Loreal Paris Miss Turkey 2011

ankh0fyelisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
596
1
96
MİSS TURKEY 2011 BİRİNCİSİ, ÜLKEMİZİ KAİNAT GÜZELLİĞİ YARIŞMASINDA TEMSİL EDECEK İSİM
MELİSA ASLI PAMUK
Doğum Tarihi: 14.04.1991
BOY: 1.76
KİLO: 58
ÖLÇÜLER: 85-62-90
EĞİTİM: LİSANS
YABANCI DİL: İNGİLİZCE- ALMANCA- FLEMEKÇE

Son düzenleme:
çok çirkin bunlar yaa geçen makyajsız hallerini gösteriodu rezalet
ben bunlardan daha güzelim valla tek eksiğim boy işte :)

değişik bir tarzı var biraz latin kızlarını andırıyo.zaten diğer kızlardanda farkı bu diğerleri daha çıt kırıldım.ben 3.olan kızıda beğeniyordum ama bunun elektriğinden anlamıştım brincii olacağını çünkü her programını izlerken illaki fark ettiriyordu kendisini doğasında var ay ben bu kıza hayran olmuşum yaaa tam benm olmak istediğim tarz ama napak okadar saçın çeyreği anca var bende

3.güzel merve sarıbaş 3. lüğü haketmedi,,,
2. olan gizem karaca da yüzü kusursuz ama boyu 1.70 ,onu nasıl 2 .yaptılar o boyla anlamadımm...
1. olanda tontiş bi kız,,,yarışmaya kadar sıkı bi spor yaptı,kilosu yüzünden,neyseki biraz düşürdü de 1. olabildi,onun + sı,4 dil biliyor olması
melis semerci de çok asil,zarif bi kızdı,o dereceye girer dedim ama giremedi,yapmacık elif korkmaz 4. oldu,onun yerine o olsaydı yaa

Son düzenleme:
bazi resimlerde kotu cikmis ama yarismada en guzelleri Melisaydi, ben Azrayida begeniyodum ama Melisa sonradan daha bi guzel gelmeye basladi gozume , kilo verdigi icindir belkide

bencede en güzelleri arasında melisaydı yani diğer güzellere gölge düşürmüştü.güzel olmak ayrıda birazda çekici olmak fotojenik olmak var işin içinde ama ben çok beğeniyorum melisayı doğal güzel

Yarışma başlamadan önce haberlerde makyajsız halleriyle röportajları vardı birkaçının. Yarışma 1. sinin makyajsız hali evlerden ırak. Güzellikten çok daha başka şeylere göre seçtiklerini düşünüyorum ben. Dil eğitim vs gibi.. Ben 9 numara Azra Ece Akderi yi beğenmiştim.

benim de favorim melisaydı farklı bir havası var bence kızın, haketti ve kazandı.. gizemi de beğeniyordum ama ölçüleri yeterliği değildi güzellik yarışması için o da şirinliğiyle 2. oldu:)

zaten ben daha hiçbir güzellik yarışmasında ahım şahım kızların seçildiğini görmedim yani:86: yine içlerinden en iyisini seçmişler..

yarısma basladı baslıyalı arda bı bakarıdm meslısa favorımdı yarısmanın fınalındekı gecede ızlerken favorım demısdım bırıncı oldu makyajlı halıde dogal halıde guzel hatunun dudagındakı ben hosuma gıdor benımde

benim de favorimdi kendisi. yaşına göre çok olgun ve doğal göründü gözüme. diğerleri yaşından daha büyük görünüp daha çocukça ve fesat davranan tiplerdi. Azra ve Gizem de favorilerim arasındaydı ama birinci olmasını istediğim kız Melisa'ydı ve oldu da. bence hak etti. Tam bir Türk kadını tipi var. inşallah miss world'de de iyi bir derece alıp gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…