Loris Parfüm

Loris Plus parfüm kullanan var mı?

• Hayır

OY: 0 0,0%
  • Kullandım kötü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Bende loris alıyorum genellikle hypnotic çok güzel benim tenim de hiç bir parfüm kalmıyor en pahalisina denedim kalmıyor eşim in teninde de koku kesinlikle çıkmaz ona alıyordum sıkıyor ertesi gün sikmaz kesinlikle çünkü hala parfüm vardır üstünde onun parfümünü bile denedim benim tenim kabul etmiyor belki sizinde öyledir
Sadece orjinal parfümlerimi tenime sıkıyorum, açıkları kıyafetime sıkıyorum. Yani benim durumum tenle alakalı değil canım :KK66:.

Yıllardır Loris parfüm kullanıcısıyım, bir parfümden beklentim etkileyici, kalıcı ve çekici olmasıdır. Parfümü sıktığımda arkadaşlarım anında fark ediyor ayrıca uygun fiyatlı olup bu kaliteye sahip olması da oldukça iyi mutlaka mağazalarından bir ürün almanızı tavsiye ederim Loris den vazgeçemiyorum...

Loris parfümden mutlaka kullanmanız gerek parfüm listesini önermek istiyorum;

K 204

K 258

K 201

K 35

K 41

Yıllardır Loris parfüm kullanıcısıyım, bir parfümden beklentim etkileyici, kalıcı ve çekici olmasıdır. Parfümü sıktığımda arkadaşlarım anında fark ediyor ayrıca uygun fiyatlı olup bu kaliteye sahip olması da oldukça iyi mutlaka mağazalarından bir ürün almanızı tavsiye ederim Loris den vazgeçemiyorum...

Loris parfümden mutlaka kullanmanız gerek parfüm listesini önermek istiyorum;

K 204

K 258

K 201

K 35

K 41
Orjinal de isimleri nedir bunların ??

X