• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal kaliforniya koyu sarı yardım lütfennnn

papatya367

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
71
2
286
İstanbul
kızlar biraz önce loreal recital kaliforniya koyu sarı bir boya aldım,ama henüz boyamadım, lütfen boyayan varsa saçının resimlerini koyabilir mi? Acaba kutudaki resimden daha mı koyu oluyo rengin tutması çok merak ediyorum da

yok kendi saçım değil canım boya var, ya bir türlü istediğim koyu sarıyı bulamadım şimdiye kadar, beyazlarım da var malesef ve saçımın üst kısımları altın sarısı altlarda da platin sarısı mevcut

ben de loreal koyu sarı dore kullandm benimkinin numarası 8.3, senin ki 8. çok fark olmaz diye düşünüyorum. bak benim saçlarmın resmi burda http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/428559-koyu-sari-dore-saclarim-resimli.html
benim ki çabuk koyulaştıysa öyle olursa sende 15-20dk tut yeterli bence.
canım ben senin resmini akşam üstü görmüştüm zaten ve saç rengine hasta oldum maşallah çok güzel, benim istediğim o renk işte, ama 15-20 dk tutup yıkayınca oluyo mu hemen akmaz mı yani saçtan?
bi de senin boyamadan evvelki saçın ne renkti?

canım öncelikle çok teşekkür ederimm:64::64:
eğer 30-40 dk bekleseydim saçlarım kahwerengi olacaktı çok koyulaşıyor saç. benim zeminim açık kumral gibiydi küllü kumral diyebiliriz yada yani koyu değildi. senin zemin nasıl şimdi eğer çok koyu dğeilse sende 8.3ü deneyebilirsin takip edersin koyulaşırsa yıkarsın yoksa kalır:54:

canım öncelikle çok teşekkür ederimm:64::64:
eğer 30-40 dk bekleseydim saçlarım kahwerengi olacaktı çok koyulaşıyor saç. benim zeminim açık kumral gibiydi küllü kumral diyebiliriz yada yani koyu değildi. senin zemin nasıl şimdi eğer çok koyu dğeilse sende 8.3ü deneyebilirsin takip edersin koyulaşırsa yıkarsın yoksa kalır:54:
tamam canım yardımların içi çok teşekkürler, eğer çok koyulursa ben de yıkarım bu arada saçlarını sakın bozma harikaaaaaaa

inşallah senin saçların daha güzel olsunnnnnnn =)
bi süre kullanıp sora altın sarısı yada açık sarı yapayım diyorum aslında biraz rengi açılsn diye (:

Back