Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Professional Serie Expert Absolut Repair

gayee21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
253
0
96
38
Eskişehir
arkadaşlar merhaba.. 3 hafta kadar önce saçlarımın rengini açtırıcam derken kuaför mağduru oldum ve saçlarım yandı daha sonra upuzun saçlarımı omuz hizzamda kestirmek zorunda kaldım ama hala yanık yerler var. saçlarımı daha fazla kestiremeyeceğim için elime ne geçerse kullanıyorum. buna bakım maskeleri, tuprlu su, çam terbentin ve wella nın yağı da dahil. bugün gitmiş olduğum bi kuaför bu kullandıklarımın ancak yeni çıkan saçları güçlendireceği yanık yerler için ancak profesyonel ürünler kullanmam gerektiğini söyledi. bana Loreal Professional Serie Expert Absolut Repair Bakım Ürünlerinden şampuan ve yoğun bakım maskesini önerdi. daha önce aranızda bunu kullanan var mı acaba? sizce ne yapmalıyım :1no2:

canım yok her halde,çünkü bende bu konuda başlık açmıştım,maalesef 1 kişi yazmıştı,ama benim iş arkadaşım kullanıyor,çok ama çok güzel olduğunu söylüyor,saçlarıda güzel, her ay boya yaptırdığı halde

teşekkürler cnm ya alıcam bende yarın yoksa bu yanık saçlar her aynaya baktığımda daha da moralimi bozuyor.. inşallah faydasını görürüm..

ben de almayi dusunuyorum bu seriyi ancak fiyati nasil ne kadardir kizlar ve nerde satilir?

ben Eskişehirde yaşıyorum ve burdaki 4-5 kuaföre sordum.. bunlardan hemen hepsi gözümün önünde loreal in katoloğunu çıkardı ve fiyata ordan baktı büyük boy şampuanı 50 ytl. bir de bakım maskesi var o da 57 ytl..ikisini ben 100 e alıcam yrn. ama girdiğim bir kuaföre de direk 2 ürüne 150 dedi yani alıcaksan bikaç yere sormadan alma gözünün önünde katalogdan söylesinler fiyatını

yurt disindan getirtmek daha mantikli oyleyse cok pahaliymis burasi yahu

evt fiyatlar biraz yüksek malesef.. amasaçımı yakarken en az bu kadar para verdiğimi düşünürsek tedavi için hayli hayli vericem

strawberry.net e bakarsan orda daha indirimli fiyatlar.

kılzar bilmiyorum kullanmaya başladınızmı ama ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum şampuanı..saçlarımı tarayamıyordum bile okadar yanmıştı ama gözle görülür bi fark var şimdi saçlarımda..ben tavsiye ederim eğer hala başlamadıysanız kullanmaya

bende saçlarıma balyaj yaptırdığımda kullanmıştım düğünümden önce. çünkü çok yıpratıyor bu tür işlemler. çok memnun kaldım ama çok pahalıydı gerçi saç maskesi haftada bir kullanıldığı için hala bitmedi benimki bir yılı geçti. yinede devamlı kullanılmasa da 2 şişe şampuanı bitirmek farkı hissettirecektir. saçı hemen toparlar.

bende loreal'dan kullaniyorum sac uclarim icin bide dökülmemesi icin.. 1 bucuk ay oldu.. sac dökülmem azaldi sanki biraz.:)

loreal absolut serisi harika bir ürün.
benimde saçlarım gür ve dalgalı.
saçlarımın boyasını igora marka alıyorum. şampuan, saç kremi ve maskemi loreal professional absolut kullanıyorum ve harika. saçlarım uzadı, kırıkları bile yok ediyor.

alabileceğin en uygun yer tahtakale ve sahte değil. çünkü daha önceleri kuaförleri bir dünya para verip alıyordum. şimdi yarısı ve aynı. tecrübe konuşuyor.

kızlar bende hemen her bayan gibi saç açtırıp aynı aşamalardan gectım mafoldumben.u seriyi kullandım ve bir iki ayda mükemmel toparladı.maskesi zaten her banyoda krem yeine kullanmama rağmen en az 6-7 ay gidiyor o kadar toğun yanı.şampuanıda mükemmel saçı nemlendiriyor o iğrenç yanıkları yatıştırıyor.kesinikle tavsıye ederım maske ve sampuanını.krem alma gerekmiyor maskeyle sampuanı al canım bide bütçeni zorlamazsa turuncu bi serumu vardı saçı ipek gibi sağlıklı gösteriyor.strawbery.net te bazen inanılmaz indirime giriyor takıp et ordan.kuaförde 50 olan orda 37 hatta 24 e bile düşebiliyo gönderimde bedelsiz diyo bi bak canım oraya

ben 1-2 aydır şampuan ve maskesini kullandım aşırı memnunum maskeye gerek bile yok şampuan yetiyor yanmış saçı onarmaya tavsiye ederim strawberry'den aldım

ben 1-2 aydır şampuan ve maskesini kullandım aşırı memnunum maskeye gerek bile yok şampuan yetiyor yanmış saçı onarmaya tavsiye ederim strawberry'den aldım

canım kargo ücreti alıyorlarmı?? kaç günde eline ulaşıyor? bende almak istiyorum ama kuaförlerde iki katı bana bilgi verirsen sevinirim....

gayecim sen kullandınmı bu ürünü nasıl geldi işe yarıyormu?????

kızlar ben strawberry den iki gün önce sipariş vermiştim bugün elime geçti.ücretsiz gönderiliyor.1.5 litresi 115 lira.maskesini almadım.zeytinyağı bakımları daha çok işe yarar diye düşündüm.maskesi de sanırım 40 lira

saçlarım boya ve fönden dolayı aşırı derecede kuru ve cansız bi hal aldı. ben de iki gün önce strawberry'den sipariş ettim merakla bekliyorum. ayrıca artık jöle de kullanmıycam. o da çok kurutuyo saçlarımı. marketten nivea'nın saç köpüğünü aldım. fön makinesinin ısısıyla birlikte saçlara vitamin takviyesi ve ışıltı veriyomuş. bakalım bunlar işe yarayacak mı...

biz bir arkadaşımla kuaför önerisiyle almıştık ve ikimiz de hiç memnun kalmadık. herhangibir değişiklik yapmadı sadece verdiğimiz paraya acıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…