- 21 Temmuz 2016
- 4
- 5
- 32
- Konu Sahibi modatutkum
Merhaba arkadaşlar, Loris parfüm kullanıcısıyım yeni şişesi ve kalıcılığı farklı olan Plus parfüm çıkmış kullanan var mı?Birde yaz için önerisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmadım canım ama 201 numaraya bayıldım. Fresh kokular istiyorsan başka bak bu 201 nolu parfüm çok sıcak ve hoş bir kokuya sahip.
Dp den chance kullanmıştım, güzeldiBende loristen chanel chance aldim birde bulmusken 2sise almistim. Ama basimi agritiyor maalesef. Dp de daha iyiydi. Belkide kokuya gore degisiyodur lorisin lacostesini cok ovuyolar bir de onu deniyim.
Aslinda avon kullaniyodum ama kullandigim parfüm artik uretilmiyormus benim sansima
Evet dpninki guzeldiDp den chance kullanmıştım, güzeldi
Valla bilmiyorum canım ben hiç memnun kalmadım. Dün sabah evden çıkmadan tam 30 fis sıktım (saydım), işe gittiğimde bir saat geçmişti üstünden. Arkadaşıma özellikle sordum kokmuyor dedi. Kendim de burnumu yapıştırdım kazagima gerçekten de kokmuyordu. Üstelik daha yoğun versiyonu olanını almıştım. Plus.bende esıme almıstım gayet memnun kaldık ıyıdı, dp de guzel
Valla bilmiyorum canım ben hiç memnun kalmadım. Dün sabah evden çıkmadan tam 30 fis sıktım (saydım), işe gittiğimde bir saat geçmişti üstünden. Arkadaşıma özellikle sordum kokmuyor dedi. Kendim de burnumu yapıştırdım kazagima gerçekten de kokmuyordu. Üstelik daha yoğun versiyonu olanını almıştım. Plus.
Allah Allah şaşırdım valla. O zaman benim aldığım üründe sorun var. Ama ilk günlerde benimki de baya kokuyordu, sonradan kokmamaya başladı.Allah Allah bızımkıler cok kalıcıydı 212, one mıllıon, bı tane daha vardı hatta esıme cok sıktırmazdım astımı var tam uc tane sıkardı merdıvenlerden ıner ıse gıderdı yarım saat snra ben cıkardım evden butun merdıven bes kat esımın parfumu kokardı aksam gelırdı hala kokuyor olurdu cok da ucuza almıstım hayret edıyrdum valla bı daha alayım dedım kapanmıstı :)
Peki canım sen bayan kokusu olarak hangisini kullandın ve memnun kaldın?Allah Allah bızımkıler cok kalıcıydı 212, one mıllıon, bı tane daha vardı hatta esıme cok sıktırmazdım astımı var tam uc tane sıkardı merdıvenlerden ıner ıse gıderdı yarım saat snra ben cıkardım evden butun merdıven bes kat esımın parfumu kokardı aksam gelırdı hala kokuyor olurdu cok da ucuza almıstım hayret edıyrdum valla bı daha alayım dedım kapanmıstı :)
Peki canım sen bayan kokusu olarak hangisini kullandın ve memnun kaldın?
Anladım canım çok sağol. Belki erkek kokuları daha kalitelidir.bayan kokusu almamıstım ben sadece esıme uc tane almıstım bırdahakı almaya gttgımde kapanmıstı heralde bı bana ıyısı denk geldı herkes sıkayetcı