• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi hastaları balık besleyebilir mi?

ergunn

Herşey Dua'yla
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
85
28
88
27
Merhaba arkadaşlar,

2 buçuk yaşında bir kızım var. Lösemi tanısı kondu. Kemoterapi alıyoruz. Tedavi sürecinin daha başlarındayız. Kızım kendini içine kapattı. Oyuncaklara boyama kitaplarına kaleme kağıda herşeye küstü. Bizimle bile sadece gerektiğinde konuşur oldu. Yeğenim de sevinir oynar ilgilenir diye fanusta balık almış. Bir sakıncası olur mu bilen var mı

Sakıncası olacağını düşünmüyorum şahsen, çünkü dokunmayacak bile balığa ama en iyisi doktorunuza danışmanız olur. Allah kızınıza acil şifa versin, size bağışlasın!

Bı sıkıntı olmaz bence ama sormakta fayda var.
Rabbim tez vakitte şifasını versin size de sabrını 🙏

Allahım yavrunuza tez zamanda Şafi ismi ile şifa versin

merhaba, geçmiş olsun. İzninizle bir şey sormak istiyorum. Ben lösemi başlığını aratırken denk geldim başlığa. Oğlumun hiçbir belirtisi sıkıntısı yok ama rutin kan testinde nötrofili düşük çıktı. Takibe alındı, 3 haftadır düşmeye devam ediyor. Ve şu an 0’a yaklaştı resmen. Ama hala genel sağlık durumu iyi. Haftaya da böyle olursa kemik iliği verilecek. Siz teşhis almadan önce şikayetle mi gitmiştiniz acaba? Belirtisi var mıydı? Çoook çok geçmiş olsun. Kızınızın ilgisini çeken oyunlar hazırlayabilirsiniz belki evde, boş kolilerden falan. :/

Merhaba arkadaşlar,

2 buçuk yaşında bir kızım var. Lösemi tanısı kondu. Kemoterapi alıyoruz. Tedavi sürecinin daha başlarındayız. Kızım kendini içine kapattı. Oyuncaklara boyama kitaplarına kaleme kağıda herşeye küstü. Bizimle bile sadece gerektiğinde konuşur oldu. Yeğenim de sevinir oynar ilgilenir diye fanusta balık almış. Bir sakıncası olur mu bilen var mı
Durgun suda bakteri üreyebilir, bizim doktorlarımız kesinlikle izin vermiyor. Benim eşim de mart ayından beri lösemi tedavisi görüyor. B all. Aradan zaman geçmiş ama umarım kaldırmışsınızdır balığı 🙏

merhaba, geçmiş olsun. İzninizle bir şey sormak istiyorum. Ben lösemi başlığını aratırken denk geldim başlığa. Oğlumun hiçbir belirtisi sıkıntısı yok ama rutin kan testinde nötrofili düşük çıktı. Takibe alındı, 3 haftadır düşmeye devam ediyor. Ve şu an 0’a yaklaştı resmen. Ama hala genel sağlık durumu iyi. Haftaya da böyle olursa kemik iliği verilecek. Siz teşhis almadan önce şikayetle mi gitmiştiniz acaba? Belirtisi var mıydı? Çoook çok geçmiş olsun. Kızınızın ilgisini çeken oyunlar hazırlayabilirsiniz belki evde, boş kolilerden falan. :/
Sadece o değerde mi sorun var? Trombositleri ve lökositleri nasıl? Neu değerine bakarak lösemi teşhisinden şüphelenildiğini hiç duymamıştım, enfeksiyon, iltihapla alakalı bir şeyden dolayı düşmüştür belki… Preferik yayma yapmadılar mı? Direkt kemik iliği mi?

Merhaba çok geç gördüm kusura bakmayın durumunuzu çok merak ettim umarım temiz sonuçlar almışsınızdır. Biz geçmeyen ateş halsizlik şikayeti ile gitmiştik

Çok geçmiş olsun bizimde B all. Ayrı bi odaya koymuştum ama kaldırdım yinede . Durumunuz nasıl hangi aşamadasınız nasıl ilerliyor tedaviniz

Çok geçmiş olsun bizimde B all. Ayrı bi odaya koymuştum ama kaldırdım yinede . Durumunuz nasıl hangi aşamadasınız nasıl ilerliyor tedaviniz
İdame tedavisindeyiz, 21 günde 1 ilaç alıyor vinkristin. Onun dışında haftalık 16 mtx kullanıyoruz. Ayda 15 günde merpurin

İdame tedavisindeyiz, 21 günde 1 ilaç alıyor vinkristin. Onun dışında haftalık 16 mtx kullanıyoruz. Ayda 15 günde merpurin
Zoru atlatmışsınız, Rabbim tekrar yaşatmasın kalıcı şifa versin. Risk grubunuz neydi, bizde dekortdayız orta risk grubu

Zoru atlatmışsınız, Rabbim tekrar yaşatmasın kalıcı şifa versin. Risk grubunuz neydi, bizde dekortdayız orta risk grubu
Aminnn, Allah sevdiklerimizi bütün hastalalıklardan korusun, hasta olanları da kalıcı şifa ile şifalandırsın inşallah 🤲

Düşük risk grubu demişlerdi

Back