Yaptığından pişman olduğunu ve birdaha yapmayacagını ve bunu yapabılecek bırı olmadığınıda bılıyorum. Cokmu bagırdım gecenın bır vaktı cokmu ustune gıttım dıyorum. Adam zaten ıflas etmıs kotu durumda dıyorum kendıme.
Dün akşam annem telefon açmış eşime ve konuşalım kızım çok yorgun ve üzgün görünüyor demiş. Akşam eve geldi ve bana yarın annemin geleceğini ve herşeyi anlatacağını söyledi. Ben zaten hasta olan annemi üzmemek adına konuşmak istemedim hiç ama o "hayır gelecekler bende herseyi anlatacağım " dedi. Sabah annem geldi ve 5 saat konuştu bizimle. Hiç durmadan istemiyorum artık dedi. Aslında bir ceviz kabuğunu doldurmayacak binlerce her insanın yapabileceği hatalarımı söyledi. Akşam işten 30 dk geç kalmam vs... Hiçbirşey söyleyemedim sadece ağladım. Benim çalıştığım 400 kişilik şirkette parmakla gösteriliyorum hanımefendiliğim ve namusumla. Öyle şeyler söylediki "ne kıskançlığım kaldı ne huysuzluğum". Sadece yalvardığımı hatırlıyorum. Günlerdir yemek değil su bile içmiyorum. Konuşacak gücüm zaten yoktu. Annem gidene kadar hep olmaz dedi. İstemiyorum çok kıskanç dedi bana bir hafta önce iyiki benimle evlendiğini söyleyen adam. Annemi bırakmaya gitti. Annem çıkmadan bana yalvardı öyle acıyan gözlerle baktıki keşke artık yaşamasam dedim. Yuvamı yıkmamak adına şu yaptıklarım biliyorum herkese onursuzluk gibi geliyor ama bana kendimi suçlu hissettirmeyi çoktan başardı bile. Annemi bırakmaya giderken yolda ona "bakarım eğer huzurlu olmayı başarırsak tabiki yuvam yıkılsın istemem. Ama benden hiçbirşey beklemeyin.Ona koca olmamı yada konusmamı ıstemeyin. Bana susucam beklicem dedi bakalım ne kadar seviyor demiş.
Ben herşeyden önce kahretsin ki sevdim bu adamı. Seviyorum yuvamı yıkmak istemiyorum. Zaten çok berbat bir çocukluk geçirdim. Yuvamda mutlu olmak istedim hep. Belki geçmişimdeki hatırlamak bile istemediğim acıların etkisiyle sinirli biri oldum. Ama her sinirim de bir sebep vardı. Sadece dozunu ayarlayamadım sanırım kontrolümün. Şimdi benim bu susmam bir süre konuşmamam biliyorum ki beni de iyileltirecek fakat o geç gelmelerini beklemek beni bitiren öldüren. Çok korkuyorum ruh halim bu kadarını kaldıramayacak diye çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?