Lucrin depot ????

Ben bi tane yaptım sadece 13 gün sonra adet gördüm.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Tek seferlik lucrin iğne kullanan var mı ben adetin 3.günü yaptırdım göbekten adetim bittikten 4 gün sonra tekrar adet oldum iğneden dolayı mı oldu acaba böyle olan var mı

Transfer için doktora gittim fakat transferim ertelendi doktor lucrin depot verdi. 20. Gün vuracağım adet olunca tekrar gideceğim. Bu şekilde transfer olan var mı?yine transfer ertelenir mi?
Bana da böyle yaptı ama hiiiccc sorgulamadım daha önce çok talihsiz şeyler yaşamıştım yeni yere geçtim onlar baktım bunu yapıyor eski yer yapmadı başarısız oldular zaten vardır bildikleri ya Allah dedim girdim
Kafanıza takıldıysa muhakkak doktora sorun çünkü takıldığında insan bunaliyor

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay 13 mayısta lucrin depot 3.75 iğnesi vuruldum 1 aylık normalde 7 haziranda adet olmam gerekiyordu bu iğne adeti geçiştiriyorum biliyorum ama bu iğneyi vurulduktuktan kaç ay sonra adet oldunuz daha ne kadar gecikir çünkü bende inanılmaz baş ağrısı yapıyor

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay 13 mayısta lucrin depot 3.75 iğnesi vuruldum 1 aylık normalde 7 haziranda adet olmam gerekiyordu bu iğne adeti geçiştiriyorum biliyorum ama bu iğneyi vurulduktuktan kaç ay sonra adet oldunuz daha ne kadar gecikir çünkü bende inanılmaz baş ağrısı yapıyor
Ben iğneyi vurduktan 14 gün sonra hasta oldum

Ben adetimin 3.günü lucrin depot 3.75 vuruldum 13 Mayısta halen adet olmadım acaba ne kadar daha geçikir çok baş ağrısı çekiyorum sizdemi 3.günü oldunuz bu iğneyi

Sizdemi adetinizin 3.günü vuruldunuz lucrin depot 3.75 iğneyi benim 7 haziranda adet olmam lazımdı biliyorum zaten gecikecek ama ne kadar daha gecikir merak ediyorum çünkü inanılmaz baş ağrısı çekiyorum
İnan kaçıncı gündü hatırlamıyorum 3. Günü değildi ama 12. Gün olabilir emin değilim adetim bitmişti çoktan

Arkadaşlar merhaba benim bugün Transferimin 7.günü ama henüz herhangi bir lekeleme olmadı bende 1 ay önce lucrin depot 3.75 iğne vuruldum acaba ondan dolayimi lekeleme olmuyor yerleşme esnasında çoğu kişi lekeleme görmüş sanırım

X