• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal köpük boyanın yeni çıkan renkleri

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba kızlar. bugün kozmetikçide gördüm bu renkleri. çok güzel renkler, çok hoşuma gitti. 740 ateşli bakır ve 830 altın sarısınından birini denemeyi düşünüyorum ama daha önce bu boyayı kullanmadım. acaba kutudaki gibi tutar mı (zeminim açık renk) yoksa koyu mu tutar? bir de saçları döküp kurutuyor mu bu boya?

740 ateşli bakır
$loreal mousse 740 ateþli bakýr.jpg

830 altın güneş sarısı
$loreal mousse 830 altýn güneþ sarýsý.jpg

800 doğal sarı
$loreal mousse 800 doðal sarý.jpg

Renkler gerçekten hoş ben ablamın saçını koyu kestane rengine köpük boya ile boyadım beyaz saçları kısa bir süre sonra ortaya çıktı.Tabi senin öyle bi sorunun olduğunu düşünmüyorum ama söylemek istediğim köpük boya akıyor.Diğer boyası daha etkili bence.

Renkler gerçekten hoş ben ablamın saçını koyu kestane rengine köpük boya ile boyadım beyaz saçları kısa bir süre sonra ortaya çıktı.Tabi senin öyle bi sorunun olduğunu düşünmüyorum ama söylemek istediğim köpük boya akıyor.Diğer boyası daha etkili bence.

excellance'da bakır renk yok ama malesef...tüh ya, kutunun üstündeki gibi tutabilse 740 çok güzel bir renk...

canım bende reklamdaki saç renklerine aldanıp aldım bu boyadan aman kızlar sakın almayın hatta burda konu açmıştım BEN YAPTIM SİZ YAPMAYIN PARANIZ BOŞA GİTMESİN diye 1. kesinlikle beyazları kapatmıyor 2. 3 ton koyu çıkıyor 3. çabuk akıyor........ gerçekten paranız boşa gitmesin en iyi tutan boya neva color ve kolleston ben bu markaları kullanıyorum çok memnunum kızlar:42::40:

ben de 800 ü çok merak ediyorum ama 62 ye boyamıştım cok koyu olmuştu saçımın altı açıktı şimdi aktı ama eskiden daha açıktı :D

arkadaşlar ya ben saçımı kızıla boyamıştım sevmedm saçımda sevmedi ve bana küstü sanıyorum daha çok dökülmeye başladı ve çok inatçı oldular sarıydı önceden ve sıkldım kızıla boyadım aralık ayında iyice aktı artık ve ben bu renkten nasıl döneceğim bilen yapan biri varsa yardımcı olabilirmi bide şuan 3 aylık filan hamileyim 2 ay sonra 5 alık oluca bitkisel boya ile boyamak istiyoum varsa tecrübeniz yardımcı olurmusnz

Ben istanbulda oturuyorum da loreal mousse 740 hangi kozmetikcilerde satilir ?¿ Veya biyerlerde mousse 740 gördünüzmü?

evet bende katiliyorum yukaridaki arkadasa markasi ne olursa olsun kopuk boya cok cabuk akiyor..

kızlar ben loreal in yeni köpük boyalarından ateşli bakırı boyadım acık karamel saçlarımın üstüne isterseniz resim atayım baya bir bakır oldu yalnız soleyeym resim cekmistim hatıra kalsın die $öö.jpg

bole cıkmıstı rengi baya bi yoğundu bakırı sonra da çikolata kahve yaptım en azından boyamak isteyenler için fikir olur bu renk 8.0 tonlarındaydı saclarım belki 7.5 de olabilir bu sekilde girmisti..
bide boyayı boyarken mosmor rengi var korkmayın ilk sasırcaksınız sanki patlıcan moru na boyuyorum sanıcaksınız ama aynen resmdeki gibi olur ama daha koyu saclılara daha koyu olur bu renk cıkmayabilir.Paylaşmak istedm...

köpük boyayı denemiş biri olarak hiç memnun kalmadım saçlarım çok mat ve kuru oldu renkte koyu tuttu hiç önermiorum:50:

köpük boyayı denemiş biri olarak hiç memnun kalmadım saçlarım çok mat ve kuru oldu renkte koyu tuttu hiç önermiorum:50:

bende loreal köpük boyanın ateşli bakır rengini sacı acık sarı koyu sarı platin gibi renklerin boyamamasını öneriyorum cok fazla bakır ve çiğ bi bakır evde rengi attığım resmimdeki gibi gün ısıgında inanın kına yakmıs kadar çiğ di dikkate alsınlar...

Back