Lösemi (kan kanseri) hastalığından yakınını kaybedenler=(

basaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
51
1
98
sizinle paylaşıp dertleşmek istedim. çünkü ne zaman yüzyüze biriyle konuşsam ağlıyorum. dertleşmek de istiyorum. sanırım burdan daha kolay....
ben ablamı kaybettim 16 ay önce. canım çok yanıyo.. ufacık bebeği kaldı arkasında.. ona baktıkça eriyorum resmen =((

Başınız sağ olsun..konunuzu ilgili bölüme taşıdım..sabırlar diliyorum..

Başınız sağ olsun...Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah....

Yavrusu size Allah'ın emaneti... gözlerim doldu... aklıma oğlum geldi....

Annesi huzur içinde yattıkça, bebeğinin ömrü güzel olsun inşallah...

Lösemiden değil ama kanser hastalığından ailemden iki kişiyi kaybettim.
Biri teyzem (42 yaşında kolon kanserinden) diğeri ise vefat eden teyzemin oğlu, yani kuzenim (28 yaşında beyin tümöründen).
Hastalığın iyisi kötüsü olmaz ama Allah kimseye bu hastalığı vermesin.
Bir tek yaşayan ve yakınları bilir bu hastalığı. Hele kemoterapi aşaması, yaşananlar, yaşatılanlar.
Sevdiğiniz kişinin gözlerinizin önünde günden güne eriyip gitmesi.
Aslında bu konu ile yazmak istediğim çok şeyler var ancak konu sahibi arkadaşımızın acıları daha çok taze.
O yüzden söylenecek tek şey mekanı cennet olsun.
Sizin artık şimdikinden daha güçlü olmanız lazım çünkü geride kalan bebeğe bunu hissettirmemelisiniz.
Ananem teyzemi kaybettikten sonra hep şey derdi, "anne - baba - kardeş - eş acısı bir şekilde geçiyorda, evlat acısı hiç geçmiyor."

başınız sağolsun

allah rahmet etsın sızede sabır versın

Allah mekanını cennet etsin inşallah. çok üzüldüm rabbim o bebeğe yardım etsin

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Okurken gözlerim doldum. Rabbim sabır versin..
Eski sevgilim,canımdan çok sevdiğim insanda lösemiydi,kan kanseri.. O zamanlar daha ufak sayılırdık tabi.
Bana yüzünü göstermezlerdi,ağlarım dayanamam kendimi yer bitiririm diye. Ufaktık ama her şeyin farkındaydım.
O maske takardı,hatta takmak istemezdi herkes ona bakıyor diye. 2 yıl boyunca bende maske taktım onunla birlikte.
Saçlarımı da kısacık kestirmiştim o aralar.. Kemoterapiye giderken canı öyle yanıyordu ki. Eriyordum ya.. Canımdan can kopuyordu.
Rabbim bin kere,yüz bin kere şükürler olsun ki,atlattı. Tehlikesi devam ediyor tabi ki ama Rabbime şükürler olsun şuan çok iyi.
Ayrı olsakta hala dua ediyorum onun için,çok acılar çekti.

Yani demem o ki; acını öyle iyi anlıyorum ki. Ama imtihan dünyasındayız sende ve geride kalanlar böyle sınanıyorsunuz demek ki.
Sabret,dua et hep ama hep dua et. O kadar kötü bir durum ki.. O miniğe,bebeğe üzüldüm çok.
Belki farkında değildir bazı şeylerin,ama hissediyordur yavrum benim..
Ne zaman konuşmak istersen konuşabilirim seninle,kendini kötü hissettiğinde veya yazmak istediğinde bana yazabilirsin. Elimden geldiğince yardım ederim..
Dualarım seninle..

Basiniz sagolsun.. Bebegi size emanet
Bir kaç hafta once amcamin en yakin arkadasini kaybettik bu sebepten, o da gençti, çocugu vardi.. çok zor, amcam, kocaman adam nasil agladi kardesim kardesim diye

başınız sağolsun rabbim size sabır versin ablanızın bebeğine sahip çıkın ona annesizliğini hissettirmeyin

bende oğlumu kaybettim lösemiden 8 yaşındaydı
allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın ne bana nede başkasına düşmanıma bile
çok zor tedavi süreci çok uzun ve acılı helede çocuk için 3 sene tedavi gördük ama allahım
onu benden daha çok seviyomuş yanına aldı oğlum canım parçam beni
annesini orda bekliyo ona kavuşucağımı bilmek bi nebze acımı azaltıyo

Allah sabır versin.
Annesinin yaşayamadıgı tüm güzellikleri geride kalan bebeciği yaşar inşallah.
Bahtı güzel olsun.
Şanslıki sizin gibi duyarlı ve ilgili yakınları var etrafında.
Siz güçlü dimdik olmalısınızki o yavrucağada güç verebileseniz..
Ablanızın mekanı cennet olsun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

hepinize teşekkür ederm arkadaşlar.. sizlerinde başı sağolsun.. bebeğimiz bize onun emaneti gözümüz gibi koruyoruz.. 3 yaşında ve annesini hala hatırlıyor.. unutturmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Allah'ım ablacımın yaşayamadığı güzel günleri kızına versin. o hep mutlu olsun başka dileğim yok. sabırdan başka hiçbirşey gelmiyor elden. evet kardeşimi canımı kaybettim, içim ne kadar yansada dik durmalıyım Nefes bebeğe iyi bakmalıyım..

çok teşekkür ederim canım.. ablamda atlatmıştı evet ama biliyosundur dikkat etmesi gereken bi süreç vardı ve bi ne kadar ediyo sansakta dediğin gibi maskeden utanırdı vs. vs. ablamda gözümüzün önünde eridi gitti. hastalığın her sürecini gördüm ve gözlerimin önünde hayata veda etti. Rabbim kimseye vermesin. çok acı çekti çok =(

kızı (ismi Nefes) geçen gün eline bir mendil aldı ve yüzünü örttü. ilk ne yaptığını anlamadık. sonra 'ben Berna anne oldum' dedi=( içim parçalandı. annesinin maskeli halini hatırlıyo kuzum. ba yandan çok sevindim hatırlamasına ama bi yanım hep yanıyo... onun gözlerinde ablamı görüyorumm. gün geçtikçe özlüyorum. sevdiğin birini kaybetmek zor. hele acı çekerek kaybetmek.... Allah'ım tüm hastalara şifa versin. çok üzülüyorum başkalarının da canı yanmasın diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…