum normal dedi alışma süreci olur dedi bu gün 8. Gün akşamları iyi ama sabahları titreme ve uyuşukluk batma oluyor ama hafifliyor yavaş yavaş sabredecegim artık
Bir ayda etkisini göstermeye başlar mı 100 mg çünkü 50 mg yetersiz geldiMaalesef alışması gerekiyor vücudun. Umarım kısa zamanda geçer yan etkileri tamamen
Tam etki göstermesi iki ayı bulur sanırımBir ayda etkisini göstermeye başlar mı 100 mg çünkü 50 mg yetersiz geldi
Kaç mg kullaniyosunuz iyi geldimiBen de lustral muadili selectraya başladım ilacı paxera ile değiştirdik alışma süreci yan etki falan çok olmadı ama selectra beni berbaat etmişti.Doktor belki ilacınızı değiştirir mutlaka görüşün
Paxera 20 mg kullanıyorum iyi geldi ama tam etki etmedi henuzKaç mg kullaniyosunuz iyi geldimi
Bende 20 kullandım iki ay etki etmedi sonra otuza çıktı üç ay kullandım sonra bıraktım bana iyi gelmedi hicPaxera 20 mg kullanıyorum iyi geldi ama tam etki etmedi henuz
Öyle mi bana selectra iyi gelmeyince doktor efexor yazmıştı çok ağır diye korktum icemedim paxera yazsanız bı denesem dedim eski durumuma gore iyiyim ama zaten selectranin yan etkileri beni mahvetmisti onu kestik ondan düzelme oldu belki de.Aslinda paxerada çok iyi gelmedi ama eski halimden iyiyim en azından diye başka ilaca cesaret edemem sanirimBende 20 kullandım iki ay etki etmedi sonra otuza çıktı üç ay kullandım sonra bıraktım bana iyi gelmedi hic