her bankadan 0660 nolu hesaba lösev için 1 lira bile olsa bağışta bulunabilirsiniz, kurban bayramında hayvan kesimi ve et dağıtımıyla ilgili bağışlarda bulunabilirsiniz.
"Tüm Türkiye'deki bütün BANKA şubelerinden herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV 0660'a bağışlarınızı yapabilirsiniz..."(sitesinden alıntı)
internet bankacılığıyla bağış yapabilirsiniz
internet üzerinden "online" bağış yapabilirsiniz
2. el eşya, oyuncak, çocuk kitabı, kitap, yararlı çocuk dergileri, kalem, defter,ayakkabı, giyim eşyası (her yaş için her cinsiyet için-iç çamasırı,pijama hariç) lösev şubelerine götürüp bırakabilir ya da kargo parası sizin tarafınızdan ödenerek kargoyla (önceden, gönderilecek şubeyle iletişime geçip teyit edin, isim alın) bağış yapabilirsiniz.
lösev dükkanından ürün alarak yine katkıda bulunabilirsiniz, çoğunu anneler yapıyo...
lösev türkiye de karalanmaya çalışsa da işini çok düzgün yapan kurumlardan biri, çok zor bi işin üstesinden yılmadan geliyolar, yaptıkları aktivitelerle sessiz ve derinden gayet güzel hakkıyla çalışıyolar, buna bizzat mütakip defalar tanık olduğumdan biliyorum, ben kendi adıma 2. el giysilerimi de temiz bi biçimde asla yırtık pırtık olmadan oraya kendi elimle teslim ediyorum vakit buldukça size de ulaştırmanızı tavsiye ederim, sadece çocuğun tedavisini yapmakla kalmayıp aileye de giysi ve yıllık yüksek bir meblağ para yardımında bulunan, onların daha insani şartlar altında yaşamalarını sağlamak adına onlara iş öğreten atölyeler açan, kurslar veren barındıran bir kurum, sitesini ziyaret ettiğinizde bile farkı anlayacaksınız...
Allah onlardan razı olsun ki biz de gönül rahatlığıyla bağış yapabiliyoruz ve bağışımızı kontrol edebiliyoruz... yine o çocuklar için dualarımızı, şifa dileklerimizi eksik etmeyelim hepimizin başına gelebilirdi,hala da gelebilir...