- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
- Konu Sahibi rosaline16
Transfer için doktora gittim fakat transferim ertelendi doktor lucrin depot verdi. 20. Gün vuracağım adet olunca tekrar gideceğim. Bu şekilde transfer olan var mı?yine transfer ertelenir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da endometriozis dedi. Bir tane vurulacağım. Adette gideceğim inşallah ikimize de nasip olurBenim de öyle olacak. Adenomiyozisim var. İğnemi vurdum. Reglim bir hafta gecikti şuan. İğne regli geciktiriyor. Korkma. Bebeğin tutunma ihtimalini arttırıyormuş bu iğne. İnşaAllah ikimize de bebeklerimiz nasip olur
Âmin canım. Regl sancılarımı kesti benim çok şükür. Bu ikinci iğnem. Taze transfer olacaktı. Progesteron yüksek çıktığı için iptal oldu. İki regl sonrası gel dediler. Transfer öncesinde yeniden lucrin depot iğne yapmamı söylediler. İnşaAllah tutar bu kez.Bana da endometriozis dedi. Bir tane vurulacağım. Adette gideceğim inşallah ikimize de nasip olur
Aynı benimde taze transfer diye başladık progestron yüksek çıktı. Adet olunca gel dedi bugün gittim lucrin depot verdi. 20. Gün vuracağım adet olunca yine gideceğim. İnşallah olur AminÂmin canım. Regl sancılarımı kesti benim çok şükür. Bu ikinci iğnem. Taze transfer olacaktı. Progesteron yüksek çıktığı için iptal oldu. İki regl sonrası gel dediler. Transfer öncesinde yeniden lucrin depot iğne yapmamı söylediler. İnşaAllah tutar bu kez.
HaberleşelimAynı benimde taze transfer diye başladık progestron yüksek çıktı. Adet olunca gel dedi bugün gittim lucrin depot verdi. 20. Gün vuracağım adet olunca yine gideceğim. İnşallah olur Amin
Olur buradan yazarım yineHaberleşelim
Ne kadar geciktiriyor bilginiz var mı?Benim de öyle olacak. Adenomiyozisim var. İğnemi vurdum. Reglim bir hafta gecikti şuan. İğne regli geciktiriyor. Korkma. Bebeğin tutunma ihtimalini arttırıyormuş bu iğne. İnşaAllah ikimize de bebeklerimiz nasip olur
Tedavizi nerede oluyorsunuz acaba?Bana da endometriozis dedi. Bir tane vurulacağım. Adette gideceğim inşallah ikimize de nasip olur
MedicalPark Florya da oluyorum transfer olacaktım ertelendi bir tane lucrin vurulacağım sadece adet olunca tekrar gideceğimTedavizi nerede oluyorsunuz acaba?
Ben de hem endo hem adeno var.
Benim dozum düşüktü 11-12 gün geciktirdi. 3 aylıksa sizin 3 ay gecikir büyük ihtimalleNe kadar geciktiriyor bilginiz var mı?
3 aylık vuruldum sözde ama hala etkisi devam ediyor, 2 aydır regl olamadım.
Bir arkadaşım 6 aylık vurulmuştu 2 ay geciktim dedi.Benim dozum düşüktü 11-12 gün geciktirdi. 3 aylıksa sizin 3 ay gecikir büyük ihtimalle
Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermeyebilirBir arkadaşım 6 aylık vurulmuştu 2 ay geciktim dedi.
Banada tek doz iğne ve cyclo progynova hap verildi adetim normalde düzenli hormonlarımda da sıkıntı yok neden veriliyor böyle olunca bir bilgin var mıTransfer için doktora gittim fakat transferim ertelendi doktor lucrin depot verdi. 20. Gün vuracağım adet olunca tekrar gideceğim. Bu şekilde transfer olan var mı?yine transfer ertelenir mi?
Benim transferden dolayı yumurtalarım sönmemişti çikolata kisti de var dedi. Ondan verdi. Adette gideceğim bakacak transfere uygun mu değil mi diyeBanada tek doz iğne ve cyclo progynova hap verildi adetim normalde düzenli hormonlarımda da sıkıntı yok neden veriliyor böyle olunca bir bilgin var mı
Anladım canım bende bişey olduğunu söylemedi doktorun tedavi şekli böyleymiş herhaldeBenim transferden dolayı yumurtalarım sönmemişti çikolata kisti de var dedi. Ondan verdi. Adette gideceğim bakacak transfere uygun mu değil mi diye
Bende orada tedaviye gidiyorum bana da lucrin verdi , 20 gün yapmamı söyledi ve regl olunca gel dediMedicalPark Florya da oluyorum transfer olacaktım ertelendi bir tane lucrin vurulacağım sadece adet olunca tekrar gideceğim
Ben bi tane yaptım sadece 13 gün sonra adet gördüm.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBende orada tedaviye gidiyorum bana da lucrin verdi , 20 gün yapmamı söyledi ve regl olunca gel dedi
İnşallah sende canımBen bi tane yaptım sadece 13 gün sonra adet gördüm.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın