Cilt Bakımı Ürünleri LUSH ürünleri kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sheraa arkadaşıma bende katılıyorum en çok severek kullandığım peeling etkili şampuanım kokusu zaten müthiş ve parmak ucunuzla alıp dağıtmanız yetiyor. Ben yüz kremini,tonik,derin temzleyicisi,sabun,duş jeli,şampuanını kullanıyorum merak ederseniz resim ekleyebilirim ürünlerinden çok memnunum.

ben bir kaç tane lush ürünü kullanıyorum...
sabun: memnunum ama bitince bir daha almayacağım. dokusu güzel ama bence bir sabun için pahalı
r&b canlandırıcı&dengeleyici saç bakım kremi: bununda bir daha almayacağım sevemedim.
lemony flutter tırnak diplerindeki deri için krem: bunu çok sevdim bitince tekrar tekrar alırım :8:

Lush'ın Big şampuanını kullandığımdan beri başka şampuan kullanmak aklımdan bile geçmiyor.
Çünkü saç dökülmemi bir tek o durdurdu. Gerçekten çok başarılı.
Tereddütle almıştım ama iyiki denemişim. Fikir almak için internet sitesine bakabilirsiniz, orada çok yorum var.
Mutlaka deneyinm derim, hak vereceksiniz. :16:

canım bende onu almak ıstıyorum fakat saclarımın dıbı yaglı ucu kuru sanırım uyuyor sampuana ve hacım yapıyor dıyorlar dogru mu ben sacımı duzlestırıyorumda genelde

katı prfümü orange blossom- bir kere denedim sanırım çöpe gidecek ya da isteyen birine veririm hiiiç beğenmedim
bubble gum lip scrup- kokusu falan sakız gibi çok güzel, her gün kullanıyorum çok sevdim:)
porridge soap-gerçekten yumuşak bir sabun hatta o kadar yumuşak ki hemen eriyip gidiyor:) vücudumu bununla yıkarsam nemlendirici ihtiyacı hissetmiyorum.
it's raining men duş jeli-kokusu benim için çok ağır alacağımı sanmıyorum.

sheraa arkadaşıma bende katılıyorum en çok severek kullandığım peeling etkili şampuanım kokusu zaten müthiş ve parmak ucunuzla alıp dağıtmanız yetiyor. Ben yüz kremini,tonik,derin temzleyicisi,sabun,duş jeli,şampuanını kullanıyorum merak ederseniz resim ekleyebilirim ürünlerinden çok memnunum.

şampuanı saçı kazık gibi yapmıo mu?

Bende yaklaşık 1 ay kadar önce cynthia sylvia stout şampuanı, 2 farklı sabun,katı kol altıı kremi ve lemony flutter cutıcle tırnak,diz,topuk kremini aldım.
İçeriklerini inceleyince maalesef tamamen doğal olmadığını farketmem hayal kırıklı yarattı.Gerçi ben markayı hayvan deneyleri yapmayan temiz marka diye tercih ettiğimden çok sorun olmadı.Düşüncelerime gelince;
Şampuan gayet iyi yıkarken saçlarınızı çok sert hissediyorsunuz ama kuruduktan sonra yumuşacık oluyor nasıl olduğunu bende anlamadım.Bittikten sonra aklımda bir marka daha var onu deneyeceğim ve sonrasında hangisine devam edeceğime karar vereceğim.
Sabunlar güzel aslında ama bordo olan çok renk akıttı sanırım bir daha almam.Ballı olan çok daha güzel bitince tekrar alırım heralde.
Kol altı kremi sabun şeklinde alüminyumsuz olması çok güzel alternatiflerim arasında olacak.
Tırnak kremini ise beğenmedim.

Ảrkadaslar ben size lúsh un cok güzel bỉ pudrasindan bahsetmek ístiyorum,daha sürer sürmez etkisi híssediliyor.harika bỉ ürün $Silky_Underwear_powder.webp

arkadaşlar lush kına alıp denedim. boyadan daha doğal diye ancak boya saçımı yumuşacık yaparken bu kına saçımı kazık gibi saman gibi alacalı bulacalı yaptı. talimata uygun yaptım ama saçım çok kötü oldu :25: napıcaam benn.. ya boyada tutmuomuş üstüneee :43:

lushla tanışali bir ay oldu ve bu zamana kadar tanımadığım günlere ve para verdigim kimyasal maddesi içeren ürünlere yanıyorum o kadar ürün kullandım lush kadar etkili olmadı ve hiç bu kadar mutlu olmadım.cildim karma diye fresh farmacy aldım çok memnunum.harbalısm kullanıyorum ve güneşde yanmiş olan yüzümün rengini acti herkes yüzün yanmamış vücudun yanmiş sadece diyor yüzümdeki lekelerin rengini de acmış oldu bundan da çok memnunum.enchanted eye crem olan göz altı kremini kullanıyorum göz morlukalarım için aldım tam olarak faydası olmasada doğal bir ürün olduğu için icim rahat en azından karışıkların oluşmasını engelliyor.vücüt kremi olarak karma cream kullanıyorum karma ciltler için tavsiye ederim vücudunu nemlendırıyor ve hoş bir kokusu var vücudumda o kokuyu uzun bir süre hissedebiliyorsun.it started wtih a kıss dudak balımı olan ve sevdiğiniz kişi sizi optugunde dudaklarına doymayacak kadar güzel bir tadı var o kimyasal rujlar gibi silmek zorunda kalmıyorsunuz hemde dudakları yumuşatıyor bakımını görüyor.catastrophe cosmetic yüz maskesi gercekten yüzünüze pürüzlük veriyor.sexy peel ve sulatana sabunlarına bayıldım hoş kokuları var duş jelerini kullanmaktansa sabun tercih ederim çünkü duş jelerin hiç hoş kokulusunu görmedim.benim deneyip gördüklerim bunlar smdi ihtiyacım olan kuru olan saçlarıma iyi gelcek sampuan ve sac kremi bir kaç tane numune aldım fakat uyumsuzluk olduğu için hoş kokmadığı için yanasmadim.hem hoş kokulu olucak hemde kuru saçlarıma iyi gelecek sampuan tavsiye edermisiniz?

arkadaşlar lush kına alıp denedim. boyadan daha doğal diye ancak boya saçımı yumuşacık yaparken bu kına saçımı kazık gibi saman gibi alacalı bulacalı yaptı. talimata uygun yaptım ama saçım çok kötü oldu :25: napıcaam benn.. ya boyada tutmuomuş üstüneee :43:

Sacını yumuşatacak kendine getirecek sampuan ve bakım kremi al

Back
X