Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Professional Serie Expert Absolut Repair

biz bir arkadaşımla kuaför önerisiyle almıştık ve ikimiz de hiç memnun kalmadık. herhangibir değişiklik yapmadı sadece verdiğimiz paraya acıdık

biz bir arkadaşımla kuaför önerisiyle almıştık ve ikimiz de hiç memnun kalmadık. herhangibir değişiklik yapmadı sadece verdiğimiz paraya acıdık

nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? belki sizinki sahte olabilir diye düşündüm o yüzden soruyorum. diğer yorumlar çok iyi diyor kafam karıştı şimdi almayı düşünüyodum ya of

Son düzenleme:
kullandığım en iyi şampuandı diyebilirim,boyadan mahfolan saçlarımı bu seriyle toparladım ama bir şampuan 60 liraya satılıyor çoğu yerde ben o fiyata şampuan krem maske alıyorum ,ama saçlarımın durumun kötüleştiğini hissettiğimde paraya kıyıp alacağım bi şampuandır :)

arkadaşlar kuaför tavsiyesi ile aldım ben de maskesi ve serumunu bu serinin. kuaförde iki ürüne yaklaşık 150 lira fiyat verdiler. ankarada oturuyorum ve ankarada sezenler caddesinde kuaför malzemeleri satan yerler var. iki ürünü 70 liraya aldım. yarı yarıya... şampuanı da aynı şekilde.. bi bakın derim :)

kızlar istda bu ürünü alan varmı,varsa nerden aldılar zaza han a bakıcam ama orjinal olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum alan varsa ona göre bakıym bende ordan alırım

tatlım,sezenler caddesi nerde ? ben de ankaradayım..kuaför malzemeleri satan br yer arıyorum da ..

merhaba,bu konuya en son ne zaman yazılmış bakmadım açıkcası.ama baştaki bir iki mesajı okuyunca fikrimi yazmak istedim.ben 7 yıl kadar önce bu ürünün çeşitli serilerini kullandım.çokkk memnun kalmıştım.saçlarım o kadar güzel olmuştuki.sonra bulamadım bu ürünü ve kullanamadım.aradan yıllar geçince bir kuaförde rastladım yeniden ve aldım tabiki.ama sonuç hüsran.sanki o muhteşem ürün gitmiş yerine sıradan bir şampuan gelmiş.sanırım içeriğinde bir değişim söz konusu.bazen daha iyisini yapalım derken güzelim ürünleri bozuyorlar.keşke o ilk ürünleri olsa ve alsam.yeni çıkanları ben beğenmedim.

tatlım,sezenler caddesi nerde ? ben de ankaradayım..kuaför malzemeleri satan br yer arıyorum da ..

canım kusura bakma daha yeni cvp yazabiliyorum sezenler caddesinde atatürk lisesi var bilirsin. onun karşısında ilk ara sokaktan gir. biraz ilerle sola döneceksin. çıkmaz sokak gibi duruyo orası ama az daha ilerlediğinde sağa dönersen orda bir kaç tane böyle ürünler satan yerler göreceksin. açıkçası ben bu ürünlerin pek bi faydasını göremedim :44: ama tavsiye ederim git oralara yine de. bir çok şeyi ne kadar pahalıya aldığımızı göreceksin

bende bu seriyi bugün aldım. şampuan ve maskesini hatta ilk uygulamamı kuaför hemen orda yaptı. kazık gibi saçlarım hemen yumuşacık oldu walla umutluyum. iyi gelicek gibi. 130 gibi fiyata aldım bu arada

ben zamanında maskesini kullanmıştım. haftada bir kullanılıyor. kullandığım gün süper oluyordu saçlarım ama kullanmadığımda hep aynı gibi. belki yıpranmasını azaltmıştr çünkü o dönem çok maşa ve düzleştirici kullanıyordum

aradan zaman geçmiş... Lorel den memnunmusunuz halen
yoksa bırakıp başka şampuanlara mı geçtiniz.

Memnun olduklarınızın isimlerini yazarmısınız

maskesi mükemmel, benim de saçlarım yanmıştı solgun ve incelmişti, neredeyse kısacık kestirecektim.
absolut repair cellular maske ile 2 haftada toparlamaya başladı, şu an saçlarım eski sağlığına kavuşmuş durumda.
bu arada yurt dışıyla uğraşmanıza gerek yok ben internetten aldım, ertesi gün geldi herkese tavsiye ederim
Absolut Repair Cellular | Kozmoya.com

geçenlerde aldım bende bunu şampuan ve maskesini 80 tl ye geldi bellamola dan aldım
en uygun orda satılyıor bildiğim kadarıyla
maskeyi daha öncelerde kardeşim kullanıyordu
baya yıpranmıştı saçları cok güzel bir şekilde toplandı
şimdi benim fena durumda balyaj yaptırmıdtım
begenmedim sonra 3 kere boyandı kestirdim omuzlara kadar ama kırık var hala
1 kere kullandım şimdiye kadar etkilerini görmeye başlayınca yazarım yine

Bonavure acil kurtarma serisi ile birlikte Loreal Absolut Repair saç maskesi ve saç sütü almıştım. Her iki ürünü de severek kullanıyorum...

Merhaba konuyu açalı baya uzun zaman olmuş ama yeni üye oldum ve bir kaç gün önce bu sampuandan aldım belki hala alıp almamakta kararsız olanlar vardır diye yazmak istedim. Bu sampuan kesinlikle bi harika denemediğim ürün kalmadı saçlarım okadar yıpranik ki üç gündür kullanmama rağmen ilk defa dokundugumda yumuşacık saç telleri hissediyorum kesinlikle tereddutsuz alın kızlar!

Kokusu da çok hoş değil mi?

Kesinlikle ve saça inanılmaz bir dolgunluk veriyor pahalı biraz ama kesinlikle değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…