Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal sublime mousse 800-830 deneyen var mı?

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar bu boyanın bu renklerıne rastaldım markette ve hayran oldum deneyen var mı?

bunları denemedim ama resimdeki renkler hiçbir zaman aynı tutmuyor onu çok iyi biliyorum canım :/ çok boya denedim hiç biriside resimdeki renkin aynısı olmadı:(((

kızlar bu boyanın bu renklerıne rastaldım markette ve hayran oldum deneyen var mı?

Dün sac boyası almaya gittiğimde hep kullandığım recital preference serisinin koyu sarı tonu kalmadığını gördüm.
Sublime mousse merak ettigim bı boyaydı.Gorevli eğer koyu sarı boyuyorsanız 800 alın dedi.
Ben de oyle yaptım ama aklım da 830da kalmadı değil.Bakalim su an boya sacımda.
Uygulaması inanılmaz kolay.benim roflelerim olduğu icin dip boya yaptım.
O kadar bol sürmeme rağmen yarısı kaldı çöpe gitti.
Bakalım 15dk sonra yıkayacağım.simdiden tonu aldığını görüyorum.
Kaslarımı da boyadım.Cikinca sonucu yazarım.:54:

Su an sacım ıslak ama doğal sarıdan cok bakira dönük bir renk oldu.
Bir kısmını kuruttum fonledim.kuruyunca kutudaki renge benzedi diyebilirim.
Ama dediğim gibi doğal sarı kurmal alt tonu yok,bakır yansımalı.
Tamamen kurutunca foto da eklerim.

Su an sacım kutunun üzerindeki renk seçeneklerinden sondaki gibi.Normalde koyu kumraldan kestaneye dönük sac rengim.
Yani bir hayal kırıklığı yasamadım,renk gösterdikleri renk.
Bizzat denenmistir :37:

cok koyu oluyor renkleri, ben bal kahvesi almistim abartmadan söylüyorum kapkara olmustu saclarim soklara girmistim

Son düzenleme:
Dün sac boyası almaya gittiğimde hep kullandığım recital preference serisinin koyu sarı tonu kalmadığını gördüm.
Sublime mousse merak ettigim bı boyaydı.Gorevli eğer koyu sarı boyuyorsanız 800 alın dedi.

ben de loreal köpük boya 800 numarayı aldım henüz boyamadım ama siz bakıra yakın oldu diyince çekindim şidmi boyamaktan..ben daha çok açık kumral tarzı bir renk elde etmeyi bekliyorum çünkü..varsa foto ekeleyebilir misiniz saçınızı acaba?

kızlar bende denemek istiyorum..saçımda hint kınası olduğu için önce açıp sonra boyicam..sizce tutarmı renk tam olarak

Benim saçım platin sarısı ve şu an köpük boya ile 800 doğal sarıya boyucam. Sonucu yazarım. Bende merak içindeyim :)

Bu sabah saclarımı boyadım ve platin sarısı renk küllü sarıya döndü. Pek bir boyandıgı belli değil. Yanı sacınız sarı ise bu renk pek değişmiyor. Ama diplerim kumraldı. O renk daha güzel oldu. Dore kumral gibi oldu. Ama sarı davalılara tavsiye edilmez :)

ben de loreal köpük boya 800 numarayı aldım henüz boyamadım ama siz bakıra yakın oldu diyince çekindim şidmi boyamaktan..ben daha çok açık kumral tarzı bir renk elde etmeyi bekliyorum çünkü..varsa foto ekeleyebilir misiniz saçınızı acaba?

ben de saçlarım açık kestane hafiften sarılarım var balyajlı sanıyor herkes ama doğal fakat biraz turuncumsu gibi saçlarımı bu yüzden 800 e boyayıp içine de 1 fasulye tanesi kadar igora 0.22 katacağım bakırlığını alıyormuş fakat fazla katınca yeşilimsi oluyormuş buna dikkat ama kutudakinin aynı rengi diyince ben de biraz korktum biraz daha koyu olsun isterdim ama biraz fazla bekletirsem belki olur diye düşünüyorum tabiki kesin bir bilgim yok koyuluğu konusunda :14:

fotoğraf atabilirmisinizz

Back
X