Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

lorealin çok çok açık doğal sarısı güzel bir sarımı

canım bekliyoruz sonuçlarıı....CADIARZU

yanlış kişiden alıntı yapmışım yaa..
sonuçları senden bekliyoruz nesv

bende gaza gelip ultra açıcı küllü kahve aldım netten.haftaya gelcekmiş.sonuçları yazarım bende.
bu arada benm saçımda boya var kahve.bu boya doğal saçı açıyor falan denmiş ama ben kendimi sizin için feda ettim a.s deneyip sonuçları yazıcam burda :enbuyukkk:a.s.

arkadaşlar ya benim saçım açık kumraldı ve bi salaklık yapıp koyu kahveye boyadım ortaya siyah gibi bişi çıktı 3 gündür böyleyim lütfen yardım edin nasıl saçımı açabilirim eski rengime gönmek istiyorum Allah rızası için yardım edin bana lütfen

kizlar saciniz istemediginiz kadar koyu yada kotu renk ciktiysa benden tavsiye bizzat denedim saciniza aktarlarda satilan sac bakim yaglarindan yada ewde yemek yaptiginiz sivi yagdan zeytin yagi aycicek pamuk..... surun 2saat bekleyin boya nasil akiyor sicak suyla yikayinca gorun ben bizzat denedim yani :)))

bu arada benimde bi sorum var yaaaaa benimsackarimin uclari roflede yandi pek boya tutmuyo neye boyarsam boyayayim renk farki cok oluyo simdi ben bu acici boyanin en acigini kullansam yada biskuvi rengine boyamak icin bu acici boyalari baska boyalarla karistirsam sacim kopar mi? :enbuyukkk:kafamçokkarıştıeyvahedigeldismile

ya cvp yazıyorum gitmiyo bi türlü sitede bi problem mi var.
cuddly
beyaz sabunla yıkayınca boya çabuk akıyomuş bi dene istersen bi kaç gün.
bu mesajım da gitmezse bi daha denemicemmm

gerçekten akarmı ?

saçlarım açık kumral yarın okuldan sonra hemen denicem umarım olur inanın olursa valla yatıp kalkıp dua edicem sana :1rolleyes:

:ecrin_bebek: off ya saçımı boyamak için sabırsızlanıyorum.ama boyam gelmedi daha.sonuçları da yazcm buraya

sonunda geldi ultra açıcı kahvem ama üstünde "saçınız koyu veya yoğun bir renge boyalı ise bu ton tavsiye edilmez" yazıyor.
yinede boyayaym mı arkadaşlar ne diyosunuz??
saçımda kahve var.6-7 ay önce boyamıştım

slm benim saçlarım koyu kumraldı senelerdir evde boyarım yaz geldi açalım dedim gitiim kuaföre bakır kahve istedim ama ilk yıkmadan sonra açılan saçık altın sarısı oldu sonra gittim bi kuaföre çikolata ama açık ton istedim bakırlıkda olması tercihimdi ama oldumu şu an saçlarım koyu kahve en güzeli kendim boyamak şimdi boya alıcam ve acilll yardıma ihtiyacım varrr!!!!!!!loreal bakır kahve bende ne tki gösteriir tam olarak ortaya çıkacak olan renk nedir?loreal yine ultra açıcı boyasında bakır kahve var acaba o istediğim rengimi vericek?saç çok mu yıpranıcak?? anladığınız gibi çok işlem gören saçlarımı son kez boyayıp kurtarmam lazım ama nasıll???istediğim renk sıcak çikolatanın içeriğinde bakır olanı ama nasıl olucak bilmiyorum help meee

dün bu baslıga yazdıgım mesaj ve actıgım bi başlık ucmuş, yok olmuş .. yasıl oluyo yaafisfisfis :umursamaz:

kızlar loreal ın ultra acıcı "küllü kumralıyla" boyasam sacım bu renk olurmuu ??fisfisfis kendi sacım koyu kahve .. tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirm yerimseniben

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…