Yaklaşık 9 yıldır saçlarımı boyuyorum ve her renk oldum. Piyasadaki boya markalarının çoğunu da denedim ama çoğu kez kuaförde buldum kendimi. Bu boyayı boyasız saçlarınıza uygulamanız gerektiği konusunda uyarırım. Bu sürecin uzun bir zamanı sarı röfleliydim o sıralar dip röfle yaptırmaktansa, lorealin çok çok açık doğal sarısını boyuyordum. İdare ediyordu, turunculaşmıyordu. Ama sakın çok çok açık sarı dore almayın en son onu aldığımda yine soluğu kuaförde almıştım.
tek kullanımlık mı yoksa krem şeklinde tekrar tekrar kullanabiliyor muyuz ??
merhaba arkadaşlar bende saç rengimi açmak istiyorum ancak dikkatimi çeken birşey oldu.güneş hanımın yazdığı ultra açıcı saç boyasını kullandıktan sonraki sonuçları yazmış ben internette de farklı farklı sitelerde birkaç tanesinin dışında diğerlerinin neredeyse hepsinde aynı kullanıcı yorumu vardı güneş hanımınkiyle birebir aynı başka sitelerden alıp kopyala yapıştır yapmak ne kadar etik ? benim bunu yazmamdaki amaç kesinlikle yorum sahibini rencide etmek değil sadece hangisine inanmalıyız birileri kullanmış güzel olmuş peki ya diğer sitelerdeki güneş hanımın yorumları.hepinize çok teşekkür ediyorum sadece bunu yazmak için üye oldum
saçlarımın orjinal rengi koyu kahve. saçlarımı yaklaşık 1,5 senedir hiç boyamadım onun öncesinde röfle yaptırmıştım ama birsüre sonra sıkılıp saçlarımı kendi rengine boyadım. saçlarımın şimdiki rengi koyu kahve,
hafta sonu saçlarımı 6.1 ultra açıcı küllü kahveye boyayacağım.
birkaçkez kestirmeme rağmen uçlarda hala kahve rengi boya kalmış olabilir. ama kararımı verdim deneyeceğim. mutlaka burada sizinle paylaşacağım sonucu...
arkadaşlar ya benim saçım açık kumraldı ve bi salaklık yapıp koyu kahveye boyadım ortaya siyah gibi bişi çıktı 3 gündür böyleyim lütfen yardım edin nasıl saçımı açabilirim eski rengime gönmek istiyorum Allah rızası için yardım edin bana lütfen
kizlar saciniz istemediginiz kadar koyu yada kotu renk ciktiysa benden tavsiye bizzat denedim saciniza aktarlarda satilan sac bakim yaglarindan yada ewde yemek yaptiginiz sivi yagdan zeytin yagi aycicek pamuk..... surun 2saat bekleyin boya nasil akiyor sicak suyla yikayinca gorun ben bizzat denedim yani :)))
bu arada benimde bi sorum var yaaaaa benimsackarimin uclari roflede yandi pek boya tutmuyo neye boyarsam boyayayim renk farki cok oluyo simdi ben bu acici boyanin en acigini kullansam yada biskuvi rengine boyamak icin bu acici boyalari baska boyalarla karistirsam sacim kopar mi? :enbuyukkk:kafamçokkarıştıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?