ya kızlar ben bu boyaların 6.3'ünü hiç bir yerde bulamadım.o kadar bakındım.alanlar varsa istanbulda nerden aldılar???
ya kızlar ben bu boyaların 6.3'ünü hiç bir yerde bulamadım.o kadar bakındım.alanlar varsa istanbulda nerden aldılar???
yaaa bende çok heveslenmiştim bu boya için,ama kafam karıştı ve tam olarak anlayamadım,bu boyayı kullanan arkadaşlar boyalı saçlarının üzerinemi uyguladılar????iğrenç oldu diyenler var,açıkcası korktum boyamaktan hatta hemen vazgeçebilirim,kızlar kutunun üzerindeki şu ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI'nı arayıp ürün hakkında bilgi edinen oldumu?yazarsanız sevinirimkafamçokkarıştı
Arkadaşlar lorealin açıcılarından 6.1. i dün kullandım ve iğrenç bir renk oldu, soğan kabuğunun renginde bi ton.. Kendi saçım koyu kestane, siyaha yakın bir renk... İnanın arkadaşlar iğrenç oldu.. Nolur benim yaptıgım hatayı sizlerde yapmayın, boya seçimlerine çok dikkat edin.. Ben sadece uyarmak istedim, beni yanlış anlamayın... İyi akşamlar...
Eğer sizin doğal saç renginiz de koyu renk ise harika bir saç boyası tavsiye edeceğim...
ben yaklaşık 1 ay önce loreal recital preference nin koyu saçlara özel ultra açıcı saç boyaları var onlardan aldım..kendi saç rengim de siyah denebilecek kadar çok koyu bir renk
bu boyanın özelliği saçı turunculaştırmadan açması...
bu boya 3 farklı tona sahip
5.1 ultra açıcı doğal kahve
6.1 ultra açıcı küllü kahve
6.3 ultra açıcı dore kahve
[U RL=http://imageshack.us] [/URL]
ben 5.1 olanını kullandım içlerinde en koyu olan tonunu yani...diğerleri daha açık renk...
sonuç oldukça doğal oldu ve gerçektten vaad ettiği gibi turunculaştırmadan açtı çok memnun kaldım
ama tabi saçınız boyasızsa veya az işlemliyse daha iyi sonuç verir...(ben çıkan siyah diplerime dip boya niyetine yaptım )
Koyu renk olan saçlarınızı daha açık hale getirmek için kuaföre ve oriyal denen saç yakan maddeye ihtiyacınız kalmayacak artık... :)
GÜNEŞŞŞŞ!!!!! BANA YARDIMCI OLUR MUSUN TATLIM! ya benim saçlarım şu an bakır gibi ve ben saçımı kumrala çevirmek istiyorum yani turunculuğunun gitmesini istiyorum ya 6.1 e boyasam sence nasıl olur bana acil yardımmm lütfen canımm şimdiden tşk
Eğer sizin doğal saç renginiz de koyu renk ise harika bir saç boyası tavsiye edeceğim...
ben yaklaşık 1 ay önce loreal recital preference nin koyu saçlara özel ultra açıcı saç boyaları var onlardan aldım..kendi saç rengim de siyah denebilecek kadar çok koyu bir renk
bu boyanın özelliği saçı turunculaştırmadan açması...
bu boya 3 farklı tona sahip
5.1 ultra açıcı doğal kahve
6.1 ultra açıcı küllü kahve
6.3 ultra açıcı dore kahve
[U RL=http://imageshack.us] [/URL]
ben 5.1 olanını kullandım içlerinde en koyu olan tonunu yani...diğerleri daha açık renk...
sonuç oldukça doğal oldu ve gerçektten vaad ettiği gibi turunculaştırmadan açtı çok memnun kaldım
ama tabi saçınız boyasızsa veya az işlemliyse daha iyi sonuç verir...(ben çıkan siyah diplerime dip boya niyetine yaptım )
Koyu renk olan saçlarınızı daha açık hale getirmek için kuaföre ve oriyal denen saç yakan maddeye ihtiyacınız kalmayacak artık... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?