LR Healthy and beauty systems ürünleri kullanan varmı?

emileni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
11
4
36
Arkadaşlar Lr Deluxe fondöten Lr Deluxe makyaj astarı Lr Colours pudra stick kullananlar bu başlık altına memnuniyet ve şikayetlerini yazabilir. Bu ürünleri almayı düşünüyorum açıkçası fikir edinmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Aloe Vera LR HEALTHY nin patentli ürünleridir. Ayrıca parfümleri holliwood yıldızlarının isimleri ile satılıyor. Mesela Bruce Wills. VİCTORİA SECRET Meleklerinin adınında bulunduğu parfümleri ise Heidi Clum, Karolina Kurkova, Marcus schenkenberg. BUNLARI DENEYEN VARMI?

Merhabalar. Ben LR ürünleri satıcısıyım .Aynı zamanda kullanıyorum.Çok fazla makyaj yapmadığım için tüm ürünleri denemedim ama lr deluxe fondoteni annem kullanıyor çok memnun. diğer 2 ürünü kullanmadık , Ama bu sisteme üye olurken LR firmasına ait ürünlerle ilgili ne gibi şikayetler yapılmış diye baktım internette.Bulamadım hiç ürünlerden şikayet eden.

Hem kullanıcısı hem de satış danışmanıyım :) çok memnumum arkadaşlar. ayrıntılı bilgi almak isteyenler mesaj atabilir :)

benim bi sorum olucak microsilver seti nasıl kullanıyoruz kardeşim için alıcam da ? nasıl uygulanıyo yani

benim bi sorum olucak microsilver seti nasıl kullanıyoruz kardeşim için alıcam da ? nasıl uygulanıyo yani

yüz seti sanırım. canım önce yüzünü yıkayacak jeli ile ardından da kremini sürecek...

arkadaşlar merhaba ürün danışmanıyım konunuzu yeni gördüm urunlerin birçogunu denedim sattım denettirdim tamamen doğal bitkısel satın almanız sart deil bilgi almak için de arayabilir siniz adım esra numaram:0534 982 70 39 vatsaptanda görüsebiliriz

ayrıca şunu belirtmeliyim ki uye olup urunleri geliş fiyatından alıp kendiniz istediğinizi deneyebilir siniz sipariş verme zorunluluğu falan yok dediğim gibi sivilce magduru biri olarak kullndım ve memnunum resimde atabilirim numaramı yazdım bilgi için arayabilirsiniz

LR Algetics ayak ve bacak Jeli ni geçen yaz kullanmıştım, oldukça da memnun kaldım..

Tamamen doğal ve bitkisel olduğu doğrumu? Lütfen Yardımmm
Evet bu ürünler organik. Ben LR ile bilegimin yanması ile tanıştım.Box set ürününü kullandım.ne acı çektim.nede bileğim de iz kaldı.17 günde hiç bir iz kalmadı . Şu an LR is ortağıyim. Benimle iletisime geçebilirsiniz. Face sayfam LR .... LR diye bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu ürünle yeni tanıştım ve hemen üye oldum çünkü uyelikle hem daha uyguna alıyorum hemde ek gelir elde etmiş oldum ürünlerden de çok memnunum parfümleri harika es değerlerine görede çok uyguna geliyor daha fazla bilgi için whatsup

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende LR işortagıyım. LR ürünleriyle ilgili bilgi almak isteyen ve üye olmak isteyenler yazabilirler yardımcı olurum... Geliş fiyatından kaliteyi hesapliya alabilirsiniz

Ben bikaç ürününü kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç memnun kalmadığım olmadı :)

Lr iş ortağıyım. Tüm ürünler tamamen doğal bitkiseldir. Parfümleri astım hastaları rahatlıkla kullanabiliyor. Ben zayıflama ve bağırsak mide problemlerimi gidermek için ballı içeceğe başladım. Ayrıca sürekli yanımda acil durum seti bulunur. yaralanmalarda,yanıklarda vs kullanmak için. Makyaj ürünleri cildi hassas olanlar çok rahat kullanabilir. Kötü koku yoktur. Ağrı kremi Thermo Losyon kullanıyorum. Mentollü ve az yakıcı özelliği vardır. sıcak ağrılarda birebir. başağrısında etkili oldu. cildimde ki lekeler içinde set kullandım göz altı torbalarıma yaptığım uygulamada 1 haftada gözle görülür düzelmeler başladı. Yani diyeceğim gönül rahatlığıyla deneyin. Verilen parayı hakeden bir firma. Ve bizle iş ortağı olarak katıldığımız ekiple birlikte çalışıyoruz. Ekip olarak birbirimize her zaman yardımcı oluyoruz.

Merhaba,yaşım genç olmasına rağmen suratımda kırışıklıklar var. Çok araştıdım LR ürünlerinin iyi geldiğini söylediler. Yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…