Saç Rengi ve Saç Boyama ltfen yardm edn sam b trl karemel reng olmuyor

benim bi arkadaşım renkleri karıştırıp yapmıştıı
Ama çok güzel olmuştu tam karamelll
Acaba kuaförde boyatsan canım onlar tutturur

Karamel saç rengine göre değişir.Mesela benim saçım sarıydı.bi değişiklik yaparak sarıdan vazgeçtim karamel kuaför boyadı biraz açılıyor tabi zamanla.Ama sonraki boyalarda gidip kuaförden o boyayla açıcısını aldım ve kendim boyadım.biraz açılıyor ama 3 4 seferde anca tam rengini alıyor.röfle varsa saçında bi anda olması zor kuaför bile yapsa zamanla açılacaktır canım

canm önce çikolata kahveydı aradan 2ay geçmeden palettenın karamelıne boyadım ama tutmadı fazla kızılmsı khve gıbı bışey oldu

palette hiç kullanmadım kuaförden aldığım boya hafif ve güzel.akos tu markası.pallette bal köpüğünü deneyeceğim diplerim çıkınca.

bende senın gıbı çıkolata kahveyım...koleston terrkota aldım...hiç degısıklık olmadı...halbukı acılmasını beklıyordum bıraz....burdan okudugum kadarıyla...çıkolata kahveyı..platın sarısına yakın renkler acıyormus ...ama ben denemedım o ayrı....bende açmak ıstıyorum rengını..karamel ıstıryum bende...yazılanlardan faydalanacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…