Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ltf acil yardım bebek ense kaligiyla ilgili bilgisi olan
Ltf yardım edin 12 haftalık gebelik devlet Hastanesi'nde 3.9 çıktı bebek ense kalınlığı 3.5 snr riskli denildi animusentez yapalım dediler kabul etmedim özele gitim 3.2 çıktı yaşım 42 ne yapmalıyım ltf bilgisi olan paylaşsın ....
Yaştan dolayı çıkmş olabilir mi. nifty testi öneriyor genelde Dr lar amniyosentezden önce kan veriyorsunuz yurt dışına gönderiliyor fiyatlar biraz yüksek 2000-2500 civarı bütçeniz yeterse bi araştırın derim
Ltf yardım edin 12 haftalık gebelik devlet Hastanesi'nde 3.9 çıktı bebek ense kalınlığı 3.5 snr riskli denildi animusentez yapalım dediler kabul etmedim özele gitim 3.2 çıktı yaşım 42 ne yapmalıyım ltf bilgisi olan paylaşsın ....
Genoks diye bir firma var 70 gene bakıyorlar biri yaptırmıştı 2600 TL sadece kan alıyorlar . Bunu deneyebilirsiniz. Çok kafanıza takmayın ense kalınlığı 6 çıkıp sağlıklı doğan bebekler de var siz de yaşınızın da ileri olması riski büyütmüş o yüzden böyle bi test yaptırabilirsiniz hem amniyosentez gibi riskli de değil içinizde rahat olur. Ben de sonucu bekliyorum sonuca göre hareket edicek bebeğimin olduğunu öğrendiğim zaman da çok araştırdım tarama testleri bizim toplumumuz için uygun değil bu tespit edilmiş durumda ama daha düşük maliyetli güvenilirliği yüksek bir tarama testi olmadığı için yapılmaya devam ediliyor. Bu test Avrupa toplulukları için uygun onlarla baş boyun ense kol bacak gövde boylarimiz çok farklı.