evet şıklar, sevimliler, güzel de kokuyorlar. içlerinde kimyasal da yok deniyor. ancak bunlardan da mucize beklememek lazım. katı şampuanları güzel, kokuları kalıcı, ancak ne var ki saçları kazık gibi yapıyor bu nedenle saç kremi şart.
en son nisanda yurtdışına çıktığımda lusha girdim fiyatları mukayese için. ucuz olsaydı epey birseyler alacaktım hediyelik. ancak fiyatlar hemen hemen buradakiyle aynı. hatta tr'de kampanyaları takip ederseniz burası daha bile ucuz. aslında bu urunler yurtdısında oldukça uygun fiyatlı, onların yasam standardna gore. ornegin body shopın da yurtdısında fiyatları daha uygundur, tr'de ilk acıldıgında bir heves girmistim ama fiyatların yukseklıgı beni dumura ugratmıstı. yves gibi. onun da burada 40-50 tlye satılan setleri yurtdısında 10-15 euro. avrupada bir ogun fast foodun 10-15 euro oldugunu dusununce tr'de nasıl kazıklandıgımızı ve bu urunlerin pek de matah olmadıgını hemen anlıyoruz. yani bu urunlerden cok fazla birsey beklemeyin, guzel kokular ve sık ambalajlar icin bu kadar para dokmeye gerek yok.