lumea mi braun mu?

meleknur 6872

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
18
3
6
36
Kizlar merhaba bi konuda yardima ihtiyacim var bilgisi olan varsa yardimlarinizi bekliyorum soyle ki evde kullanilan lazer cihazlarindan almak istiyorum ancak karar vermekte biraz zorlaniyorum lumea en favori urunler arasinda ama bildigim kadariyla ampul degisimi yok yani omrunu tamamladiginda ürünü atmamiz gerekiyor bi de braun var onda ampul degisimi var mi bilmiyorum ama atim sayisi daha fazla oldugu icin daha uzun kullanim saglar bu iki urunden birini alicam ama karar veremiyorum kullanan sonuc alan arkadaslar yorum yazarlarsa sevinirim

Canım merhaba tam modelini hatırlamıyorum ama ben Philips Lumea kullandım geçen sene. Ortalama 2 saatte şarj oluyor ve bir şarj anca bir tüm bacak ve diğer bacağın yarısına yetiyor. Ama etkisi gerçekten vadettiği gibi ilk iki ay 2 haftada bir yapmıştım sonrasında zaten kıllar hem ince hemde seyrek çıkıyor ayda bir hatta 2 ayda bir yaptığımı biliyorum. Ama şarj konusu çok canımı sıkmıştı, kardeşime verdim o kullanıyor. Ömrünü tamamladığında demişsin evet ama zaten bu cihazların ömürleri ortalama 6-8 yıl arasında ve bu kadar süre için 1000 TL fiyat bence çok çok iyi. Çünkü normal lazerlere güvenmiyorum ve fiyatları 3-5 bin arasında değişiyor. Ki biz kadınların doğum döneminde hormonel olarak vücutları değiştiği için kıllarında bir kısmı geri geliyor. Bende bugünlerde arayış içindeyim lazer merkezine vakit ayıramıyorum 2 kere gittim ve bıraktım. Açıkçası ben Braun a sıcak bakıyorum çünkü kablolu yada şarj edip kullanabiliyorsun bu açıdan beni fethetmiş durumda :)

Canim oncelikle zaman ayirip yardimci olduğun icin tesekkur ederim braun la ilgili bi sitede koyu renk tuyleri gormede basarili daha acik renk tuyleri gormuyo diye bi yorum okudum o yuzden tereddute dustum yaz gelmeden karar verebilirsem cok iyi olacak tuylerden kurtulmasam bile yaza kadar azaltmis olurum :))

Rica ederim ne demek. Açıkçası uzun zamandır girmemiştim kk'ye sırf sana yorum yazmak için giriş yaptım çünkü bu konularda kararsızlık çok kötü iyi biliyorum :) Dediğim gibi lumea etkili ama şarjı sorun bir bacağımı tamamlıyorum diğer bacak yarıdayken şarjı bitiyor, sonra şarja tak 2 saat bekle sonra devam olayı kötü Braun kablolu olması çok iyi ama bende acaba diyorum Philips'teki etkiyi alabilir miyim

Çok tesekkür ederim tekrardan canim lumeayi herkes tavsiye ediyor etkisini kanitlamis bi urun braun kablolu olmasi ve boyutundan dolayi cazip geliyor :)) etkisi konusunda emin olabilsem braun daha mantikli arastirdim net bisey de bulamadim :)) cok caresiz hissettim simdi kendimi :))

Merhabalar ben çok araştırıp aldım, ancak gebelikten dolayı hiç kullanamadım ilgilenirseniz ilan linki gönderebilirim

İlan No:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…