ltf yardim edin deli olacam az kaldi ..

arkadasım bardagın dolu tarafını gör ve onlarla mutlu ol.. senin sevgine sadakatine layık değilmiş.. ya bi hata yapıp evlenmiş olsaydın. zararın neresinden dönersen kardır.. bu günlerde gecicek ve ileride arkana dönüp baktıgında bu olay gülerek anımsıyacagın bir hayat tecrübesi olacak. inan..

insanları tanımak ne mümkün. belkide almanyaya gelebilmek için seni bir çare olarak düşünüyodu. etrafımda çok görüyorum duyuyorum gençlerden bulacam almanyadan birini kurtaracam kendimi diye. sen sen ol sakın kendini kullandırma bu anlamda. ondan kurtulduğuna sevin. sende trabzonlusun galiba. hemşeriyiz. üzülme diyecem ama biliyorumki üzülmemek elde değil fakat bide şu açıdan bak ya siz evlenseydinizde onun bu yalancılık yönü evlendikten sonra çıksaydı. oyüzden her şerde bi hayır vardır de ve kendini harap etme.

haklısın canım ne kadar üzülme desek de boş....

problem içindeki boşluk,kurduğun hayallerin ve geleceğinin boşa çıkması ve kendini kullanılmış hissetmen...

3 gün inanılmaz acı çekersin,bir hafta hayalet gibi dolaşırsın sonra yavaş yavaş esasında ayrılmakta ne kadar isabetli davrandığını farkedip normal dünyaya adapte olmaya başlarsın....

ben de evlilik planları yaptığım birinin esasında benimle evlenmeye niyetli olmadığını farkettiğimde 3 gün senin gibiydim. ağlamaktan yastık sırılsıklam olmuştu.üç gün ağzıma birşey sokamadım üç kilo verdim.yataktan kalkamadım..sarsıla sarsıla ağlamaktan gözlerim bozuldu.

geçer merak etme.zaman her şeyin en iyi ilacıdır.

erkekler düz mantıktır sığdır bunu milyon kere söyledim. şimdi siz çette tanıştınız ya. o düşünüyodur benimle çette tanışan kız başkasıyla da konuşuyodur diye. o yapıyosa bende yaparım der. kafaları basmaz çünkü. hiç üzülme allah korumuş. evlensen daha kötüydü. bu herifi çetin başından kaldırmazdın. yaşıda 20 olsa dicem ki heves etmiş 34 yaşında adamın ne işi var çette...

Son düzenleme:
suan gecenin 2:43 ve uyku tutmuyor son yazilanlari okudum arkadaslarin ..inan kendimi iyi hisetemeye basladim hepiniz cok iyisiniz kimsem yok su fani dunyada ..birileri tarafindan degerli olmak ilgi gormek beni cok mutlu eti yine agliyorum ama sevildigimi bildigime agliyorum..

Allah hepinizden ayri ayri razi olsun beni bu en kotu gunumde yalniz birakmadiniz yazilarinizla bana yardim etiniz Allahda sizlerin daima yaninizda olsun ..!!

hayatım kızma ama ben netten sevgili olayın akarşıyım yani şöyle..internette tanışırsınız sonra yüzyüze görüşürsünüz olur oan bişey demiyorum....ama sadece netten sevgililik olmazki...bana hep yalan geliyor inanki...her türlü yalanı rahatça söyleyebilir..bağlayan bişey yok çünkü...
sana bir olay anlataım
liseden çok yakın arkadaşım lise 2 de böyle bir birlikteliğe(!) başladı...ve inanaırmısın yıllar sürdü..ve başka şehirdelerdi he deyince gidelecek yer değildi..çocuk hep bunu bahane etti ve görüşemediler..sonra karar verdiler kız hazır gelmesini bekliyor,haber geliyor çocuktan anneannem öldü....bence yalan neyse...ama buna sevgi szcüklerinin haddi hesabı yok...bide diyorki hiçbir kızla görüşmüyorum,hiç normal kız arkadaşım bile yok..end meslek lisesine gidiyormuş,kız yokmuş zaten okuldan yok,çevresindede yokmuş ne kadar doğruysa artık...ben hiç inanamadım bu çocuğa..üniversitedeyken bitirdi ama şöyle diyeyim 6 yıl falan sürdü bu telefon chat muhabbeti...kıza aşık olan doluydu okulda,bu sevgilim var diye kimseye bakmıyordu..neyse birgün sen gibi abone olduğu sitelerdenmi ne takip etmiş bunu nerelere giriyor diye...bir site bulmuş orda yakalamış(aslında bu ksıımlarını o zamn çok anlamıştım arkadaş anlattı ama) oooo kızlarla muhabbet gırla gdiyor,buda sinirleniyor ve kavga gürültü bitiriyor...çocuk bayağı peşinden koştu ama biz arkadaşlar olarak vazgeçirdik..böyle görmeden uzaktan sevgimi olur bari görüşseydiniz kaç yıl geçti bu kadar saf olma diye...kız sonunda vazgeçti..geçenlerde facebookta bulmuş onu profili herkese açıkmış...girmiş bakmış bir sürü kız var arkadaş listesinde..bide diyorki kız arkadaşım yok hiç...albümüne bakmış sarmaş dolaş kızlarla ama öle böyle değil yani...foto yorumlarından okuduğu kadarıyla muhabbetlerde oldukça seviyesizmiş..şimdi diyorki 6 seneme yanarım ben...safmışım...boşuna boş biri için harcadım..hiç takma kafana bence..tanıdığın biri olarak görmüyorum ben onu...bence o bir yabancı..yabancı içinde üzülmeye değmez güzelim.

