Merhaba, LR ürünleri satış temsilcisi ayrıca kuvvetli bir fanıyım :) şimdiye kadar kullanıp memnun olduğum ürünleri sıralamak istiyorum...
* Lash booster - mükemmel takma kirpik etkisi yaratıyor, şimdiye kadar hiçbir üründe bunu yakalayamamıştım, üstelik kaşınma yapmıyor, unutup gece yatsam da o kadar süre kalmasına rağmen kirpiklerimi dökmüyor.
* Aloe veralı diş macunu - güzel temizliyor, bitkisel içeriği ile dişlere dişetlerine zarar vermiyor, fırçalama sırasında diş eti kanamasına bu ürünle elveda dedim.
* Microsilver face wash+face cream, sivilcelere karşı çok etkili, arada tek tük ama kocaman sivilce çıkaran ben sivilcelere elveda dedim, sürekli sivilceli gezen eşimin cildi yatıştı, şimdilerde sivilce izlerine savaş açtık onlar da gidiyor yavaş yavaş yine LR ürünleriyle, microsilver'a devam ediyoruz
* Colours fondoten, kapatıcılığı çok iyi, sürümü duruşu çok iyi, ten rengi ile uyumunu çok beğeniyorum.
* Ojeleri bir başka favorim, sürümü rahat renkleri doygun, oje sabitleyici ile birlikte kullanıyorum, uzun süre bozulmadan tırnağimda kalıyor yeni sürülmüş gibi :)
*Algetics duş jeli, kokusu muhteşem, hafif selülitleri başka bir efor gerektirmeden görünümünü düzeltiyor, açıkçası en çok şaşırdığım ürünü bu olmuştu. yoğun selülit sorununda sporla desteklenince harikalar yaratacağına eminim...
bunlar kendi kullandıklarım, önerip memnuniyet aldığım daha niceleri var, merak ettiğiniz bir ürün olursa bana çekinmeden mesaj atabilirsiniz :)