Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

ya kızlar ben bu boyaların 6.3'ünü hiç bir yerde bulamadım.o kadar bakındım.alanlar varsa istanbulda nerden aldılar???

Arkadaşlar lorealin açıcılarından 6.1. i dün kullandım ve iğrenç bir renk oldu, soğan kabuğunun renginde bi ton.. Kendi saçım koyu kestane, siyaha yakın bir renk... İnanın arkadaşlar iğrenç oldu.. Nolur benim yaptıgım hatayı sizlerde yapmayın, boya seçimlerine çok dikkat edin.. Ben sadece uyarmak istedim, beni yanlış anlamayın... İyi akşamlar...

yaaa bende çok heveslenmiştim bu boya için,ama kafam karıştı ve tam olarak anlayamadım,bu boyayı kullanan arkadaşlar boyalı saçlarının üzerinemi uyguladılar????iğrenç oldu diyenler var,açıkcası korktum boyamaktan hatta hemen vazgeçebilirim,kızlar kutunun üzerindeki şu ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI'nı arayıp ürün hakkında bilgi edinen oldumu?yazarsanız sevinirimkafamçokkarıştı

sanırım 6.1 olan çok açıyo saçı herkese gitmeye bilir diğer iki ton daha iyi olabilir

ilk boyamadam sonra dip boyası filan olmayacağını bilsem saçımın yıpranmayacağını bilsem hemen denerdm ama hiç cesaretim yok :S zaten düzleştiricilerden fönden filan yeterince yıpranıyo

evet kızlar ben de dayanamadım 6.3 ü denedim ve saçım parlak bir turuncumsu değişik bir renk aldı:roflol:.üstündeki renkle hiç alakası yok.anladığım kadarıyla bir tek 5.1 i iyi bu serinin.

kızlar palettenin altın parıltılı hahveleri daha güzel gibi kullananlar varsa önerilerini bekliyoruza.s

natural colors bn boyadım tavsiye etmem.sakıın.vaadettinden alakasız renk çıkıo.ben saçımın tamaını oreyalle açtırdım mavi denicektik.üstüne natural colors mavi yaptık.platin sarısına yani,çıkan renk siyaha yakın çook koyu lacivertti.saçım uzadı boyalar iice aksın diee bkldm .dipler kahve:dip dediysem 10cm falan.gerisi sarısı naapsam bilemiorum çok yıpranmış tekrar boyatsam ne hale gelcekbuğday tenliyim tamamı aynı olsun die sarı falan yapsam mı çoğu ööle zaaten

dib boya olarak kullanırsak röfleler kapanır mı acaba..

GÜNEŞŞŞŞ!!!!! BANA YARDIMCI OLUR MUSUN TATLIM! ya benim saçlarım şu an bakır gibi ve ben saçımı kumrala çevirmek istiyorum yani turunculuğunun gitmesini istiyorum ya 6.1 e boyasam sence nasıl olur bana acil yardımmm lütfen canımm şimdiden tşk

ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun noluuuur benim saçım bakır gibi bi renk ben açık bi kumral olsun istiyorum sizde loreal recital preferenceyi çok övdünüz ya şimdi benim saçım boyalı acaba olurmu bide yani bakırın üstüne 6.1 küllü kahve olursa acaba hangi renk ortaya çıkar kızlar lütfenn okul açılmadan yapmam lazım

canım saçın boyalıysa bu boyaları tavsiye etmem...bunlar doğal boyasız saçta en iyi sonucu veriyor..saçını boşa yıpratmış olursun...

saçlarıma bir sürü boyayı 3 gün 5 gün arayla yaptım en sonunda yarısı kızıl yarısı kumral yarısı sarı... karma karışık oldu. tabi bu arad çok da yıprandı. en son tek renk olsun die siyaha boyaym dedim ama saçım artık boya tutmadığı için en karasından yapym dedm mavisiyaha boyattım. 1senedir böyleyim.bıktım usandım bu renkten. herkez yakıştırıo ama ben sıkıldım. 1,5 ay önce gttim açık kumral aldım, artık boya tamamen aktı sanmıştım bi boyadım saçımın 5cm dipleri kumral oldu gerisi kömür gibi duruo. meğer akmamış lanet boya. şimdi yine kafam 2 renk oldu. 1-2 haftaya kadar 6ekrar boycam of hem de yine mavi siyaha, saçlarmı açtıramam çünkü uçları yanık iice bok olmasınbenneyaptımki

ya ben şu 6.3 dore kahveyi merak ediyorum kullanan varmı aranızda benim saçım kahverengi yapsam nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…