Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal koyu Sar... Yardm...

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
arkadaslar lorealde açık kumral yok koyu sarısı açık kumral yerinemi geciyor??

bunu bende çok merak etmiştim ama bende öle düşünüyorum..zaten hangi markanın açık kumralına bakarsan hep koyu sarı bir renk (hatta kimisininkinde bildiğin sarı) var kutunun üstünde..loreal açık kumral olmadına göre (ki olmalı) bence aynı renk koyu sarıyla cnm..eğer boyarsan saçını resmini koyar mısın?bende kullanmak istedim ama cesaret edemedimloreal excellence kumral aldım ama henüz boyamadım

boyadım cnm cok hos bir renk oldu birönceki saç rengim sade kumraldı üzerine loreal koyu sarıya boyadım cok tatlı bir renk oldu ama kutudaki renkten bir ton koyusu oldu boyadıkca sarı bir halmi alır kuaför arkadasım bana bu rengin kumralın en acıgı oldugunu ve üstüste boyasamda sararmayacagını söylemişti oyüzden açık kumral sanırım bu kafamçokkarıştı

loreal excellence kumralda cok hos bir renk bir önceki saç rengim fakat boyadıktan sonra 40dk dan fazla tutma saçlarında ben 1 saat fln beklettim koyu oldu rengi yıkadıkca acılmıstı

cnm çok merak ettim..
resmini koymak için, önce resmini masaüstüne kaydet

1.cevap yaz butonunu tıkla
2.çıkan yazı ekranının üstünde gülücük işaretinin yanında ataç işareti var, üstüne geldiğinde eklentiler diye yazar, o simgeyi tıkla
3.browse yazan butonu tıkla
4.ordan resmini masaüstünden bul ve aç butonunu tıkla
5.browse butonunun sağındaki yükle butonunu tıkla ve bekle, yükleniyor yazısı çıkacak..
6.yüklendine dair uyarı geldiğinde o ekranı kapatabilirsi, resmin yüklenmiştir.
cevapla dediğinde işlem biter cnm:)

bi de cnm sanırım excellence serisinde küllü koyu sarı var.. sen Loreal Recital Preference 8 Kaliforniya Koyu Sarıyımı kullandın??

ben tekrar denicem ama küllü renklerden uzak dur melodicim küllü kumralın bütün renklerini denedim yesillik yada kızıllık oluyor ve matlastırıyor sacı saçlarını kumrala boyadıktan sonra birdahaki boyamanda koyu sarı yapabilirsin sende gercekten cok hoş oluyor

çok beğendim gerçekten harika olmuş alkisalkisalkis

çok doğal duruyo bi kere..ben kumral aldım ama bi kutu yetmiyo, bi kutu daha alıcam ama acaba koyu sarı alıp ikisini karıştırsam mı die düşündüyorum?sen ne dersin, yani kumral ilk etapta biraz koyu olcak, git gide açılcak ondan diorum karıştırsam istediğim gibi bişeyler yakalarım belki.. bi de benim tenim çok açık buğday, kaşlarım çok siyah..tenime o renk gider ama kaş olayı sinir ediyo beni..kaşıda boyıcam ama umarım boya saçtaki gibi tutar..sen boyuyomusun kaşını?

bu arada bak benim şuanki saçımın rengide böyle, aralarda çok az da olsa bakırlık ve kızıllık var..ama açık fındık kabuğu gibi bi renk..

Eklentiler

• $11072009(023) - Kopya.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 455
cnm bu arada bundan önce loreal kumral boyadını sölemiştin..kumral boya varken çekilmiş bi resmini de ekleyebilir misin? çok zahmet olcak ama çok sevinirim

Son düzenleme:
kumral halim yok malesef kaşlarımı boyuyorum saçlarımı boyarken :) banada bir kutu yetmiyor cnm daha önce düz kumrala 2 kutu boya almıstım daha sonra yine 2kutu koyu sarı alıp boyadım aynı markadan iki tane almanı öneririm karıstırma bence

loreal 9 numarada yapabilirsin kumrala boyadıktan sonra ama suan sadece iki kutu kumrala boyaa biraz koyu oluyor ama yıkadıkca acılıyor

loreal 9 numarada yapabilirsin kumrala boyadıktan sonra ama suan sadece iki kutu kumrala boyaa biraz koyu oluyor ama yıkadıkca acılıyor

canım çok teşekkürler yardımların için..
ben senin cevabını uzunca bi süre bekledim :) ama cevap gelmeyince senden, kadıköye gittiğim bi ara aldım..şimdi elimde bir adet kumral ve bir adet küllü sarı var..ikisini karıştırıcam ve açık kumral bir renk elde etmeyi umut ediyorum.kuaföre sordum açık kumral için bu iki rengi karıştırmak gerekiyormuş ve saçlarımda hafifte olsa kızıl/bakır tonları olduğu için bir boyayı küllü aldım ki kızarma olmasın saçta..bakalım artık nasıl olcak..bu ilk seferde tam istediğim rengi elde edemesemde ikinci boyayışımda elde ederim die düşüünüyorum. kaşlarımda çok siyah olduğu için onlarıda küllü sarıyla boyayıp rengini kırıcam.. yerimseniben
sana tekrar teşekkür ederim..boyadan sonra resim çekip buraya sonucu aktarıcam..
görüşmek üzere canım vereliniortak

rica ederim cnm ben yeni üyeyim aslında herdefasında bakıyordum ama hep 1.sayfaya bakıyormusum 2.sayfayı görmemişim tam bilmiyorumda nereye ne yazacagımı yavas yavas alısıyorum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…