Kuzum ilacimi kullaniyorum adet olucam 4 eylulde kontrolüm var ve lucrin igne olacagimAmin sen naptın canım varmı gelişme sende en son buraya bişey için yazmıştım ama hatırlayamadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ilacimi kullaniyorum adet olucam 4 eylulde kontrolüm var ve lucrin igne olacagimAmin sen naptın canım varmı gelişme sende en son buraya bişey için yazmıştım ama hatırlayamadım da
Bende ilaca basladim cumartesi gunu canim 4 tane ictim daha 17 tane var icicegim hapnormal periyoduma 10 gün var.cyclo progynova 7 kullanım kaldı.ilaç bittikten sonra 10 güne kadar adet olunuyor.lucrinle aynı sanırım.
Hadi güzel haberlerle inşallah canımKuzum ilacimi kullaniyorum adet olucam 4 eylulde kontrolüm var ve lucrin igne olacagim
inşallah çok güzel geçer tedavilerimiz.benim bir aksilik çıkmazsa eylül sonu gibi olacak transferim.siz yeni başlamışsınız ilaca,inşallah zamanında adet oluruzBende ilaca basladim cumartesi gunu canim 4 tane ictim daha 17 tane var icicegim hap
İnşallah benimde eylul sonunu bulur yada gecer canım inşallah seninde güzel gecer hayırlı sonuclar alirsin❤inşallah çok güzel geçer tedavilerimiz.benim bir aksilik çıkmazsa eylül sonu gibi olacak transferim.siz yeni başlamışsınız ilaca,inşallah zamanında adet oluruz
inşallah canım :)İnşallah benimde eylul sonunu bulur yada gecer canım inşallah seninde güzel gecer hayırlı sonuclar alirsin❤
Benjm tek dozluk canım sendemi bir kez vuruldunLucrin kontrolsüz bir ilaçtır. Herkeste farklı etki gösterebilir. Beni de 3 aylığına lucrin ile geçici menopoza sokmuştu doktorum. Ben 6. ayın sonunda regl olabilmistim.
merhaba bana bir sefer vurulun dedıler bugun vuruldum. nasıl tek bır ığne 3 ay menepoz saglıyor cok garıp geldıBenjm tek dozluk canım sendemi bir kez vuruldun
Doktorun regl gelmicekmi dedi canımmerhaba bana bir sefer vurulun dedıler bugun vuruldum. nasıl tek bır ığne 3 ay menepoz saglıyor cok garıp geldı
Sendemi tup bebek transferi olcaksin peki sende benim gibi cyclo progynova kullaniyormusun bugun adetin kacinxi gununde vuruldun igneyiDoktorun regl gelmicekmi dedi canım
gelmıycek dedi 3 ay.. ben transfer ıcın beklıyorum. çıkolata kıstlerını baskılamak ıcın verdı. 3 ay sonra muayeneye gıdecegım heralde transfer ıcın hazrılık başlayacak.Doktorun regl gelmicekmi dedi canım
evet bende transferı beklıyorum. ama çıkolata kıstım var oonları baskılamak ıcın verdı doktor. 3 ay sonra bugun gel dedı bugun reglımın 9. gunuSendemi tup bebek transferi olcaksin peki sende benim gibi cyclo progynova kullaniyormusun bugun adetin kacinxi gununde vuruldun igneyi
Bana regl olcaksin dedi doktorum kuzum cyclo progynova kullaniyorum cunku bıraktıktan sonra regl gelcek dedi bende pcos var yumurtlamiyim diye verdigelmıycek dedi 3 ay.. ben transfer ıcın beklıyorum. çıkolata kıstlerını baskılamak ıcın verdı. 3 ay sonra muayeneye gıdecegım heralde transfer ıcın hazrılık başlayacak.
cylo progynova kullandıgın ıcın belkıdır bılemıyorum tabı. bır kere mı vuruldunuz sadeceBana regl olcaksin dedi doktorum kuzum cyclo progynova kullaniyorum cunku bıraktıktan sonra regl gelcek dedi
4 eylulde vurulcagim sadece bir dozcylo progynova kullandıgın ıcın belkıdır bılemıyorum tabı. bır kere mı vuruldunuz sadece
şifa olsun inşallah hepımıze4 eylulde vurulcagim sadece bir doz
şimdi hemşireye emın olmak ıcın sordum. ılk adetınızı görebılırsınız belkı ama sonrakı 2 adetı gormeyeceksınız dedı.4 eylulde vurulcagim sadece bir doz
Evet canım tek doz yaptılar.Benjm tek dozluk canım sendemi bir kez vuruldun
Canim peki adetinin 21.Gunundemi vurulmustunEvet canım tek doz yaptılar.