• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Platinium

PoSeiDoN_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
47
0
86
37
İzmir
loreal platinium kullananlar var mı?
Duyduğuma göre siyah saçı bile platine açıp yıpratmıyormuş
Bir de nereden temin edebilirim?

Cevaplarınızı bekliyorum kıslar kaydirigubbakcemile4

yerimsenibenewet bnde duydum çok ii açıyomuş vede yıprtmıyomuşş ben internetten sparş verdim yerimsenibenve gelir gelmez yaptıracamm umarımm iii olur

Kızlar bende bu açıcıdan alıp saçlarıma balyaj yambak istiyorum, ama yarım kilo ya o kadar çok ne yapacağım :( Daha küçükleri varmıdır acaba?

arkadaşlar kullanan oldumu ya sonuçlarını çok merak ediyorm..??????????
bu işlemi evde yapman çok zor aynı ürünü ben alıp arkadaşımla yapmıştım,saçlarım çok yıpranmıştı ve başka yerlerede değmişti süresine ve balyajın dışına değmemesine dikkat etmen gerekiyor...

Kızlar bende bu açıcıdan alıp saçlarıma balyaj yambak istiyorum, ama yarım kilo ya o kadar çok ne yapacağım :( Daha küçükleri varmıdır acaba
daha küçükleri marketlerde satılan açıcılar oluyor bu yarım kiloluk paketinde kullanma süresi var yani sen 2.de kullanana kadar bozulabilir bence marketlerde bulunan açıcılarda aynı görevi yapıyor...

aslnda 2 kişi alıp yarısnı o yarısını sen kullancksn :) bence loreal platnium dha kaliteli gibi duruyo AMa tabi önce bi denemek lazm..

evet açıyor turuncuya doğru açıyoo bu turunculuğu ne kadar bekletirsen o kadar açıyo sadece açıcı ile bu iş bitmiyor üzerine istediğin rengi kullanabilirsin saçlarını yakmamaya dikkat et yıpranma kaçınılmaz ne kadar az beklerse o kadar az yıpranıyor ama üzerine süreceğin rengi tutma ihtimalide o kadar düşüyor açıcıyı sürdükden sonra saçlarını sürekli kontrol et özellikle uçlarından (uçlarda yıpranma daha çabuk oluyor)

fiyatı ne kadar bu açıcının? evet ortaklaşa alınabilir.varmı almayı düşünen? :))

size bir tavsiyede bulunabilirim eğer saçlarınız çok yıpranmışsa kaliteli bi attardan havuç yağı tatlı badem yağı hint yağı zeytin yağı ve 1 tanede yumurta sarısını karıştırıp saçlarınıza sürün bekletebildiğiniz kadar bekletin 5-6 saat olabilir çok memnun kalacaksınız saçlarınız inanılmaz güzel oluyor çok şaşıracaksınız bunu sıksık yapabilirsiniz ama burda önemli olan sahte yağlardan kullanmamak...

u'ww çok pahalii.:19: stonebaby sen saçlarını loreal ultra açıcıyla mı açmıştın ?

bu aralar forumda saç açma salgını var :)) tamam hatırladım seniiiiiiiii:34:
offf benim saçlarımı nasıl açıcaz yaa:93:

Back