Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Okurken gözlerim doldum. Rabbim sabır versin..
Eski sevgilim,canımdan çok sevdiğim insanda lösemiydi,kan kanseri.. O zamanlar daha ufak sayılırdık tabi.
Bana yüzünü göstermezlerdi,ağlarım dayanamam kendimi yer bitiririm diye. Ufaktık ama her şeyin farkındaydım.
O maske takardı,hatta takmak istemezdi herkes ona bakıyor diye. 2 yıl boyunca bende maske taktım onunla birlikte.
Saçlarımı da kısacık kestirmiştim o aralar.. Kemoterapiye giderken canı öyle yanıyordu ki. Eriyordum ya.. Canımdan can kopuyordu.
Rabbim bin kere,yüz bin kere şükürler olsun ki,atlattı. Tehlikesi devam ediyor tabi ki ama Rabbime şükürler olsun şuan çok iyi.
Ayrı olsakta hala dua ediyorum onun için,çok acılar çekti.
Yani demem o ki; acını öyle iyi anlıyorum ki. Ama imtihan dünyasındayız sende ve geride kalanlar böyle sınanıyorsunuz demek ki.
Sabret,dua et hep ama hep dua et. O kadar kötü bir durum ki.. O miniğe,bebeğe üzüldüm çok.
Belki farkında değildir bazı şeylerin,ama hissediyordur yavrum benim..
Ne zaman konuşmak istersen konuşabilirim seninle,kendini kötü hissettiğinde veya yazmak istediğinde bana yazabilirsin. Elimden geldiğince yardım ederim..
Dualarım seninle..