Saç Rengi ve Saç Boyama L'oreal Excellence Krem Pro-Keratin 7.1 ve 7 karışımı

melon_shot

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
13
0
6
34
Diğer
Merhabalar. Saçlarım siyaha yakın bir renk ve içinde doğal olarak çok fazla kızıl yansıma var. Haziran ayı gibi L'oreal excellence serisinin 6.0 Koyu Kumral rengine boyamıştım. Ancak aktı ve saçlarımda hala çok fazla kızıl yansıma var.

Acaba 7.1 ve 7 numarayı karıştırıp uygulasam orta koyulukta bir kumrala ulaşır mıyım ve kızıllıklar gider mi?

Bir de dipler daha koyu altlar açık olsun istiyorum. Uygulamaya diplerden mi başlamalıyım uçlardan mı? Daha fazla bekletilince daha koyu mu oluyordu renk? Çok teşekkürler yardımlarınız için.

keşke bir resmini koysaydın saçın

şöyle güneşte çekilmiş halini koyuyorum bir fikir verir umarım.

$1234440_10151631292920267_1259732573_n.jpg

sadece 7.1 boyasan bile kızıllıkların tek seferde gitmesi zor baya kızıl çünkü.bence 7 yi hiç karıştırma direk 7.1 le boya

Merhabalar. Saçlarım siyaha yakın bir renk ve içinde doğal olarak çok fazla kızıl yansıma var. Haziran ayı gibi L'oreal excellence serisinin 6.0 Koyu Kumral rengine boyamıştım. Ancak aktı ve saçlarımda hala çok fazla kızıl yansıma var.

Acaba 7.1 ve 7 numarayı karıştırıp uygulasam orta koyulukta bir kumrala ulaşır mıyım ve kızıllıklar gider mi?

Bir de dipler daha koyu altlar açık olsun istiyorum. Uygulamaya diplerden mi başlamalıyım uçlardan mı? Daha fazla bekletilince daha koyu mu oluyordu renk? Çok teşekkürler yardımlarınız için.

ne yaparsan yap o kızıllık gitmeyecek.. (tecrübeyle sabittir)

her hafta küllü renkle boyaman gerekicek o da yeşillendiriyor ve yıpratıyor.

en iyisi saçı açıp istenilen kumrala boyamak. ama o da yıpratacak.

Back