Lucrin iğneyi olduktan kaç gün sonra regl olurum?

Merhaba kolaylıklar diliyorum. Bu aşamaya nasıl geldiniz hsg sonrasında mı geldiniz hemen transfer sürecine girdiniz mi? Teşekkürler

Adet olmadinmi canım sende peki cyclo progynova kullandinmi yoksa sadece ignemi
Kortizon dediğiniz sanırım evet kullanıyorum canım yarın trasnferim olucak Allah’ın izniyle inşallah olumlu sonuçlar alırız

İnşallah benimde oyle olur canim peki sende cyclo progynova kullandinmi canım bilgin varmi bu ilac hakkında
merhabalar.umarım tedavilerimiz çok güzel ilerler.eylül ayında transfer olacağım ben kullanıyorum bu hapı.kist varsa onun erimesi ve yeni kist oluşmasını engellemek için veriyorlar.bugün zoladex diye bir iğne var göbekten yapılan onu yaptıracağım.

Peki regl olcakmisiniz o igneden sonra sanirim lucrinle ayni turden bir igne bende eylulde transfer olacagim

Merhaba bende lucrin depot 2 kere vuruldum miyomlarım çok fazla var onları baskılaması için adetimin 2. Günü yaptılar doktorum 21. Gün gel dedi ve o gün tekrardan vuruldum 2 eylülde tekrar gidicem bu iğneler menopoz etkisi yaratıyor miyom ve kistleri baskılıyor bende sadece vitamin alıyorum şuan benim 2. Transferim ilk transferimde 1 tane yaptırmıştım şimdi 2 tane yaptırıyoruz

Vardı tabi aklımızda ama şuan düşünmüyorum hayırlısı artık hakkımızda hayırlısı diyorum bütün isteyenler için zor süreç ama dur bakalım daha hikayemiz bitmedi kızlar
Amin canım tabiki öyle rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattirsin hayirlisinla en dogru zamanda kimsenin kucagi bos kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…