Gizem Karaca

aynen bence de 170 değil. Ben 166 boyundayım işte benim kadar bişey. Bir de bu kız için ay sarışın güzel, çok güzel kız, su gibi demiyorlar mı!
sanki doğal sarışın, saçları boya bir kere. hiç te güzel değil bence. kesinlikle çirkin değil ama sıradan işte. tabi dizide miniler giydi ya hep, bir de sarı saçlıydı ya, erkeklerin ilgisini çekti tabi. Başladılar yok çok güzel kız, yok dünya güzeli demeye. Yok artık. Bence Melisa Aslı Pamuk bu kızdan daha güzel.

canım benim senin kadarda yoktur o 166 sanmam 163 anca benden 1 cm kısa

cagatay-ulus-021211B3.jpg

Canlı canlı gördüm. Bizim okuldaydı yanındaki sevgilisiydi sanırım.. Doğal sıfır makyajlıydı. Boyu aman aman uzun değildi. 165ten uzundu ama sanırım 168 falan. Sarışındı, kendi rengi olduğu belliydi. Duru masum bi havası var. Fakat dikkat çekici değil. Hoş der geçersin. Ben Gizem Karaca olduğunu idrak edene kadar yanımdan geçtiler.:D

Canlı canlı gördüm. Bizim okuldaydı yanındaki sevgilisiydi sanırım.. Doğal sıfır makyajlıydı. Boyu aman aman uzun değildi. 165ten uzundu ama sanırım 168 falan. Sarışındı, kendi rengi olduğu belliydi. Duru masum bi havası var. Fakat dikkat çekici değil. Hoş der geçersin. Ben Gizem Karaca olduğunu idrak edene kadar yanımdan geçtiler.:D

bence yoktur 168 $dfsdsafa.jpg
anca 163-165 arası bişeydir

gizem karaca 170 yada 175 vardir..topuzsuz cagatayin cenesine geliyor ..cagatay 190 ..hazal kaya 160 boyundaydi takozla anca cenesine geliyordu

Bu kız 1.65 olamaz iyi misiniz siz :-DDD

Amma kıskanmışsınız kızı. Güzel işte, bacak boyuna bakın. Super bacakları var. Boyu da 1.70 kendi ağzıyla söylemiş Miss Turkey Kampında, videosunu izledim. 1.65 olsa o kadar bacağı olamaz.

gizem karaca 170 yada 175 vardir..topuzsuz cagatayin cenesine geliyor ..cagatay 190 ..hazal kaya 160 boyundaydi takozla anca cenesine geliyordu

Kesinlikle... 1.75 sanıyordum ben de ama videoda 1.70 deyince hmm demek ki öyleymiş dedim. Bacakları uzun bayağı.

boyu 1.70 civarında bence çünkü öle olmasa güzellik yarışmasına katılamaz . 170 den aşağısını almıyorlar ki zaten . 163 falan kesinlikle olamaz . zaten adını feriha koydumda ceyda ateşten epey uzun gözüküyordu . ben beğeniyorum yüzü hoş bebeksi doğal saçları çk hoş özellikle maşaladığı zaman bence güzel bir genç kız . yabancı olsa hepimiz ayılır bayılırız ama türk olunca burun kıvırıyoruz nedense .

Bana gore goze carpan hicbir yeri yok. Siradan otesi bir kiz. Sokaktaki binlerce kizdan biri. birsey gorsem surasi guzel diyecem, ama yok.

abartmayin boyu 170 ten asagi asla degildir.oyle olsa yarismaya alinmaz zaten..guzellikten cok sirin bir desem daha dogru olur.benim ondan bin kat daha guzel ogrencilerim vardi:54::54::54::54:

Çok abartılıcak bi güzelliği yokki,hatta güzellik yok ortada:27:
Sıradan ,oynculuğu da çok kötü maalesef :50:

Sarışın hali gözüme güzel geliyorda şimdiki saç rengiyle çok sıradan yahu:50:

Son düzenleme:
Can sıkıntısından is yerinde
turk dizilerine sardim
eve düşen yildirimi izliyorum
kimmis bu kiz diye baktim
miss turkey ikincisiymis
yukarda allah var kız guzel
simdi boyu 180 degil diye turkiye guzeli
olmayi hak etmiyor mu?
Cagla sikele falan on basar
illa sunta gibi vücud mu olmali?
bebek gibi kız işte
sarisinlik yakisiyor çiğ durmuyor
zaten açık kumraldir kendi rengide
sisman falan denmis komik yani
kiskanildigini gördüm demek ki guzelmis

Valla güzel köylü dizisiyle kendisine sempatim iyice arttı.Önceden kıskanıyor muydum ne?:KK53:
Şimdi gözüme çok güzel ve doğal geliyor.

Can sıkıntısından is yerinde
turk dizilerine sardim
eve düşen yildirimi izliyorum
kimmis bu kiz diye baktim
miss turkey ikincisiymis
yukarda allah var kız guzel
simdi boyu 180 degil diye turkiye guzeli
olmayi hak etmiyor mu?
Cagla sikele falan on basar
illa sunta gibi vücud mu olmali?
bebek gibi kız işte
sarisinlik yakisiyor çiğ durmuyor
zaten açık kumraldir kendi rengide
sisman falan denmis komik yani
kiskanildigini gördüm demek ki guzelmis

Kesinlikle kıskanılıyor. Yok kızın boyu kısa uzun olamaz falan. Sokaktada bu tarz 100lerce kız olduğu söylenmiş. Niye o zaman o kızları ekranlarda göremiyoruz. Kız bebek gibi girdiği her ortamda boy posuyla güzellliği ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeker. Bu kadar net.

Kesinlikle kıskanılıyor. Yok kızın boyu kısa uzun olamaz falan. Sokaktada bu tarz 100lerce kız olduğu söylenmiş. Niye o zaman o kızları ekranlarda göremiyoruz. Kız bebek gibi girdiği her ortamda boy posuyla güzellliği ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeker. Bu kadar net.
Sokakta nerde varmış
hadi var diyelim 3-5 kiz vardir böyle
turk kadinin boy ortalamasi 1.63 falan
yok sismanmis yok kisaymis
yok yüzü cirkinmis
tey allahim ne kiskanilmis
gayet güzel tatli bir yuzu var

Back