Loris Parfüm

Loris Plus parfüm kullanan var mı?

• Hayır

OY: 0 0,0%
  • Kullandım kötü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

modatutkum

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
4
5
32
Merhaba arkadaşlar, Loris parfüm kullanıcısıyım yeni şişesi ve kalıcılığı farklı olan Plus parfüm çıkmış kullanan var mı?Birde yaz için önerisi olan var mı?

Kullanmadım canım ama 201 numaraya bayıldım. Fresh kokular istiyorsan başka bak bu 201 nolu parfüm çok sıcak ve hoş bir kokuya sahip.

Arkadaşlar iki gün önce tesadüfen ilk defa karşılaştım Loris Parfüm ile. Daha önce burada duymuştum Lacoste güzel diye. Merak ettim hemen denedim, plus diye daha yoğun olan bir seri varmış ama bazı kokular varmış sadece. Hoşuma gitti aldım hemen plus olandan fiyatı da 50 ml 15 tl. Dp ye dünyanın parasını dökmüşümdür şimdiye kadar. Ertesi gün sıktım sabahtan işe gittim, gerçi biraz fazla sıktım kabul. Arkadaşlarım daha ofisin kapısında aldılar kokuyu ve çok beğendiler. Hatta öğleden sonra bile buram buram koktuğunu söylediler. İnşallah şişe bitene kadar kalıcılık ve yoğunluk bu şekilde devam ediyordur. Öyle olursa eğer sürekli alırım.

Benim aldığım Plus olan Lacoste K120.
Acelem vardı çok ilgilenemedim diğer kokularda aklım kaldı resmen. Acaba diğer kokularda da bu kadar başarılı mı? Kullananlar varsa yorum yapabilir mi lütfen, çok merak ediyorum.

Bende loristen chanel chance aldim birde bulmusken 2sise almistim. Ama basimi agritiyor maalesef. Dp de daha iyiydi. Belkide kokuya gore degisiyodur lorisin lacostesini cok ovuyolar bir de onu deniyim.
Aslinda avon kullaniyodum ama kullandigim parfüm artik uretilmiyormus benim sansima :KK43:

Bende loristen chanel chance aldim birde bulmusken 2sise almistim. Ama basimi agritiyor maalesef. Dp de daha iyiydi. Belkide kokuya gore degisiyodur lorisin lacostesini cok ovuyolar bir de onu deniyim.
Aslinda avon kullaniyodum ama kullandigim parfüm artik uretilmiyormus benim sansima :KK43:
Dp den chance kullanmıştım, güzeldi

Yaa kızlar loristen aldığım Lacoste Klasik, ilk sıktığım kadar yoğun kokmuyor sanki :KK43:. Üstelik daha yeni almıştım, şişesinden daha bir parmak bile kullanmadım. Sizin de başınıza böyle birşey geldi mi?

Bir daha asla almayacağım, bedava verseler bile kullanmayacağım bir marka olduğunu anladım. Lacoste Klasik sadece ilk bir hafta-10 gün kokan, sonrasında katiyyen kokmayan parfüm. Çok değil ama yine de verdiğim paraya acıyorum resmen çöp :sinirli:. Asla tavsiye etmiyorum.

bende esıme almıstım gayet memnun kaldık ıyıdı, dp de guzel
Valla bilmiyorum canım ben hiç memnun kalmadım. Dün sabah evden çıkmadan tam 30 fis sıktım (saydım), işe gittiğimde bir saat geçmişti üstünden. Arkadaşıma özellikle sordum kokmuyor dedi. Kendim de burnumu yapıştırdım kazagima gerçekten de kokmuyordu. Üstelik daha yoğun versiyonu olanını almıştım. Plus.

Valla bilmiyorum canım ben hiç memnun kalmadım. Dün sabah evden çıkmadan tam 30 fis sıktım (saydım), işe gittiğimde bir saat geçmişti üstünden. Arkadaşıma özellikle sordum kokmuyor dedi. Kendim de burnumu yapıştırdım kazagima gerçekten de kokmuyordu. Üstelik daha yoğun versiyonu olanını almıştım. Plus.

Allah Allah bızımkıler cok kalıcıydı 212, one mıllıon, bı tane daha vardı hatta esıme cok sıktırmazdım astımı var tam uc tane sıkardı merdıvenlerden ıner ıse gıderdı yarım saat snra ben cıkardım evden butun merdıven bes kat esımın parfumu kokardı aksam gelırdı hala kokuyor olurdu cok da ucuza almıstım hayret edıyrdum valla bı daha alayım dedım kapanmıstı :)

Allah Allah bızımkıler cok kalıcıydı 212, one mıllıon, bı tane daha vardı hatta esıme cok sıktırmazdım astımı var tam uc tane sıkardı merdıvenlerden ıner ıse gıderdı yarım saat snra ben cıkardım evden butun merdıven bes kat esımın parfumu kokardı aksam gelırdı hala kokuyor olurdu cok da ucuza almıstım hayret edıyrdum valla bı daha alayım dedım kapanmıstı :)
Allah Allah şaşırdım valla. O zaman benim aldığım üründe sorun var. Ama ilk günlerde benimki de baya kokuyordu, sonradan kokmamaya başladı.

Peki canım sen bayan kokusu olarak hangisini kullandın ve memnun kaldın?

Bende loris alıyorum genellikle hypnotic çok güzel benim tenim de hiç bir parfüm kalmıyor en pahalisina denedim kalmıyor eşim in teninde de koku kesinlikle çıkmaz ona alıyordum sıkıyor ertesi gün sikmaz kesinlikle çünkü hala parfüm vardır üstünde onun parfümünü bile denedim benim tenim kabul etmiyor belki sizinde öyledir

X