LR Healthy and beauty systems ürünleri kullanan varmı?

Merhaba,yaşım genç olmasına rağmen suratımda kırışıklıklar var. Çok araştıdım LR ürünlerinin iyi geldiğini söylediler. Yardımcı olur musunuz?
Kırışıklık için çok güzel ömür boyu kullanacağınız bir set önerebilirim. Kremler için belli yaşlar var ve etkili. Yaşınızı kaç. size mesaj attım

arkadaşlar merhaba lr ürünleri bir çok cilt probleminde çok güzel sonuçlar veriyor ama ürünleri dikkatli kullanmanız ne için neyi kullanmanız gerektiğini iyi bilmeniz lazım aksi takdirde istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz öreneğin yanlış bir leke kremi yüzünüzde sivilcelenmeye sebep olabilir.ürünler ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

Merhaba,yaşım genç olmasına rağmen suratımda kırışıklıklar var. Çok araştıdım LR ürünlerinin iyi geldiğini söylediler. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Kırışıklık kolajenlerle ilgilidir. Farklı ürünler tavsiye edebilirim size LR ürünlerinin içinden. Ama en güzeli Zeitgard ürünleri bence. Nanogold serisini de tavsiye edebilirim. Yaş grubunuza bağlı birşey söyleyebilirim. Ancak kesinlikle LR dan şaşmamanozo tavsiye ederim.

merhaba lr üyelik ve ürünler için bana da ulaşabilirsiniz
mutlu günler

Merhaba, LR ürünleri satış temsilcisi ayrıca kuvvetli bir fanıyım :) şimdiye kadar kullanıp memnun olduğum ürünleri sıralamak istiyorum...
* Lash booster - mükemmel takma kirpik etkisi yaratıyor, şimdiye kadar hiçbir üründe bunu yakalayamamıştım, üstelik kaşınma yapmıyor, unutup gece yatsam da o kadar süre kalmasına rağmen kirpiklerimi dökmüyor.
* Aloe veralı diş macunu - güzel temizliyor, bitkisel içeriği ile dişlere dişetlerine zarar vermiyor, fırçalama sırasında diş eti kanamasına bu ürünle elveda dedim.
* Microsilver face wash+face cream, sivilcelere karşı çok etkili, arada tek tük ama kocaman sivilce çıkaran ben sivilcelere elveda dedim, sürekli sivilceli gezen eşimin cildi yatıştı, şimdilerde sivilce izlerine savaş açtık onlar da gidiyor yavaş yavaş yine LR ürünleriyle, microsilver'a devam ediyoruz
* Colours fondoten, kapatıcılığı çok iyi, sürümü duruşu çok iyi, ten rengi ile uyumunu çok beğeniyorum.
* Ojeleri bir başka favorim, sürümü rahat renkleri doygun, oje sabitleyici ile birlikte kullanıyorum, uzun süre bozulmadan tırnağimda kalıyor yeni sürülmüş gibi :)
*Algetics duş jeli, kokusu muhteşem, hafif selülitleri başka bir efor gerektirmeden görünümünü düzeltiyor, açıkçası en çok şaşırdığım ürünü bu olmuştu. yoğun selülit sorununda sporla desteklenince harikalar yaratacağına eminim...
bunlar kendi kullandıklarım, önerip memnuniyet aldığım daha niceleri var, merak ettiğiniz bir ürün olursa bana çekinmeden mesaj atabilirsiniz :)

Ben lr'nin bircok urununu kullaniyorum tavsiye edebilirim hatta kullanimiyla ilgili yardimci olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…