lunet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 425 3 96 İstanbul 16 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #1 [sıze="2"][/sıze] gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an .. Hasretin içimi yakıyor gülüm.. Yıldızlar uykuya dalarken bile.. Hayalin hep bana bakıyor gülüm.. Kaybolup giderken seher yıldızı... Içimi kemirir hala bu sızı... Neyleyim ben sensiz ..baharı yazı... Yanımda olmadan gülermi yüzüm.. Ne gecem bellidir nede gündüzüm.. Kahrede kahrede geldi bak güzüm.. Saçlarımda şafak söküyor gülüm...
[sıze="2"][/sıze] gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an .. Hasretin içimi yakıyor gülüm.. Yıldızlar uykuya dalarken bile.. Hayalin hep bana bakıyor gülüm.. Kaybolup giderken seher yıldızı... Içimi kemirir hala bu sızı... Neyleyim ben sensiz ..baharı yazı... Yanımda olmadan gülermi yüzüm.. Ne gecem bellidir nede gündüzüm.. Kahrede kahrede geldi bak güzüm.. Saçlarımda şafak söküyor gülüm...
txixlsxixm Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2006 134 0 96 Edirne 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #2 oy oy tatlım güzel duygular dökülmüş güzel kalbinden teşekkür ederimmmm bayıldım canım benim......:1hug:
oy oy tatlım güzel duygular dökülmüş güzel kalbinden teşekkür ederimmmm bayıldım canım benim......:1hug:
maruflu Adalet anne Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 438 0 641 İstanbul 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lunet #3 Şiirin çok güzel,Yüreğinize sağlık... Neyleyim baharı,yazı:gitme: