- 8 Haziran 2022
- 31
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi Leylamahmutt
Lösemi olupta ilik nakli olan kişiler var mı? Varsa yorum yaparsanız çok sevinirim süreciniz hakkında. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lösemi olupta ilik nakli olan kişiler var mı? Varsa yorum yaparsanız çok sevinirim süreciniz hakkında. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
26 yaşında olan eşimHasta olan kişi her kimse, Allah şifa versin.
26 yaşında olan eşim
Amin teşekkür ederizilik nakli olup tedavisi bitip hayatina devam eden çok kişi tanıyorum.En önemli ilaç moral ve sevgi.Löseminin hangi tipi olduğu tedavi şekli için ve süreç için önemli.
Eşinize sevginizi hisettirin bol bol, güzel anlar geçirin , sürprizler yapin.Siz moralinizi yüksek tutun ki o da iyi hissetsin.
Allah tez zamanda şifasini versin.
Teşekkür ederizAllah şifa versin , inşallah tez zamanda iyileştiğini de haber verirsiniz bizlere. Geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun, iki tane tanıyorum turp gibiler şu an hamdolsunAmin teşekkür ederiz
Allah tez vakitte şifa versin inşallah. Lütfen moralinizi bozmamaya çalışın, tıp oldukça ilerledi. Çok fazla hasta bu hastalıklari atlatıyor. Sadece annemlerin Mahallesi'nde babamda dahil 4 kişi farklı kanser türlerini atlattı. Hepsi sağlıklı çok şükür.26 yaşında olan eşim
Gerçekten mi ya, yaşları kaçtı olduklarında şuan kaç yaşındalarAllah yardımcınız olsun, iki tane tanıyorum turp gibiler şu an hamdolsun
Canım biri 6 falandı şimdi 20 olmuştur yurt dışında diğeri çocukken oldu ama yaşı bilmiyorum şimdi 29 galibaGerçekten mi ya, yaşları kaçtı olduklarında şuan kaç yaşındalar
Öncelikle Allah şifa versin yeni mi kondu teşhisLösemi olupta ilik nakli olan kişiler var mı? Varsa yorum yaparsanız çok sevinirim süreciniz hakkında. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Hayır nisandan veri tedavi görüyoruz ama ilik nakli 1 ay sonra yapılacakÖncelikle Allah şifa versin yeni mi kondu teşhis
İlik nakli aşamasına gelindiğine göre tedaviye yanıt veriyo demekki çok şükür moral çok önemli rabbim tez zamanda şifasını versin sizede sabrınıHayır nisandan veri tedavi görüyoruz ama ilik nakli 1 ay sonra yapılacak
Amin inşİlik nakli aşamasına gelindiğine göre tedaviye yanıt veriyo demekki çok şükür moral çok önemli rabbim tez zamanda şifasını versin sizede sabrını