Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal sublime mousse 62 [öncesi ve sonrası]
şunu da belirteyim arkadaşlar malesef boyayı oksidana dökerken yarısını halıya döktüm yani yarım boya ve tam oksidasyom karışımı bu şekilde oldu.hepsi olsaydı nasıl olurdu koyu mu olurdu bilemiyorum.paylaşmak istedim belki fikir olur sizlere
bende seviyodum ama sıkıldım 2 senedir böyle kullanıyorum.röfleliydi benim saçlarım.uçlardan belli oluo daha açık.dipler geldikçe koleston 8.1 boyadım böyle karamelimsi bi renk oldu.kendi saçımda koyudur baya.bu şekilde açtı saçımı 8.1
Çok beğendim çok güzel olmuş
Zemin açık olunca her renk sorunsuz tutuyor
Ben de güzelim küllü sarı saçlarımı siyaha boyadığım için çok pişmanım
Bu renge yakın bir renk istiyorum ama siyahtan dönmek çok zor
Çok beğendim çok güzel olmuş
Zemin açık olunca her renk sorunsuz tutuyor
Ben de güzelim küllü sarı saçlarımı siyaha boyadığım için çok pişmanım
Bu renge yakın bir renk istiyorum ama siyahtan dönmek çok zor
bende koyu olmasından korkuyodum ama istediğim gibi oldu açık renkten birden koyuya geçince insana değişik geliyo.yıkadıkça da renk oturacaktır diye düşünüyorum.saçlarım çok yıprandı açık renk yapmaktan biraz bu tonlarda kullanmak istiyorum umarım sende istediğin renge ulaşırsın.
çok beğendim ya ben daha koyu tutar diye düşünüştüm 70 tonununda denemelerim oluştu çünkü saçım istediğim boya gelsin yapacağım bir renk kesinlikle güle güle kullanın =)
çok beğendim ya ben daha koyu tutar diye düşünüştüm 70 tonununda denemelerim oluştu çünkü saçım istediğim boya gelsin yapacağım bir renk kesinlikle güle güle kullanın =)
teşekkür ederim tabanı açık renk olduğu için sanırım koyu tutmadı.bi daha aynı renge boyarsam tam oturur herhalde rengi diye düşünüyorum.sen 70 tonuna mı boyamıştın nasıl oldu?
Ben birebir kapaktaki kızınki gibi bi renk olsun istiyorum hala öyle bir renk elde edemedim. Emin olamadığım için saç ucumda denedim boyayı. Kapaktaki rengi vermedi saçım sarı olduğu halde daha koyu tuttu o yüzden tamamına boyamadım canım.
Ben birebir kapaktaki kızınki gibi bi renk olsun istiyorum hala öyle bir renk elde edemedim. Emin olamadığım için saç ucumda denedim boyayı. Kapaktaki rengi vermedi saçım sarı olduğu halde daha koyu tuttu o yüzden tamamına boyamadım canım.
anladım canım.boyalar hakkında pek bi bilgim yok hatta ilk defa kendim boyadım annem boyuyodu hep.boyanın yarısını dökmüştüm ben yarım boya ve tam oksidanla böyle oldu.belki ondan açık olmuştur benimkisi.umarım istediğin rengi tutturursun