hayatım kızma ama ben netten sevgili olayın akarşıyım yani şöyle..internette tanışırsınız sonra yüzyüze görüşürsünüz olur oan bişey demiyorum....ama sadece netten sevgililik olmazki...bana hep yalan geliyor inanki...her türlü yalanı rahatça söyleyebilir..bağlayan bişey yok çünkü...
sana bir olay anlataım
liseden çok yakın arkadaşım lise 2 de böyle bir birlikteliğe(!) başladı...ve inanaırmısın yıllar sürdü..ve başka şehirdelerdi he deyince gidelecek yer değildi..çocuk hep bunu bahane etti ve görüşemediler..sonra karar verdiler kız hazır gelmesini bekliyor,haber geliyor çocuktan anneannem öldü....bence yalan neyse...ama buna sevgi szcüklerinin haddi hesabı yok...bide diyorki hiçbir kızla görüşmüyorum,hiç normal kız arkadaşım bile yok..end meslek lisesine gidiyormuş,kız yokmuş zaten okuldan yok,çevresindede yokmuş ne kadar doğruysa artık...ben hiç inanamadım bu çocuğa..üniversitedeyken bitirdi ama şöyle diyeyim 6 yıl falan sürdü bu telefon chat muhabbeti...kıza aşık olan doluydu okulda,bu sevgilim var diye kimseye bakmıyordu..neyse birgün sen gibi abone olduğu sitelerdenmi ne takip etmiş bunu nerelere giriyor diye...bir site bulmuş orda yakalamış(aslında bu ksıımlarını o zamn çok anlamıştım arkadaş anlattı ama) oooo kızlarla muhabbet gırla gdiyor,buda sinirleniyor ve kavga gürültü bitiriyor...çocuk bayağı peşinden koştu ama biz arkadaşlar olarak vazgeçirdik..böyle görmeden uzaktan sevgimi olur bari görüşseydiniz kaç yıl geçti bu kadar saf olma diye...kız sonunda vazgeçti..geçenlerde facebookta bulmuş onu profili herkese açıkmış...girmiş bakmış bir sürü kız var arkadaş listesinde..bide diyorki kız arkadaşım yok hiç...albümüne bakmış sarmaş dolaş kızlarla ama öle böyle değil yani...foto yorumlarından okuduğu kadarıyla muhabbetlerde oldukça seviyesizmiş..şimdi diyorki 6 seneme yanarım ben...safmışım...boşuna boş biri için harcadım..hiç takma kafana bence..tanıdığın biri olarak görmüyorum ben onu...bence o bir yabancı..yabancı içinde üzülmeye değmez güzelim.