• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal köpük boya saçıma tutmadı

alya32

pamuksekerr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
4.752
1
73
İstanbul
kızlar saçımı loreal köpük boyasıyla boyadım 70 numara çok açık kumral ama boya tutmadı yani çok az bi değişim var aynı gibi ve ben bu renkten memnun değilim tekrar boyamak istiyorum fakat saçımın zarar görmesinden korkuyorum benim gibi boya tutmayan ya da çok yakın zaman aralığıyla saçını boyayan arkadaşlar varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum tekrar boyasam saçıma zarar verir mi???

saçın boyamadan önce ne renkti? sık boyamak tabiki saça zarar verir biraz beklemen lazım..

70 numaranın rengi çok açık kestane...kutuda açık bir renk görünüyor ama boyayanlar hep koyu tuttuğunu söylüyor. zaten normalde 7 tonu kumraldır...70 ile 7nin bir farkı olduğunu sanmıyorum....onun yerine açık sarıya (9 veya 10 numara) boyayın.

70 numaranın rengi çok açık kestane...kutuda açık bir renk görünüyor ama boyayanlar hep koyu tuttuğunu söylüyor. zaten normalde 7 tonu kumraldır...70 ile 7nin bir farkı olduğunu sanmıyorum....onun yerine açık sarıya (9 veya 10 numara) boyayın.

doğru canım çok açık kumral demişim ama kutuya baktım kestane kutudaki renkle hiç mi hiç alakası yok tekrar boyamak istiyorum ama arada en az ne kadar zaman olmalı onu bilmiyorum

doğru canım çok açık kumral demişim ama kutuya baktım kestane kutudaki renkle hiç mi hiç alakası yok tekrar boyamak istiyorum ama arada en az ne kadar zaman olmalı onu bilmiyorum

amonyaklı boya olduğu için hemen boyamayın bence, saç derisi hassaslaşabilir. 1 ay bekleyin derim

teşekkür ederim :16: yanlız benm merak ettiğim boyanın tutmaması benm saçımla ilgili bi sorun mu yoksa boyayla ilgilimi böyle bi sorun yaşayan varsa lütfen cevap yazsın bana

cnm bende dün ayni boyayla boyadim saclarimi loreal sublime mousse 40 numara ile ve pakette göründügünden cok daha koyu oldu.. iyi tuttu ama saclarimin biraz daha yiprandigini hissedebiliyorum.. bence biraz bekle ve sonra yeniden boya.. bekleme sürecinde bol bol bakim yapmani öneriririm...

kızlar benim saçım karameldi fakat çok aktı ve şuan güneşte koyu sarı gibi rengi. ben saçımı bu köpük boyalarla boyamak istiyorum ve saçımın olmasını istedigim renkte orta tonlarda bir kahverengi. sizce 6.2 mi almalıyım yoksa 7 mi?

kızlar benim saçım karameldi fakat çok aktı ve şuan güneşte koyu sarı gibi rengi. ben saçımı bu köpük boyalarla boyamak istiyorum ve saçımın olmasını istedigim renkte orta tonlarda bir kahverengi. sizce 6.2 mi almalıyım yoksa 7 mi?

canım bana her zman istediğin renkten daha açık tonlarda boya zaten boya hep daha koyu tutar dediler ve boyadıktan sonra anladım doğru olduğunu söylediğin renkleri bilmiyorum ama istediğin rengin 1 kaç ton açığını al bence zaten o şekilde olur hiç kutuda göründüğü gibi olmuyo renkler

bende aynı boyadan yaptım benimde koyu kahverengiydi ama tutmadı

bendede köpük boya tutmadı kızlar :( her kafamı yıkadıgımda suyun rengi kahve

cnm renk akması normal bişey bi süre. ben daha sonra koleston köpük boyayla boyadım tuttu çok güzel oldu renk ama nerdeyse 10 yıkama boyunca falan su kırmızı olarak akıyodu:31: ama lorealde renkte değişmiyo bnm sadece saçımın rengi soluklaştı hastalıklı gbiydim tekrar boyayan kadar yüzümün rengini soldurdu :50:

kullanımı kolay ancak evet diğer boyalara göre daha koyu renkler çıkıyor.bende kahveye boyamıştım ama siyah gibiydi

Back