Evett kızlarrrr adından da anlaşılacağı gibi oldukça hoş bir siyah tonu ki bu benim gibi kumral üstüne sarı balyajdan bir anda 180 derece dönüp bu tona boyamaya kalkacaklar için oldukça zor bir karar aşaması olmasına rağmen sonuçtan ultra memnun kaldım.Burdan da anlaşılacağı gibi kapatıcılığı mükemmel fakat açıktan bir anda koyuya dönenler için tek boya yetmiyor tabiki iki boya kullanırsanız tüm saçı eşit şekilde kapatabilirsiniz.Tabi saçın gürlüğüne göre de değişir.Ayrıca ben ben beyaz tenliyim acaba çok yapay durur mu diye şüphelerim olmasına rağmen bi cesaret yaptım ve şimdi vazgeçilmezim oldu.Saçım açıldıkça yeniliyorum boyayı.Ve bir rivayete göre siyah boya, saçı hem besliyor hem de parlatıyormuş diye duydum.Psikolojik olarak mı yoksa öyle olduğundan mı bilmem ama ben bu sonuçlara ulaşanlardanım.Test edildi onaylandı kızlar. Bir de fotoğraf koymak istiyorum fakat direk buraya eklemeden profilde album yapma diye birşey varmış sanırım, bilgilendirirseniz fotoğrafta ekleyebilirim ![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)