Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Sibling Mousse 20 Şehvetli Siyah

Böğürtlen siyahı da varmış biliyor musun ya da gördün mü ? Aklıma taktın şimdi :)

Evet hatta lacivert siyahta aklıma gelmişti bunun dışında ama boyadıktan sonra bi kac yıkama sonrs o msvilikler havluya çıkıyomuş diye duydum o yuzden vazgectiim:44:

AliciaDominica:
Canım sana da çok yakışmışşş güle güle kullaan bayıldıım :54:

Evet hatta lacivert siyahta aklıma gelmişti bunun dışında ama boyadıktan sonra bi kac yıkama sonrs o msvilikler havluya çıkıyomuş diye duydum o yuzden vazgectiim:44:

AliciaDominica:

Ben kızıl siyaha boyadım aklımı çeldin ben boyamayacaktım :)) Resmi ancak pazartesi yükleyebilirim :)

Siyahımı yenilemek istiyorum. :52:
Napoli siyahını kullanıyordum oldukca da memnundum ama göremedim albümü ya:/

Bayıldııım renge,mükemmel doğal bende karamelden döndüm siyaha açtırgımın ikinci haftası :D

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...anlar-resim-koyup-markasini-yazabilirler.html

Burada resmi var kuzum,ama gün ışığında mavi siyah gibi duruyor alakası yok bildiğin siyah saçlarım:D Boyayacağım seçeneklerim artıyor ayh:52:

çok teşekkür ederiiimmm bitaneemm:17:
sana da çok yakışmışşş özellikle siyahının tonuna bayıldıııım siyah bazılarına keskin bi hava verir fakat sende hem masum hemde alımlı durmuşşş çoook beğendiimm :54: biz en iyisi siyaha devaaam :32:

çok teşekkür ederiiimmm bitaneemm:17:
sana da çok yakışmışşş özellikle siyahının tonuna bayıldıııım siyah bazılarına keskin bi hava verir fakat sende hem masum hemde alımlı durmuşşş çoook beğendiimm :54: biz en iyisi siyaha devaaam :32:

Çocuk gibi duruyorum ne yazık ki canım,:9:siyaha da hevesim ondan belki biraz mizacımı değiştirir diye ama velakin yapcak bişi yok:66:

Forever Siyah:65:

Çocuk gibi duruyorum ne yazık ki canım,:9:siyaha da hevesim ondan belki biraz mizacımı değiştirir diye ama velakin yapcak bişi yok:66:

Forever Siyah:65:

Bebek yüzlü olmak herzaman avantajlıdır fıstııkk.bazı renkleri denemek istersin fakat yaşını büyütücek korkusuyla deneyemezsin içinde kalır ama senin maşallah bu yonden avantajın varr.:64: tabi benim içinn senin de dediğin gibi 4ever siyaahh :46:

Loreal markası dünyadaki en kanlı markalardan birisidir..
Başka boyalar da tabi..
Ben kendi adıma kullanmayı tamamen bıraktım
Ürünlerini zavallı hayvancıkların üzerinde, gözlerinde, derisinde test eder hem de madde aşamasında...
Kozmetik tercihlerinize dikkat etmenizi öneririm...
Bu konuda paylaşımlar var eğer araştırırsanız...
Saç boyası olarak da Naturtint marka tavsiye edenlerden duydum çok memnunlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html

Başka boyalar da tabi..
Ürünlerini zavallı hayvancıkların üzerinde, gözlerinde, derisinde test eder hem de madde aşamasında...

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html

canım şuan gördüm konuyu, bilmiyordum.Evinde kedisi kuşu ve balığı olan bi hayvansever olarak çok suçlu ve bilinçsiz hissettim kendimi. bu kansız pisliklere bundan sonra ben de karşıyım.Allah bildiği gibi yapsın nasıl göz yumuluyor bu eziyete..

canım şuan gördüm konuyu, bilmiyordum.Evinde kedisi kuşu ve balığı olan bi hayvansever olarak çok suçlu ve bilinçsiz hissettim kendimi. bu kansız pisliklere bundan sonra ben de karşıyım.Allah bildiği gibi yapsın nasıl göz yumuluyor bu eziyete..
Böyle böyle yayılacak canım inşallah..
Ben de ilk öğrendiğimde kendimi katil gibi hissetmiştim..
Bu bilinci yayarak alışkanlıkları değiştirebiliriz diye düşünüyorum..
O topiği baştan sona okumanı tavsiye ederim, sürekli tazelenen bilgiler ve paylaşaılan markalar açısından...
Bir kişide dahi farkındalık oluşturduğum için çok mutluyum, duyarlılığın için çok teşekkürler canım..

Böyle böyle yayılacak canım inşallah..
Ben de ilk öğrendiğimde kendimi katil gibi hissetmiştim..
Bu bilinci yayarak alışkanlıkları değiştirebiliriz diye düşünüyorum..
O topiği baştan sona okumanı tavsiye ederim, sürekli tazelenen bilgiler ve paylaşaılan markalar açısından...
Bir kişide dahi farkındalık oluşturduğum için çok mutluyum, duyarlılığın için çok teşekkürler canım..

İnşallah canım...Bütün bilgileri kaydettim canım dosyalar halinde ve öncelikle kendi facebookumda paylaştım ki çevremdekiler vasıtasıylada bunun yayılmasını sağlıcam elimden geldiğince.Bu bizim insanlık görevimiz.İnsan olan kimse çıkarı ne olursa olsun bu vahşeti gözardı edemez.Bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederim..

AliciaDominica:

Teşekkür ederim :) son kez kızıl denemek için bakıra döndüm şu an. Haftaya tekrar bakır boyıycam olmazsa gene siyah :)

Başka boyalar da tabi..

Bunu ben de bilmiyordum. Kedi besleyen bir insan olarak bundan sonra L'oreal kullanmayacağım.

Bunu ben de bilmiyordum. Kedi besleyen bir insan olarak bundan sonra L'oreal kullanmayacağım.
Canım sadece loreal değil ki bi çok marka var o paylaştığım topikte..
Ganier falan da yapıyor deney..
Araştırmalısınız ve o topiği sonuna kadar okumalısınız bence..
Ben bu şekilde bilinçlendim..

Canım işte saç rengim ben kızllığı seviyorum, ama sonradan dediğin rengi kullanacağım ;)
Şimdilik böyle çünkü bira ıslaktı saçım canım kusura bakma :(
Eki Görüntüle 751128 Eki Görüntüle 751129

tatlışşşş saç rengin çok hoş olmuuuşşş özellikle birinci fotoda harikaaa :54:
ayy saçları yeni boyadıktan sonraki his gibisi yok vallaa artık sende süsleyip püsleyip şekillendirirsinnn ohh:62:

tatlışşşş saç rengin çok hoş olmuuuşşş özellikle birinci fotoda harikaaa :54:
ayy saçları yeni boyadıktan sonraki his gibisi yok vallaa artık sende süsleyip püsleyip şekillendirirsinnn ohh:62:

Teşekkür ederim canim benim, sen de güle güle kullan :-)

Back