Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

yok 182 bin olan hermes çantaymış arkadaşlar. kemer 1800 lira.
bu çanta 182 000 liraymış

Son düzenleme:
Iphone un arkasında da
Designed by Apple in California
Assembled in China yazar.

Yani Çin de üretilmesi değerini düşürmüyor ama saniyesinde taklidi çıkıyor tabi :)

Miley de fark etmemiştir yazık kızcağızı da kandırmışlar, iyi mi

sudangelen bacım ya da bayım...herneyse...

amacına ulaştın valla... helal sana...

yürü be koçum, kim tutar seni...

182 bin olan çanta yalnız birkin çantaya da o fiyat normal. zaten hacı ben geldim al sana 182 bin lira ver çantayı diyemiyorsun. adını yazdırıyorsun senin için üretilmesini bekliyorsun falan uzun iş. ha mevcut hermes'lerden alınacaksa istinye park'tan bakıp alınabilir.

Officim arkadas ya dukkandan cekmeye tirsti ya da ebayden alcak siparise gore :)

Officim arkadas ya dukkandan cekmeye tirsti ya da ebayden alcak siparise gore :)
Kendi Mağazası'nda ve sitesinde 480 dolar ebay da 200 , 570 dolara alınmış bir çanta beymen'de ufak versiyonu 1450 lira , dilediğiniz yerden alabilirsiniz, itham etme hakkınız yok konu kapatılır olur biter, çok meraklı değilim satmaya.

Sen ürünlerin fotoğraflarını göstermedikçe itham etmeye hakkım var. Ben türkiyede beymen mağazasından gider alırım zaten sıkma canını

Sen ürünlerin fotoğraflarını göstermedikçe itham etmeye hakkım var. Ben türkiyede beymen mağazasından gider alırım zaten sıkma canını
Şuan beymen'de yok fakat ben sadece insanlara seçenek sunmak istedim , ben böyle seçenekleri gördükçe değerlendiriyorum, iyi günler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…