• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lr world ürünleri

ebru1987

SeninleDoluRüyadanUyandım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
2.571
18
118
37
Adana
Lr world ürünleri(aloevera icerikli, sağlık bakanlığı ve dermatest
FB_IMG_1448720350387.jpg
onaylı urunler) ve firmayi tanimak isteyen urunler hakkinda sorusu olanlara elimden geldigince yardimci olabilirim elimde bir cok kullanici memnuniyetleri var ürün detaylari ile anlatabilirim almak ve iş ortağı olmak isteyen olursa yardimci olurum
(Böyle bir paylasim yasaksa kaldırılabilir)

Dis macununun cok iyi dugunu duydum.beyazlatma olayi cok iyiymis

Evet microsilver serisindeki dis macunu cok fazla memnuniyet aliyoruz gerli aloeverali dis macunu ayni sekilde agiz ici yaralarina vs cok etkili dis eti kanamalari dis eti sorunlarinda vs
Microsilver dis macunu agiz kokusunda cok etkili icjnde antibakteriyel ozellik var gümüş iyon iceriyor

Merhaba ebru1987 ebru1987 ,
ürünler hakkında yazabilirsiniz ama satış yapmak, yönlendirmek ( satış sitelerine, facebook vb sayfalara), alt kadro oluşturmak için üye yapmak yasak.
Normalde reklam/satışlarda uyarı veriyoruz ama sizin maksadınız belli ki bu yönde değil, kurallara uyarak paylaşım yaptığınız sürece bir sıkıntı olmazHoppa

Merhaba ebru1987 ebru1987 ,
ürünler hakkında yazabilirsiniz ama satış yapmak, yönlendirmek ( satış sitelerine, facebook vb sayfalara), alt kadro oluşturmak için üye yapmak yasak.
Normalde reklam/satışlarda uyarı veriyoruz ama sizin maksadınız belli ki bu yönde değil, kurallara uyarak paylaşım yaptığınız sürece bir sıkıntı olmazHoppa
Teşekkürler dikkat edeceğim Hoppa

mrb. benimde cildimde hem güneş lekesi hemde sivilce izlerim var ayrıca yazın kabusu olan çiller. bana lr nin box setini önerdiler alıp almamak konusunda çok kararsızım. sizce etkisi olur mu?

mrb. benimde cildimde hem güneş lekesi hemde sivilce izlerim var ayrıca yazın kabusu olan çiller. bana lr nin box setini önerdiler alıp almamak konusunda çok kararsızım. sizce etkisi olur mu?
kesinlikle denemelisin box set msm jel ve peeling ile de destekleyebilirsin memnun kalacaksın emin ol

düzenli kullan derim yararını mutlaka göreceksin

düzenli kullancgma eminim. ben sadce satcıdan dolayı dgru urun olup olmadgnı anlmaya çalıyrum. çnkü aldgm kişi bni yanlş yonlndirp lekelrime fayda saglayamdı.inş bu sefr dgru yoldyımdır :)

Kimine gore almam gerekiyor kimine gore aldiklarim yetrli kararsiz kaldm:( ama aldiklarim insaalh etkisini gosterir de gecer artik şu lekeler

Ekibime katılmak isteyen msj atsın... Süpriz hediyelerim olacak...:KK200:

Back