Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal koyu Sar... Yardm...

tam ögrenemedim yani hala bazı seyleri kaydirigubbakcemile3 resmini merakla bekliyorum

anladım canım sorun değil yerimseniben
bu arada saçımın bir tutamında denedim saç boyasını, kumral saçımdan daha koyu oluyo oysa ben kutunun üstündekine yakın bi renk istiyorum ama boya var ya saçımda olmuyo
sanırım palette ya da kolestonun yoğun açıcısından alıcam..umarım yıpratmaz ama başka türlü de boşuna boyamış olucam saçlarımı..

opuyorumnanaktan

cnm sanırım sen acık kumral istiyorsun ozaman keske iki kutu sade koyu sarı alsaydın

bence bu sekilde boya daha sonra loreal 9 al düz sarı ona boya acıcı hakkında bir fikrim yok cünkü fisfisfis

birkac yeri okudum ya lorealin yada palettenin acıcısıcı kullan cnm yıpratmayan bunlar sanırım

melodi8 ben resmimi yükledigim yerden de sileemezmiyim CADIARZU

silebilirsin diyecektim ama silmişsin sanırım:)

önerilerin için çok teşekkür ederim..aslında bende açıcı olayını hiç girmek istemiyorum, koyu da olsa rengi önemsemezdim o kadar ama dipleri 2 cm kadar çıktı ve eminim ki oralar boya olmadığı için açık kumrala yakın bi renk çıkacak ama boyalı yerler koyu olcak o zmn daha berbat durur..o nedenle açma işlemi yapmam gerekecek..

cuma günü ak mı kara mı belli olcak, bakalım..ara ara buraya bak, buraya koyucam resmi:)
kendine iyi bak, görüşmek üzere cnm:)
hihoyyyt

Son düzenleme:
cnm ben saclarımı kendim boyamamıstım benimde diplerim yaklasık 2cm kadardı kuaför arkadasım boyamıstı önce diplere sürüp yaklasık 20dk beklemişti daha sonra tüm sacımda yine 20dk kdr bekletmişti acıcı kullanma bence boya bu sekilde daha sonra 9 numaraya boyayalım birliktee benim saçlarım deneme tahtası oldu zaten kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana merakla bekliyorum resmini cünkü bendee koyu sarıya boyamadan önce aynen senin yaptıgın gibi kumral ve küllü sarıyı alıp karıstırmayı düsünüyordum daha sonra vazgecip iki kutu koyu sarı almıstım

aslında ben bakır tonlarınıda düsünüyordum ama saçlarımın rengini acmam gerekiyormuş bundan dolayı vazgectim

slm cnm
şimdi geldim eve ve yorumlarını okudum..ben palettenin açıcılarını aldım 2 kutu
bakır tonlarını ben bi daha yapmayı düşünmüyorum..çünkü bi turuncumsuluk oluyo illaki saçta..bi de ben artık doğal tonları daha çok seviyorum, küllü kumral falan veya açık kumral..ya da kahve tonları..ama içinde ne bakır ne de kızıllık olmıcak, ne biliyim sevmiyorum artık o tonları..:sm_confused:

anladım cnm :) ben daha önce röfle kullandım 3 4 yıl kdr son 1 yıldır kumral tonlarındayım hep ama denemek istiyorum bakırıda kafamçokkarıştı

ya kızlar ben aldım bir koyu sarı bir açık kumral saçım şeker kahvesi nasıl olur ya ne yapayım kızlar

şeker kahvesi nasıl bir renk bilmiyorum kafamçokkarıştı aldıgın boyalar hangi marka cnm

Ben dört sene önce falan boyamıştım yanlış hatırlamıyorsam koyu sarı vardı
Belki şimdi kalkmıştır :sinifsinif:

ya kızlar ben aldım bir koyu sarı bir açık kumral saçım şeker kahvesi nasıl olur ya ne yapayım kızlar

benim açık fındık kabuğu olduğu halde sarı tutmuyosa, seninkine tutcanı sanmıyorum..
ben palettenin yoğun açıcısından aldım, önce onu uygulayıp, rengi akıtıcam..eğer akıtmadan yaparsan, kafanda bir çok farklı renk görebilme ihtimalin yüksek, çünküü bi şekilde akacak boya yıkadıkça ve renk tutmadığı için tuhaf olabilyo..

melodi8 boyamadınmı hala saçlarını cnm rengini merakla bekliyorum

kaydirigubbakcemile3 yok cnm bu cuma arkadaşım boyıcak, önce açıcaz sonra boyıcaz ben kendi başıma yapamam, o da o gün müsait olduğu için, bekliyorum mecburen ama cuma olmadı cmt mutlaka resmi koyucam cnm :dance:

bu arada sen loreal kumralla saçlarını boyadığında saçının alt rengi neydi?boya var mıydı?çünkü kutunun üstündeki renk baya açık..sarıya dönük, sen koyu oldu demiştin..ben şimdi sarı saçın üstüne yapıcam bi de sarıyla karıştırarak yapıcam, umarım iyi bi renk elde ederim..ama kaşlarım simsiyah (avatardaki benim kaşlarım :çok üzgünüm: ) onlarıda sarı boyadan artan boyayla boyıcam, bakalım nasıl olcak.. rengini kırmam gerek..saçım kahverengiyken bile sırıtıyo, bi de çok sert bi hava veriyo, gıcık oluyorum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…