- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Sudangelen
-
Üşenmedim hesapladım bu çantayı alabilmek için bilfiil tam 72 ay yani 6 sene yemeden içmeden maaşımı biriktirmem lazım
Üşenmedim hesapladım bu çantayı alabilmek için bilfiil tam 72 ay yani 6 sene yemeden içmeden maaşımı biriktirmem lazım
Oww süper maaşmış ya bende bunu düşündüm hemeno zaman maaşınız 2.500 lira bende bunu hesapladım
Oww süper maaşmış ya bende bunu düşündüm hemen
Miley de fark etmemiştir yazık kızcağızı da kandırmışlar, iyi miEk4:meşhur marc jocobs hiller bu rengi bir bende bir miley'de var satmaktan her an vazgeçebilirim kusursuz renk fiyat: 650 lira.
Arkadaşın bir kendisi bir de Miley için üretildiğini iddia ettiği çantayı (purples) Ebay de kum gibi, almayanı dövüyorlar..
Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum..:) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;
182,000.00 TL
http://www.mosmoda.com/Blue-Tempete...ag-Palladium-Hardware_67077.html#.U_X5we0ay0c
Yüz seksen iki bin lira
182 bin olan çanta yalnız birkin çantaya da o fiyat normal. zaten hacı ben geldim al sana 182 bin lira ver çantayı diyemiyorsun. adını yazdırıyorsun senin için üretilmesini bekliyorsun falan uzun iş. ha mevcut hermes'lerden alınacaksa istinye park'tan bakıp alınabilir.Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum..:) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;
182,000.00 TL
http://www.mosmoda.com/Blue-Tempete...ag-Palladium-Hardware_67077.html#.U_X5we0ay0c
Yüz seksen iki bin lira
Ek4:meşhur marc jocobs hiller bu rengi bir bende bir miley'de var satmaktan her an vazgeçebilirim kusursuz renk fiyat: 650 lira.
Arkadaşın bir kendisi bir de Miley için üretildiğini iddia ettiği çantayı (purples) Ebay de kum gibi, almayanı dövüyorlar..
Kendi Mağazası'nda ve sitesinde 480 dolar ebay da 200 , 570 dolara alınmış bir çanta beymen'de ufak versiyonu 1450 lira , dilediğiniz yerden alabilirsiniz, itham etme hakkınız yok konu kapatılır olur biter, çok meraklı değilim satmaya.Officim arkadas ya dukkandan cekmeye tirsti ya da ebayden alcak siparise gore :)
Kendi Mağazası'nda ve sitesinde 480 dolar ebay da 200 , 570 dolara alınmış bir çanta beymen'de ufak versiyonu 1450 lira , dilediğiniz yerden alabilirsiniz, itham etme hakkınız yok konu kapatılır olur biter, çok meraklı değilim satmaya.
Şuan beymen'de yok fakat ben sadece insanlara seçenek sunmak istedim , ben böyle seçenekleri gördükçe değerlendiriyorum, iyi günler,Sen ürünlerin fotoğraflarını göstermedikçe itham etmeye hakkım var. Ben türkiyede beymen mağazasından gider alırım zaten sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?