- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Sudangelen
-
Şuan beymen'de yok fakat ben sadece insanlara seçenek sunmak istedim , ben böyle seçenekleri gördükçe değerlendiriyorum, iyi günler,
Sudangelen bacım kusura bakma ama dansmarue haksız değil eğer şu marc jacobs çantayı fotoğraflarsan biraz'da indirim yaparsan ben talibim , birde onlinesin ama mesajıma dönemedin, gerçekten alıcıyım özellikle metal akşamı Çekersenk birde senin çektiğin belli olursa memnun olurum,birde cashimi olanın durum ve fiyatını koyarmısın şekerim onunlada ilgelrniyormBen secenek goremiyorum hala. Fotograf yok.
Ben secenek goremiyorum hala. Fotograf yok.
Sudangelen bacım kusura bakma ama dansmarue haksız değil eğer şu marc jacobs çantayı fotoğraflarsan biraz'da indirim yaparsan ben talibim , birde onlinesin ama mesajıma dönemedin, gerçekten alıcıyım özellikle metal akşamı Çekersenk birde senin çektiğin belli olursa memnun olurum,birde cashimi olanın durum ve fiyatını koyarmısın şekerim onunlada ilgelrniyorm
Yüzüğüde yanında hediye edebilirmisiniz peki ? :):)Marc by marc jacobs hillier bag kate winlet in resmi onu çok sevdiğim için ekledim yoksa pek çok ünlü isimde kullanıyor , çok kaliteli , çok şık zamansız bir çanta kesinlikle tavsiye ederim ,rengi tok bir mor fakat telefonumun lensini bulamadığım için pembe gibi Durmuş ışıktan kmalarından değil direk marc jacobs'un Limited edition olarak alınmıştır , bilen bilecektir zaten, fiyatı zaten çok uygun karar verirseniz ulaşabilirsiniz yinede görüşürüz, teşekkürler 200 dolara anca çakmasının sıfırı alınır beymen de Limited olmayan ufağı bile 1500 lira indirimde bu satılsa muhtemelen 2000 küsür lira olurdu kelebek indirimind
Alakanız için sağolun fakat bu ürünler o kadar pahalı ürünlerde değil yani birtek iş dünyasının tercih edebileceği ürünler değil fiyatları ise sıfırlarından %100 ile %30 arasında daha uygun bence tercih edilebilir, öyle aman satılsın diye bir derdim yok, kimseyi mağdur etme durumum olamaz konunun başında şartları çizdim zaten.Sanal ortamda bu kadar yüksek meblağlı bir ürünü almaya cesaret edemem.
Gerçekliğini resimden ne kadar anlayabiliriz anlasakta elimize geçtiğinde ya aksi olrsa? diye şüphelenirim.
Kemere de çantaya da o kadar yüksek uçuk para veremem İş ve sanat dünyasndan kimsede gelip buradan almaz.
Bir süre sonra sıkılacağım ya da yankesicilerin çarpacağı ihtimalinide hesaba katarak orta fiyatlı ürünleri almak daha karlıdır.
Başka birşey hediye edebilirim istemezseniz indirim yaparım , ama yüzüğüm imkansızzYüzüğüde yanında hediye edebilirmisiniz peki ? :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?