Cilt Bakımı Ürünleri LUSH ürünleri kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben duş balistiklerini kullanıyorum çok memnunum ayrıca marka çok güvenilir bağdat caddesinde,nişantaşında var lush.izmirde de var alsancakta

cevahirde ufak bir mağazası var, çok harika şeyler var :))

bir denemek istiyorum ama ona bütçe ayırabileceğimi sanmam, biraz tuzlu zira :)

bende şu katı parfümüyle ballı vanilyalı sabununu deniyeceğim şu an indirim vardelikafadulden

birde hangi katı parfümünü deneyeceksin? oda şu ballı karemelalı çikolata kokandan mı? bende onu çok mereakediyorum sen hiç kokusuna baktın mı canım..

bu lush ürünlerini dün akşam tesadüfen keşfettim harikalar ist izmir yada ankaraya gdince yumulcam direk çok güzeller ya

evet şıklar, sevimliler, güzel de kokuyorlar. içlerinde kimyasal da yok deniyor. ancak bunlardan da mucize beklememek lazım. katı şampuanları güzel, kokuları kalıcı, ancak ne var ki saçları kazık gibi yapıyor bu nedenle saç kremi şart.
en son nisanda yurtdışına çıktığımda lusha girdim fiyatları mukayese için. ucuz olsaydı epey birseyler alacaktım hediyelik. ancak fiyatlar hemen hemen buradakiyle aynı. hatta tr'de kampanyaları takip ederseniz burası daha bile ucuz. aslında bu urunler yurtdısında oldukça uygun fiyatlı, onların yasam standardna gore. ornegin body shopın da yurtdısında fiyatları daha uygundur, tr'de ilk acıldıgında bir heves girmistim ama fiyatların yukseklıgı beni dumura ugratmıstı. yves gibi. onun da burada 40-50 tlye satılan setleri yurtdısında 10-15 euro. avrupada bir ogun fast foodun 10-15 euro oldugunu dusununce tr'de nasıl kazıklandıgımızı ve bu urunlerin pek de matah olmadıgını hemen anlıyoruz. yani bu urunlerden cok fazla birsey beklemeyin, guzel kokular ve sık ambalajlar icin bu kadar para dokmeye gerek yok.

kızlar bunlardan mucize beklemeyin lütfen... kuzenimde vardı papatyalısı onun yüzüne gayet ii gelmişti sivilceleri minicik kalmış hemde yüzünü germeden ve kurutmadan. aynı şekilde ben de kullanmaya başladım vee aniden sivilcelerim çoğalmaya başladı... halbuki karma cilt içinmiş sabun ve ii gelmesi gerekiyordu! o yüzden temkinli olmak lazım bence.

ürünün toniğini aldım tamamen doğal diye düşünerek internetten sipariş vermiştim elime ulaştığında büyük bir hüsran yaşadım. Kansere sebep olan paraben bu doğal denen lush dada çıktı. Dikkatli olun derim.

bende lushın sabunlrını duş jellerini, katı parfümlerini vücut yağlarını fln kullandım. en çok memnun kaldığım duş jelleri oldu, özellikle snow fairy. Genel olarak ailece severek kullandığımız ürünler yalnız sabunları çok zor köpürüyor. katı parfümleri de insanın kendisi için yani kokuyu sadece süren alıyor. ancak paketleme ve sunum harika olduğu için dayanamıyor insan. ha bir de önerebileceğim tea tree water var, yüz toniği. Çok hafif ve doğal yumuşacık oluyor yüzüme sürünce. yalnız öyle sivilvelere falan etki ettiği yok rahatlatma amaşlı kullanılabilir.

sabunları özellikle mükemmel banyodan çıkınca tüm banyo lush kokuyo ayrıca kokuları inanılmaz kalıcı. bunun dışında parfümleri oldukça kalıcı

ceyizime tüm ürünlerini almak istedigim en dogal ürünler.. the blonde sacima uyguluyorumcok güzel..dükkana girince harikalar diyarinda hissediyorsun kendini cok mükemmell..

organik ürün arıyorsanız hollyherbs.com sitesini inceleyin kızlar... lush markalı ürünlerde edta ve paraben var yani organik ürünler değil haberiniz olsunn:54:

ben cok begeniyorum lush urunlerini.sabunlar,balistikler cok eglenceli. tea tree water cildime cok iyi geldi.super urun:46:

bende şampuanını aldım the blonde. çok güzel yaa. american bşiyli saç kreminide tester verdiler o da mükemmel kokuyo:69:

Lush'ın Big şampuanını kullandığımdan beri başka şampuan kullanmak aklımdan bile geçmiyor.
Çünkü saç dökülmemi bir tek o durdurdu. Gerçekten çok başarılı.
Tereddütle almıştım ama iyiki denemişim. Fikir almak için internet sitesine bakabilirsiniz, orada çok yorum var.
Mutlaka deneyinm derim, hak vereceksiniz. :16:

Back
X