Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkcası sanmıyorum çünkü bu boya saçı ne yazıkki doğal yani boyasız olan siyahları açıyor..
röfle setleri açmada işe yarayabilir ama yıpratır ve turuncu eder tavsiye etmem onu da
eskiden ben de mavi siyahtım ve ne yazıkki kuaförde açtırmak zorunda kaldım
ama param da gitti saçım da yandı...
en az zararlı ihtimalin bu boyayı kullanmak veya başka markanın açıcı toz içermeyen bir boyasını kullanmak olduğunu düşünüyorum :)
arkadaşlar bende tüm yzıları okuyup kararsız kalmıştım . kimi palettenin boylaı saçı açtığını lorealın doğal saçı açtığını sölüyordu. bende ikisinide aldım yarısnı palette yarısını lorealle açtım ki saçımda boya vardı. benim saçımı en az 3-4 ton açtı sarı olmuyor turuncu yada cok acık bakır karamel oldu uçlara bol yedirdim uçlarda sarıtonu oldu üzerine altın karamelle kahve köpüğü yaptım çook güzel bir renk oldu beğenildi de... fakat diplere sakın sürmeyin ben o hatayı yaptım yara oldu saç diplerim
arkadaşlar bende tüm yzıları okuyup kararsız kalmıştım . kimi palettenin boylaı saçı açtığını lorealın doğal saçı açtığını sölüyordu. bende ikisinide aldım yarısnı palette yarısını lorealle açtım ki saçımda boya vardı. benim saçımı en az 3-4 ton açtı sarı olmuyor turuncu yada cok acık bakır karamel oldu uçlara bol yedirdim uçlarda sarıtonu oldu üzerine altın karamelle kahve köpüğü yaptım çook güzel bir renk oldu beğenildi de... fakat diplere sakın sürmeyin ben o hatayı yaptım yara oldu saç diplerim
Kızlar merhaba, ben kadınlar kulübü sayesinde çok şey öğrendim, öncelikle hepinize teşekkürler.
Sizlere bu boya ile ilgili deneyimlerimi yazacağım belki cevap arayan arkadaşlara birazda olsa yardım etmiş olurum. Burda yazan tüm yorumlara rağmen bu boyanın doğal saç rengine uygulanması gerektiğini okumama rağmen bir umuttur deyip 6.1 küllü kahveyi aldım, saçlarım yazın sarıydı fakat orealden ötürü yıpranmış gözüküyordu bende kestane boyadım keşke boyamasaydım kapkara oldu. Neyse saçlarıma aylarca bakım yaparak yeniden sağlıklı hale gelmesini sağlamıştım, ta ki bu boyayı alana kadar, ben normalde sarışınım diplerim koyu sarı açık kumrala yakın bir renk çıkıyor, bu boyayı nemli saça uyguladım, diplerim çok açıldı doreli sarı turuncumsu renk oldu her yer aynı olsa belki üzerine açık renk boya ile güzel bir renk yakalayabilirdim, fakat malesef kestane olan yerlerin rengi hiç ama hiç değişmedi ve saçlarımı çok yıprattı naylon gibi oldu ve o kadar bakımım boşa gitti çektikçe kopuyor, sizlere tavsiyem saçınız da boya varsa asla denemeyin saçlarınızı yaktığınızla kalırsınız arkadaşlar. doğal saçta nasıl olur bilemiyorum o yüzden yorum yapmakta istemem.
Yazın kardeşimin düğünü var ve saçlarımı tekrar sarı yapmak istiyorum çünkü herkes bana çok yakıştırıyor, fakat bu sefer röfle değil, doğal duran bir sarı istiyorum ve saç rengimi yavaş yavaş açmak istiyorum, Loreal'in Efassor adlı boya silicisini çok araştırdım ve internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı, elbette ki biraz yıpratacaktır deneyeceğim, üzerine de küllü kumral boyayıp bir daha temmuza kadar saçlarıma dokunmayıp sadece bakım yapmayı düşünüyorum, Sonuçları sizinle paylaşacağım.
Ben de bir zamanlar saçımı siyaha boyayım sonrasında evde kendim açmayı deneyip saçları elinde kalmış biriyim, saçlarımda denemediğim boya yöntm kalmadı inanın çok çektim, umarım çare arayanlara az da olsa yardımım dokunur bugün boyadıktan sonra sonucu tüm gerçekliğinle yazacağım sevgiyle kalın....
aynen canım
çatlasın kuaförler