• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lupus antikoagülan hakkında ?

Yagmur36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
16
4
1
34
Arkadaslar Merhaba.
Bugün sebepsiz yere iğne vuruldugm halde düşük yaptığımı öğrendim.
3 ay kadar önce yaptırdığım testte lupus değerim sınırda çıkmıştı . doktor endişe edilecek birsey yok demişti.
acaba böyle bir sorunu olanlar var mı aramızda ?
çözümü var mıdır diye merak ediyorum .

Arkadaslar Merhaba.
Bugün sebepsiz yere iğne vuruldugm halde düşük yaptığımı öğrendim.
3 ay kadar önce yaptırdığım testte lupus değerim sınırda çıkmıştı . doktor endişe edilecek birsey yok demişti.
acaba böyle bir sorunu olanlar var mı aramızda ?
çözümü var mıdır diye merak ediyorum .
Tatlım merhaba ne yaptın hamileliğinle ilgili?
Bende bugün lupus antikoagülan değerimin yüksek olduğunu öğrendim..

Merhaba, SLE hastası mısınız normalde?

Benim annem ve teyzem SLE hastası olduğu için, benim de özellikle hamilelikte çıkma ihtimali çok yüksek olduğu için takip ettiğim bir konuydu. Atak dönemindeyse eğer, SLE hastalığında bağışıklık sistemi çok yüksek çalıştığı için vücut bebeği yabancı bir madde olarak görüp atmak istiyor ama SLE hastası olup sağlıkla bebeğini doğuran da çok fazla insan var açıkçası. Sanırım hastalığın atak dönemine denk geldiği için bunu yaşadınız ama bence bu konuda uzman doktorlarla da görüşün.

Merhaba, SLE hastası mısınız normalde?

Benim annem ve teyzem SLE hastası olduğu için, benim de özellikle hamilelikte çıkma ihtimali çok yüksek olduğu için takip ettiğim bir konuydu. Atak dönemindeyse eğer, SLE hastalığında bağışıklık sistemi çok yüksek çalıştığı için vücut bebeği yabancı bir madde olarak görüp atmak istiyor ama SLE hastası olup sağlıkla bebeğini doğuran da çok fazla insan var açıkçası. Sanırım hastalığın atak dönemine denk geldiği için bunu yaşadınız ama bence bu konuda uzman doktorlarla da görüşün.
Yok SLA hastası değilim bu rda romotologada gittim bütün ANA lar negatif çıktı... Aralık başı tekrarlayalım testi dedi.Kadın doğumcum normal yolla denemeye devam edicez dedi...Sonrası yine kan sulandırıcı iğne galiba..

Yok SLA hastası değilim bu rda romotologada gittim bütün ANA lar negatif çıktı... Aralık başı tekrarlayalım testi dedi.Kadın doğumcum normal yolla denemeye devam edicez dedi...Sonrası yine kan sulandırıcı iğne galiba..

Anladım, Ana testinin negatif çıkması zaten SLE olmadığını gösterir ki iyi bişey bu. İnşaallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz :)

Back