L'oreal Kozmetik Ürünleri

eriny

her zaman uykuluu
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
461
85
73
36
- Yurtdışı
loreal mega volume collagen rimel kullaniyorum cok memnunum.. birde su an L'oreal True Match fondotenini kullaniyorum tenle uyumu guzel sadece banami oyle geldi bilemiyorum baska kullananlarda goruslerini belirtsinler kullanimdan bikac saat sonra tende renginde kyulma yapiyor sanki a.a

aklima geldikce yaziyorum goz kaleminide kullandim guzel renk verip akmiyordu gozede zarar vermiyor yumusakligindan:)

bende truematch fond.kullanıyorum kışın daha çok sürerdim ama şimdilerde pek kullanmıyorum sıcaktan dolayı ama sürümü ve kalıcılığı güzel c1 benim tonum bilemiyorum koyulaştığını farketmedim ben,onun dışında lash architect 4d rimeli var ama ondan çok memnun değilim maybellinenin rimellerini daha başarılı buluyorum açıkçası,ultra colour rich rujlarından var 2 tane onlarda güzel,bikaç tane ultra brillant glosundan var idare eder,bikaç tanede 6 saat kalıcı olan gloslarından var onları seviyorum hatta gerçekten uzun süre kalıyorlar ve çok parlaklar ama biraz dudaklarımda kuruma yapıyor bu özelliğini sevmiyorum,bide allığını kullanıyorum true matchin onu seviyorum hem rengi hemde kalıcığı çok iyi gerçekten

Hayvanlar üzerinde test yapanların başında geldiği için hiçbir ürününü kullanmıyorum.

Ben de true match fondotenini çokk seviyorum. Kivami keske biraz daha yogun olsaymis.. Yinede bitince alacagim bir urun.

cilt bakım ürünlerini çok seviyordum ama hayvanlar üzerinde deney yaptığını öğrendim ve artık kullanmıyorum.. ama yerine kullanacak birşey de bulamadım henüz....

Selam kızlar bugün bir kaç tane makyaj ürünü aldım. Bundan önce hep gereksiz ürünler kullanmıştım. Zaten problemli olan cildime daha da zarar verdiler. Cildim ortalamadan biraz fazla yağlı. Açıkçası kafamda belirli bir marka olmadan kapatıcı ve pudra almak için gittim. Bir de nemlendirici aldım. Yüzüme uyguladı oradaki makyaj uzmanı hepsini, çok güzel durdu çok beğendim.

Bu ürünleri kullananınız var mı? Doğru seçim yapmış mıyım fikir belirtir misiniz?

Mineral pudra

Kapatıcı

Nemlendirici

pudrasını kullanıyordum kapatıcılığı iyi ve oldukça bereketli bi ürün :) 4d rimelini de kullanmıştım idare ederdi

teleskopik maskarasını aldım ,kirpikleri uzun ancak cansız gösterıyor, hiç hacim vermıyor yani.

kesinlikle L'oreal True Match fondotenini tavsiye ederim
sadece alışkanlık yapması biraz kötü :)

kremde en vazgeçilmez markamdır. rimelde ise ne yazık ki maybeleenden aldığım verimi ne max factorden ne lorealden alamadım ben.

Ben de Loreal'in bu rimelinde çok memnunum.Çok güzel dolgunlaştırıyor kirpikleri

Bir yerde okumuştum, "makyaj ustası dahi olsanız ve en kaliteli ürünleri bile kullansanız, loreal maskara muhakkak makyaj çantanızda bulunur." yazıyordu.
Maskaraları gerçekten çok güzel.

şuan bile kullandığım yüzümde bulunan en sevdiğim fondoteni içi süngerli olanı, cilt renk eşitsizliği olanlara şiddetle tavsiye ederim
ekteki rujları da çok güzel kokmakta, kalıcılığından memnunum
kapatıcısının da renkleri harika kullanıyorum
şişedeki fondoten diğer fondotenlerden daha yogun ve çok sarımtırak, pek tercih etmiyorum ama cildi sarı olanlar sevecektir, her gün kullanıma bireaz ağır kaçabilir

Eklentiler

• dsfsdfds.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 48
  • hfdhdf.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 65
  • dsfsdfsd.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 42
  • rfgtdrger.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…