Son düzenleme:
sana bundan hayır gelmez benece bosver sen bu adamı

ayrılmakla çok iyi yapmışın bi laf var "barda tanıştığını barda bırak" diye ben bunu biraz değiştirip şöyle diyorum "nette tanıştığını nette bırak".

ya anlayamadım madem sevgiliyi neden msn de konuşmayıp sms yolluyoruz

adamla sonucta pc de tanismisiniz ondan ne beklenirki benim kendi düsüncem bu böyle leri hic akillanmazlar

sanal alem dedikleri bu olsa gerek..canım bırakmışsın bu çocuğu tamam yoluna devam et yakın olsun sana seveceğin insan

ya anlayamadım madem sevgiliyi neden msn de konuşmayıp sms yolluyoruz

Neden cunki, msn de konusursa rahat olamayacak, chatte rahat vakit geciremeyecek, sonbaharla ilgilenmek zorunda kalacak bu durumda sms en iyi cozum anladin mi?şakkıdı

sanal ortam bir tarafa zaten uzaktan iliski olmuyor...
söylediklerine inansan bir türlü inanmasan bir türlü...
ama iste sanal ortam iste karsindaki insanin samimiyetine hic bir zaman tam olarak inanmazsin...
insanlar birbirlerini ayni evin icinde taniyamazken hem uzaktan hem sanal bir iliskide ne kadar taniyabilirsin ki...
artik kendini suclamaktan vazgec, sen sonunun böyle olucagini bilseydin yinede bile bile lades demezdinki...
evet ben böyle bir sey yasadim ve cok sey ögrendim ama bitti bundan sonra yoluma bakarim de...

canım boşwer ne güsel kurtulduğna dua ett bidahada böle şeylere kalkışma bence olmuş bitimiş o cocuklada bundan böle asla görüşme derimmm 3yılını yemiş seninn sonuçtaa

Benim arkadaşımın başındanda inan ayne böyle birşey gecti... sanırım bahsettiğin sitede aynı çünkü onunla aynı şeyleri söylüyorsun.. Görsel bir site orası cisimler var ve özelde yada genelde konuşmalar yapılıyor.. Sana sadece şunu söylemek istiyorum. O insan kesinlikle sorunlu.. söyleyecek söz bulamıyorum benim arkadaşım o kişiye çok bağlanmıştı.. Çünkü insanlar yazarak dahada iyi ifade ediyor kendini resmen bağlanmıştı..hayal ettiği gibi çıkmadı adam.... nete bağımlı ve ordaki sanal hayatı gercek hayat gibi gören , ve ona yalan söyleyen biriymiş... yalan onda hastalık olmuş ve arkadaşım kendine bile şaşırdı nasıl bağlandım diye ve sonra çok boşluğa düştü.. Canım sen dikkatli ol ve gercek hayatabak sanal ilişkiler boş orda ilişki yürümez.. Yetişkin insanlarsanız tlfda ve yüzyüze konuşun.... Ama bence adam alışmışfisfisfis sanal hayatı olmuş onun.. ve orada bir hayat kurmuş kendine...

Bence balık baştan kokar. Chatta biriyle tanışmışsın. Ne bekliyorsun ki huylu huyundan vazgeçermi. Sen bu adamla evlensende devam ederdi. Öyle yadaböyle bence seni gerçekten sevmiyo. Gerçek sevgi bu değil. Seven insan bunu yapmaz. Kesinlikle o sanal alemde yaşıyo hayatı. SEvginizide sanal alemde yaşıyo
Bence unut gitsin adam olmaz ondan. Bir de seni oraya sokup kötübişey yapmıyorum diyo. Aman kardeşmiş. Kim kiminle kardeş

X