Allah razı olsunAllah şifa versin minik Aslı’ya. 100 tane ben aldım
Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnniyi geceler. Buraya hastanedeyken yaziyorum. 3 yaşındaki biricik kizima 2 ay once losemi teshisi konuldu. Bu sureci dua,tedavi ve bakim ile yenmeye calisiyoruz. Uzun ve yorucu bir surec. Losemi bir cocugun bakim sureci cok zorlu oldugu icin gonlumden gecirdigim kadar dua etmeye vakit ayiramiyorum. Sizden ricam ya Şafi diyebilir miyiz 7000 kez? Kızımın ismi Aslı. Allah razı olsun herkesten
70.000 degil miydi hep sizin okudugunuz? Ben de sasirdim ama etiketledim sizi daha iyi bilirsiniz diyeRabbim tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
7.000 ( yedi ) bin mi okunsun istiyorsunuz
Amin amin cok tesekkur ederim. Evet bir uyenin yazisinda görmüştüm 70bin kez okunmasini istemisti. Allah kabul eder insallah.Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
7.000 ( yedi ) bin mi okunsun istiyorsunuz
Belki vardır bir bildiği, konu sahibi kendisi 7.000 yedi bin yazmış . Netleşsin ona göre etiket yapayim70.000 degil miydi hep sizin okudugunuz? Ben de sasirdim ama etiketledim sizi daha iyi bilirsiniz diye
70.000 degil miydi hep sizin okudugunuz? Ben de sasirdim ama etiketledim sizi daha iyi bilirsiniz diye70
70.000 olması uygunmus ben yanlis okumusum herhalde. Cok tesekkur ederim dikkatiniz icin. 70.000 diye duzeltmeyi deneyecegimBelki vardır bir bildiği, konu sahibi kendisi 7.000 yedi bin yazmış . Netleşsin ona göre etiket yapayim
iyi geceler. Buraya hastanedeyken yaziyorum. 3 yaşındaki biricik kizima 2 ay once losemi teshisi konuldu. Bu sureci dua,tedavi ve bakim ile yenmeye calisiyoruz. Uzun ve yorucu bir surec. Losemi bir cocugun bakim sureci cok zorlu oldugu icin gonlumden gecirdigim kadar dua etmeye vakit ayiramiyorum. Sizden ricam ya Şafi diyebilir miyiz 7000 kez? Kızımın ismi Aslı. Allah razı olsun herkesten
1000 aldım kalan 68.000
Rabbim şifa versin
Allah razı olsun cok tesekkur ederim. İnsallah biz de atlatacagiz güzel ornekleri duyunca icimize umut doguyor. Yasadigimiz cok zor ama gececegine inandim guvendim Rabbime.Yarın 1000 tane okuyacağım.
Allah şifa versin kızınız iyi olacak inşallah lösemi hastalığının tedavisinde çok olumlu gelişmeler var arkadaşımın oğlu ilik nakli oldu şuan durumu çok iyi okula başladı Allah’ın izniyle Aslı da üstesinden gelecek
3.000 aldımKalan 63.000
Okuyan/okuyacak olan herkesten Allah razı olsun.