Anti-Aging LR ın ürünlerini kullananlar yorum yazabilir mi?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
44
LR ın aloe veralı ürünlerini kullananlar va mı içinizde ???? Yüzdeki kırışıklıkları açan ve anti aging etkisi yapan titreşimli bir aleti var. Adını hatırlayamadım şimdi. Bunu kullananlar varsa yorumlarını okumak isterim. Ben yeni aldım da :KK51: işe yarayacak mı bilmiyorum :KK55:

Henuz zeidgarti kullanmadim arkadasim ama hamileligimde olusan catlaklarim icin kullandigim urunlerden, box setten, dis macunundan ve kremlerinden cok memnunum. Kalitesi piyasadaki bir cok bilindik markadan cok daha yuksek.

LR ın aloe veralı ürünlerini kullananlar va mı içinizde ???? Yüzdeki kırışıklıkları açan ve anti aging etkisi yapan titreşimli bir aleti var. Adını hatırlayamadım şimdi. Bunu kullananlar varsa yorumlarını okumak isterim. Ben yeni aldım da :KK51: işe yarayacak mı bilmiyorum :KK55:
Merhaba ben LR da profesyonel ürün kullanıcısı ve memnuniyetinden dolayı bu işe başlamış bir iş ortağıyım.Zeitgard 2 den bahsediyorsunuz.Ürün thermolifting cihazlarının bireysel ev kullanımına yönelik yapılmış halidir ve bu anlamda tek tir.42 dereceye kadar ısınır bu ısı etkisiyle gözenekleri açar jeli içeri alır 30 saniye uygulama ardından 5 dereceye düşürülerek gözeneklerin kapanmasını sağlar ve jel içerde hapsolur.bu sayede ince kırışıklıklarda anında gözle görülür düzelme sağlanır.Eğer kırışıklıklarınız yoğunsa cihazı ilk kullanmaya başladığınızda 1 ay hergün düzenli kullanım tavsiye edilir.Titreşimle uygulanması daha etkilidir.Cihaz yanındaki ürünleriyle kullanılır.cilt sarkmalarında da toparlayıcı özelliği vardır .Şu ana kadar uygulama yaptığım her arkadaşım vihaza aşık olmuş ve kullanımından çok memnunlar.

Merhaba ben de bi lr kullanıcısıyım şu an kullandığım diş macunu duş jeli el kremi gibi günlük kullanabileceğim ürünlerinden oldukça memnunum fiyatlar ilk başta pahalı geliyo ama bu kalitede bu fiyatta bence oldukça iyi denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim :)

BENDE CİLT LEKELERİ İÇİN KULLANDIĞIM ÜRÜNLERİ VAR. VE FAYDASINI BİR AY KADAR KISA BİR SÜREDE GÖRMEYE BAŞLADIM, DÜZENLİ KULLANMADIĞIM HALDE .

BENDE ÜRÜNLERİNİ KULLANIYORUM VE ÇOOK MEMNUNUM DİŞ MACUNU ROLL ON BEBEK ÜRÜNLERİ ZEİTGARD 1 KÖPÜK TEMİZLEYİCİSİ VE DAHA BİR ÇOK ÜRÜNÜ HEPSİNDENDE ÇOK MEMNUN KALDIM

Cihazı ben de yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Ama topu topu 4 kere kullandım. Aralıklarla. Gerçekten faydasını gördüm. 4 kere de bile fark etti.

Ben de sivilcelerim için olan ürünlerden ve acil durum setinden çok memnunum. Sivilcelerin aktifliği geçti şimdi izleri yoketmek için msm jel kullanıyorum

onu da bir dahaki ay alayım bu ay çok alışverişim oldu :)
BÜTÇENİZİ BİLEMEM :) VE YANLIŞ ANLAMAYIN İLLA ALIN DEMİYORUM SADECE DAHA ETKİLİ SONUÇ ALIRSINIZ DİYE BİLGİ VERMEK İSTEDİM BİRDE PEELİNGİ DİĞER ÜRÜNLERİ KADAR FİYATLI DEĞİL 31,5 LİRA SANIRIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BEN ÇOK MEMNUN OLARAK KULLANDIĞIM İÇİN BİLGİ VERMEK İSTEDİM SADECE :)

Bende LR kullandım box set kızımda bacakları yara bere içinde morarmaları vardı box set kullandık 1 haftada geçti kardeşimin yüzünde sivilceler vardı o kullandı baktımki memnuniyet iyi bu işi yapmaya karar verdim ürünleri gayet kaliteli eğer bilgi almak isterseniz konuşabiliriz yüz temizleme zeitgard 1 ütüleme zeitgard 2 gerçekten çok iyi

Arkadaslar bir cok ilac yada kosmetik ürünlerinde oldugu gibi bu ürünler de dogal olmasina ragmen herkesin cilt yapisi farkli oldugundan kisiden kisiye etkileri degismektedir.Ben eczaci ve Laboratuar Teknisyeni ve ayni zamanda güzellik uzmani olarak calismaktayim.Bir cok ürün deneyimimden sonra bu firmayla calismaya basladim.Kisi ürünü kendisi denemeden kesin bir fikre sahip olamiyor.Ürünleri tanitmak icin ürünlerin hem icerigini bilmek hemde kendiniz kullanmaniz gerekmektedir.Birilerinin sirf puan toplamasi icin sizleri üye yapmasi ve ayni sekilde sizinde ürün hakkinda bilinclenmeden satis yapmaniz dogru degildir.Egerki dogru bir is yapmak ve bu isten de para kazanmak istiyorsaniz öncelikle ürünlerin icerigini ögrenerek ve kendinizi egiterek baslayabilirsiniz.

LR urunlerinden ben de cok memnunum. Aloe Vera sampuan ve kürü kullaniyorum. Saclarimin daha hizli uzadigini farkettim sadece ben degil annem ve kardesim de farketti. Saclarimi hemen hemen hergun duzlestirdigim halde saclarim nemli ve canli. Aloe Verali butun urunleri denedim hepsinden memnunum. Mesela hassas cilt kremi vazgecilmezim. Gunduz kremini de makyajin altina kullaniyorum. Hic fondoten kullanmayan ben colours fondoteni cok begendim cunku maske gibi durmadi bende. Aloe vera rollondan cok memnunum. Micro silver dis macunundan memnunum. Birde LR nin parfumlerini cok begeniyorum. Karolina Kurkova, Lovingly, Guido Maria ve Beautyqueen favorilerim ama hepsi guzel. Daha bircok urunu kullaniyorum ve memnunum. Herkes her urunden memnun olacak diye bir sey yok ama denemeden bilinmez.

Bu paket üyelik alış fiyatı ile sadece 103 tl ...
üye olmak demek sadece ürünü uyguna alıp denemek demek.bir daha ister alın ister almayın zorlama yok.Size bir borç gelmez çünkü açık hesap yok...migros indirim kartı gibi dusunun lr dan indirimli ürün alma hakkınız olur...ister alın ister almayın onun keyfi size kalır. ..Bizim gibi iş olarak yapmak zorunda değilsiniz.sadece 1 kez deneyin..aramıza gelin...Bugün üye olmaya karar verirseniz benim için çok önemli .sadece 1 msj istiyorum

Evet kesinlikle süper bir alet. LR iş ortağıyım ve Zeitgard2 kullanıyorum. Kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Özellikle düzenli kullanıldığı zaman sonuç almamanız imkansız.

X