Ltfn yardım

Çatlama İğne si oldum bgun 10. Günum idrar ypsam ckr mi.ss
belki çıkar. geç döllenme olduysa çıkmayabilir o yüzden 14. gün bakılması öneriliyor. çokta aceleci olmamak lazım. tabi başka problemler varsa hamile kaldığın gibi ilaca başlaman gerekiyorsa kan testi daha aydınlatıcı olur

Ya şey diolar 10. Günü daha iğnenin etkisi geçmediği için 2 çizgi çıkar diolar.var mi ole birşey bnde ondn ypmadim
bende 8. gün iğnenin etkisi geçiyor. 10. gün idrarda çıkmıştı ama emin olmak için bekleyebilirsin. bugün artık 11. gündesin istiyorsan yap bir test ama bazı markalar yanıltıcı olabiliyor.ben kendimde laboquick markalı testi güvenilir buluyorum. çatlama iğnesiyle , aşılamayla , tüp bebekle hamile kaldığımı hep bu markayla öğrendim . bhcg değerim 30 civarındaykende sonucu silik çizgi şeklinde göstermişti

bende 8. gün iğnenin etkisi geçiyor. 10. gün idrarda çıkmıştı ama emin olmak için bekleyebilirsin. bugün artık 11. gündesin istiyorsan yap bir test ama bazı markalar yanıltıcı olabiliyor.ben kendimde laboquick markalı testi güvenilir buluyorum. çatlama iğnesiyle , aşılamayla , tüp bebekle hamile kaldığımı hep bu markayla öğrendim . bhcg değerim 30 civarındaykende sonucu silik çizgi şeklinde göstermişti
anl cnm tm ypyim da bnm bgun ck belim agrio acba belirtsmi ki

anl cnm tm ypyim da bnm bgun ck belim agrio acba belirtsmi ki
hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı diyebilirim. bazende hiç belirti olmaya biliyor yada günün geçtikten sonra belirtiler azalıyor. kişiye göre değişiyor haliyle. test yaptığında sonucu paylaşmayı unutma :)

Back